Борисов: Няма грешка в програмите, изпълнявани с европари

"Превърнахме се в прогнозируем и дисциплиниран член на ЕС"
28 мар 2021 13:41, Елка Василева
299
Борисов: Няма грешка в програмите, изпълнявани с европари
Снимка: архив, БГНЕС

Европейската сметна палата не е открила нито една грешка в програмите, които България изпълнява със средства от бюджета на ЕС. Това сочи годишният доклад на Европейската сметна палата за финансовата 2019 година. За първи път не сме сред одитираните държави по линия на кохезионната политика в областта на икономическото, социалното и териториално сближаване. След направени проверки няма установени грешки и в земеделието при политиките за устойчиво използване на природните ресурси. Това написа премиерът Бойко Борисов във Facebook.

Ето какво още написа той:

През последните години извървяхме дълъг път, за да върнем доверието на нашите европейски партньори в България. Не беше далеч времето, когато бяха замразени средства по предприсъединителните програми ИСПА, ФАР и САПАРД заради проблеми с корупцията. Хората помнят как и през 2013 бяха спрени еврофондовете при кабинета "Орешарски". Общото между тези грандиозни управленски провали е, че се случиха при нашите опоненти, които може би заради късата си памет - днес отново искат властта.

За мен няма по-добър израз на доверието към нас от договорения миналата година рекорден европейски бюджет за България от 29 млрд. евро. Ние сме сред малкото страни в Съюза, които ще получат повече средства - над 1 млрд. евро. Огромен успех беше и приемането на страната в Европейския банков съюз и чакалнята на "Еврозоната". Всичко това постигнахме с много работа и решителност. Превърнахме се в прогнозируем и дисциплиниран член на ЕС. И до днес оставаме най-истинската алтернатива на фалиралите банки и спрените евросредства, написа Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
7
 
5
 
! Отговори
Фотошоп експерт преди 3 години
До какъв фотошопТвоите експерти могат да създават само компромати. Как един пирон не забихте за тези 30 години в България. Само клевети и интриги. Вземете пример от Борисов който построи хиляди детски градини, училища и заводи. За пътищата да не говорим.Вие експертите по Фотошоп какво построихте оставен, че хвърляхте яйца и тоалетна хартия?
180
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До какъв фотошопИ кои са тия експерти, изброй ми ги?
179
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО ти си само за ангел с тези благи приказки но трябва да отслабнеш драстично защото такива ангели толупи не съм виждал
178
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краденето става по-друг начин и гоняма написано на някаква стена отбрюкселски чиновници. То може да бъдеустановено чрез разследване набанкови сметки и други активи катоакции, фирми, недвижими имоти в Българияи чужбина, коли, яхти, частни самолетипритежавани от български действащиполитици или членове на семейството,чиито произход не се вписва в деклариранитедоходи.
177
4
 
3
 
! Отговори
какъв фотошоп преди 3 години
До 185Анонименщом боко коствено си призна , че е вярно и ,че радем го снимал с дронове !! а за многото записи между боко и горанов и други подобни за които западни експерти потвърдиха , че гласа е на боко и не е монтаж...с каруцарския си език и манталитет на капо дей тутти и капи
176
7
 
9
 
! Отговори
Емо преди 3 години
ОРЕШАРСКИ И НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ ИСКАХА ДА ЗАБЛУДЯТ ЕС КАТО ПУСНАТ ТРЪБАТА ЮЖЕН ПОТОК БЕЗ ДИФЕРСИФИКАЦИЯ И ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ ..... И ЕС СПРЯ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ И ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ.... СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НЕГРАМОТНИТЕ КОМУНИСТИ И ГЕРБ.
175
9
 
5
 
! Отговори
на финала преди 3 години
Другари, остават седем дена да лъжете и да пръскате отрова.. После мъка четири години.
174
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До така де!То това с чекмеджето нали знаеш, че се оказа Фотошоп.
173
6
 
