Борисов: Пращаме 5000 ваксини в Северна Македония

Това ще стане при получаването на пратка с над 200 000 ваксини
27 мар 2021 13:18, Петя Славова
57
Борисов: Пращаме 5000 ваксини в Северна Македония
Снимка: Правителствена пресслужба

Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че правителството е преодоляло редица кризи, сред които най-тежката финансов криза, мигрантската криза,  а сега и пандемичната криза.

Премиерът обяви, че другата седмица страната ни ще получи над 200 000 ваксини.

"Ще предложим 5000 ваксини да изпратим за Република Северна Македония - като истински приятелски жест за здравето на хората. А през април ще получим повече от милион ваксини, убеден съм", добави Борисов.

"Години наред България ще получава транзитни такси от преноса на газ, които ще са от полза за поколения напред", изтъкна министър-председателят по време на оглед на строително-монтажните работи на модернизацията на компресорна станция "Лозенец".

Там се изграждат два нови газотурбокомпресорни агрегати, които са от най-ново поколение, производство на американската компания Solar Turbines.

"Борихме се много, благодарен съм на Европейската комисия, приоритизирахме газовия хъб "Балкан", надграждаме нашата енергийна система и направихме модерна инфраструктура. На псевдодемократите не е нужно да се доказваме колко добри евроатлантически партньори сме, неслучайно имаме най-добрите компресори", категоричен беше премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
като награда дето ни палят Трибагреника ли???ограбват Историята,езика,националните ни герой...чел ли сте Историята г-н БорисоФ...това не е лицемерие...това е престъпление!!!Национално предателство е!!!
36
0
 
6
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
Направо не е истина - няма такъв неадекватник като, еднокнижника ,в никои БКП-та по всички земни кълбета !Поне да хвърли петолъчката , която още му е зад ревера !
35
0
 
9
 
! Отговори
Аман преди 3 години
Наскоро дарение 800 000 лв От нашите пари км пратихте на теЗи, сега ваксини. Скоро ще им признаете всички искания, ще затвърдите пред света дето ни направиха за смях. На тези индивиди трябва да се налага само вето на приемане в ЕС и никакви помощи, подаръци и т.н от нас. Трябва да има референдум относно становището на България за даване на съгласие за приемане на ЕС в Македония. Не някой си да решава под натиск отвън!
34
0
 
11
 
! Отговори
Курника преди 3 години
Рекламата е хубаво нещо,но кой ще плаща? Кой-и аз ли?
33
0
 
11
 
! Отговори
Храни куче да те лае преди 3 години
Тиквата оправи България! Сега е ред на тези дето съществуват единствено с омразата си към България. Националното му предателство е пълно. В бъдеще името Борисов ще стане синоним на национален предател в общ смисъл.
32
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бокичас толкова леви к'ви шутове ша бииш ве!
31
5
 
19
 
! Отговори
Бокича преди 3 години
Бойче, пращай брат ми, пращай и раздавай още 1 седмица че после няма! Такъв шут ще ви бием че няма да ти се вярва! Стига вече наглост и раздаване на парички и имоти на ,,наши момчета,, Време е да си ходиш баце!
30
2
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Пълен ***, който само приказва.Не се сеща, че сме в ЕС, а ЕС забранява изнасянето на ваксини за трети страни.Щом опря и до македонските гласове....прей си му сметката
29
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов направил ли е нещо за собствения си народ. Все Брюксел това, Брюксел онова. Продава България на ЕС, САЩ, Турция, С. Македония и всеки друг поискал нашата кръв.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тутманик с тиква
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Национален предател!***!Не се прави дарение на най-големият ни враг!Това ,братя,сестри ,една кръв са приказки за наивници,защото и с еничарите бяхме една кръв ,а тези от РСМ са по-зле и от еничарите.
26
1
 
23
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Този селски бег каквото каже е лъжа.Вяррват му само неговите пудели
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на това старите хора казват С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ .Ти питал ли си народът с неговите средства ти да правиш дарение. Бедняк ли си какъв си. Като искаш да се правиш на барабар петко с мъжете изкарай от твоите милиони купи ваксините и ги даряваи на който искаш дори и на българомразци каквито са това племе македцонците
24
3
 
19
 
! Отговори
se преди 3 години
Тоя да се маха час по скоро!
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не са му бащиния, че да ги раздава.За българите и българските лекари няма, но за *** от Македония да пращаме.Защо никой не ни пита дали ние народа искаме от НАШИТЕ ваксини да се дава и на коя страна.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама тези ваксини са с български чипове, хората като ги ваксинират и ще започнат да мутреят. Да не са луди да си причинят това?
21
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велик хуманист и управленец, ще спечели изборите с над 67% за да може да се промени конституцията и тогава всички предатели ще бъдат изправени до стената.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната порция шитни от тлъстата, алчна буца лой!
19
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВасилНяма почивен ден, защото работи. Не като вас дето взимате пари от Дубай.
18
5
 
8
 
! Отговори
Македонец преди 3 години
Това е открит акт на агресия от страна на България!!Българите искад да ни тепат!!