Днес е денят за размисъл преди парламентарния вот в неделя

Общият брой на избирателите е 6 732 316 души
3 апр 2021 08:12, Елка Василева
101
Днес е денят за размисъл преди парламентарния вот в неделя
Снимка: архив, БГНЕС

От полунощ започна денят за размисъл преди парламентарните избори в неделя. Забранена е политическата агитация и оповестяването на социологически данни за нагласите на избирателите.

В днешния ден изборната администрация продължава да работи и да подготвя вота. Районните избирателни комисии предават на секционните всичко необходимо за изборния ден.

В надпреварата за народни представители се включват 6895 кандидати, издигнати от 30 партии и коалиции, има и независими кандидати. Общият брой на избирателите е 6 732 316 души.

Секциите, в които ще гласуваме в неделя, са малко под 12 000, като в почти 9400 от тях ще можем на заявим вота си машинно, припомня БНР.

Ще се разкрият и секции в COVID отделенията в болниците в страната.

Секциите в чужбина ще са 465.  Най-много те ще са в Германия, Турция, САЩ и Великобритания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгаджиите хвърлиха зарове и очакваха дюшеш...а тя ква стана ? Едно и две !
25
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Как пък точно сега Учиндолския спасител се спаси с Ковид ?
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хванах мускулна треска от мислене. Стига за днес толкова. Утре пак.
23
2
 
3
 
! Отговори
Do 21 преди 3 години
Prav si!Tazi sistema raboti pri nas,zashtoto horata vinagi iskat nqkoy da gi spasi ama nie sali trqbva da se spasim nw ttqbva da chakame ot PP.Ednite sa pod vliqnieto na USA drugite pod Rusiq i vinagi ni mamqt kato izpolzvat etnicheskite ni koreni!Vyv nikoq edna dyrjava naselenieto ne e ednoreodno osven v Severna Koreq ne trqbva da se razdelim etnicheski.DPS ne turksa a ruska partiq vypreki che sym turchin spoloyna moga da go kaja i BSP i pochti vsichki ostanali sa pod uoravlenieto na Moskwa
22
1
 
7
 
! Отговори
НРБ преди 3 години
Къде отидоха повечето коментари???
21
1
 
2
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Тежък ден! Ден за размисъл!Явно трябва и салата!Наздраве!!!"Никога не е било, така че да не е било.."
20
0
 
5
 
! Отговори
Тоз пък! преди 3 години
До АнонименКакво ще рече видеонаблюдение при броенето.Да наблюдаваш как броят бюлетини дали отговарят на броя на хората записани в даден списък или как се отчита всеки един глас и една преференция.Защото ако трябва да гледаме всеки един глас и после да сравняваме протоколи за отчетени гласове,дали отговарят на протоколите предадени в ЦИК то изборните резултати доста ще се зaбавят.А и нали във всяка секция си има наблюдаващи представители на различните партии или те не вярват вече и на своите.Става някаква параноя.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Deliormanliпак подлъгаха балъците. Раздробиха мат'ряла да гласува за всякакви и да е разпилеят гласовета. А едни ще си останат на спокойствие в парламента, както вече 30 години, та и сега!
18
2
 
3
 
! Отговори
туй-то преди 3 години
Гласуването ще бъде слабо!Изключително слабо!И фалшификациите на изборите ще са невъзможни!Те и за това врякат всички да гласуват!
17
4
 
5
 
! Отговори
Съвестен Гражданин преди 3 години
Почнах да размишлявам в 00:00 и спирам да мисля точно в 24:00 както е по закон. Дано до тогава да съм го измислил...........
16
10
 
6
 
! Отговори
За Военен режим сме! преди 3 години
Военен режим оправя всичко,както при Пиночет,но както знаете отлично,в Чили имаха късмет !!
15
8
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Който не е гледал филма "Джанго без окови",да си го пусне.Там е казано в...прав текст;който иска да промени...системата да действа и то...кардинално.Със...заклинания и...вопли,власт не се дава и не се...взема.
14
4
 
7
 
! Отговори
ЧЕТИ но ВНИМАТЕЛНО преди 3 години
"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."
13
4
 
3
 
! Отговори
Deliormanli преди 3 години
Ot 30g mislene se pobyrkaha horata.Kyv e tozi prehod kakva e tazi perestroyka.Hora dpri i da nqma partiq koqto da Vi predtavq otide glasuvayte no drasnete neshto na byuletinata pr. napishete V.Levski ili nqkoy drug ot bg ili svetovnata istoriq prosto drasnete imache i 300g da minat nqma da ima podobrenie i ne vzimayte tezi podkupi tova nqma spasi bydeshteto vi pomiste za decata si alo nqmate pone za drugite hora prosto promqnata tova sme NIE nir trqbva da se promenim i bez etnicheski razdeleniq
12
7
 
4
 
! Отговори
Много избиратели бе преди 3 години
Сред "елита" явно има големи ценители на статистическото и политическото фентъзи.Не мога да не се питам и на каква част от съчинените избиратели гласовете вече са надлежно и прилежно отчетени. Не че ще е нещо ново и не че се случва само в България. Тарикатлъците са започнали още в древна Гърция с първите наченки на "демокрация" там.
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦИК обжалвала наблюдението ,даваха шефа по тв мрънкаше и не обясни какви са мотивите )
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се напрягайте прекалено много да размишлявате, те вече са ги измислили изборите, вместо вас. Щом за 30 години не се сетихте да направите пряка демокрация и да им вземете властта, денят за размисъл е напълно излишен.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧерепухинДругарю, това се правеше само в комунизма. Там следяха кой как гласува!
8
8
 
3
 
! Отговори
Черепухин преди 3 години
Ще има скрити камери в секциите на секциите.Баахахаъ. Компроматчета . Хихихи. Знам го от едно място..
7
5
 
1
 
! Отговори
Смислоф преди 3 години
Докато си мислите че сте си намислили ,кого сте намислили.Те отдавна са го измислили .Пък вие си мислете.Ама да му мислят ако не са го обмислили.