11
 
! Отговори
така де! преди 3 години
Тоя що не си гледа чекмеджетата,ами е тръгнал като мечка из България да лъже и маже!
172
3
 
8
 
! Отговори
а сега де преди 3 години
та нали заради проблеми с корупцията от европарламента бяха поканили боко и гешев да ги изслушат а те НЕ ОТИДОХА ...което до сега не се е случвало при никой друг поканен !! та нали не бяха одобрени 7 от предложените прокурори защото от ес разбраха , че те са ненадеждни !! а не е въпроса само дали са спрели средствата а какво се е направило с тези средства...построиха се спортни площадки и стадиони в обезлюдени села и некачествено пътно строителство за което умишлено се изчаква да изтече гаранция
171
0
 
2
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До моряка. И првди и сега става с чужди пари, само че преди бяха на СССР
170
5
 
5
 
! Отговори
БОКОПОЕТ преди 3 години
С бахур яко да се тъпча -празник е във моя ден.''Гербераст'' да се наричам=първа радост е за мен.Целий свят се възхищавас вирус как се борим ний,само Мексико успява смъртността ни да надвий.*** е той и прости ний сме,но не ни тревожи това.111-място взехмес БГ-медийната свобода
169
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Професионален национален предател.Идва края на лъжите и краденето ипослушно изпълнение на заповеди отвънпротив българските интереси.
168
4
 
11
 
! Отговори
Прост преди 3 години
Да, старче, прогнозираме, че отиваш в пенсия.
167
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГАДЕВ- ГЕРБ КРАДАТ..ИМАТЕ ЛИ ФАКТИ- ПИТА ЖУРНАЛИСТКА, НЕ СЪМ РАЗСЛЕДВАЩ- РЕЧЕ ВЕЛИКИЯТ МАНИПУЛАТОР, НО ГЕРБ КРАДАТ...ЮЛИ 2008Г ЕК СПИРА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ПРОГРАМИ ИСПА, САПАРД, ИСПА ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ- СПРАВКА НА СТЕНАТА НА ЕК, ИСКАМ ДА РАЗБЕРА НА ГЕРБ СПИРАНИ ЛИ СА ЕВРОСУБСИДИИТЕ СЛЕД КАТО СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ КРАДАТ- ПРОВЕРИ ЕК ЕП, ЕВРОПОЛ- НЯМА- СЛЕДОВАТЕЛНО НЯКОЙ ИСКА ДА ВЪРНЕ ОНИЯ ГОДИНИ, КОГАТО ВСЕКИ ВЛАЧЕШЕ- СВЪРШИ СЕ С ВЛАЧЕНЕТО- НАЛИ ЧЕРЕПЧЕ!
166
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига приказки! Отивайте във Варна да ядете понички безплатно! *** ги раздават предизборно. Нищо, че лъгаха вчера как ББ раздавал храна. Идете и яжте! Щото не се наядохте на лъжи!
165
6
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
Няма как да му се отрече,наглец беше,наглец е в момента и наглец ще остане.Пак прави коментари на ниво селска кръчма късно вечер след третата ракия с характерният си гъгниво -троснат глас с провинциално произношение.
164
4
 
6
 
! Отговори
04.04 някъде преди 3 години
Към 22 часа пряко по ТВ от НДК.... Както се вижда на картата това не е тежка загуба за БСП... Сравнено с предходните избори община Крива паланка е червена!
163
3
 
9
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Всъщност Вождът казА, че кражбите и далаверите се извършват на държавно ниво, следите се прикриват добре и имат протекцията на прокуратурата. Също така лицемерите от ЕНП, заради шепата депутати , които им осигурява Вожда, си затваря очите пред безобразията Му и дори бламират критични към управлението Му резолюции на ЕП. Вождът слушка, началниците гледат в другата посока, перфектна симбиоза.От ЕС има да чакаме справедливост, ама друг път.
162
4
 
12
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
Никой не говори за грешки .Става въпрос за пладнешки грабежи в космически мащаби.