Борисов: Благодаря на медиците, за тях нямаше почивен ден!

Скърбим за тези, които загубиха битката с болестта, допълни той
7 апр 2021 10:25,
52
Борисов: Благодаря на медиците, за тях нямаше почивен ден!
Снимка: БГНЕС

Благодаря на лекарите, професионалистите по здравни грижи, санитарите, стоматолозите и фармацевтите, за които през последната година нямаше почивен ден. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook по повод Световния ден на здравето.

"Поздравявам здравните работници за професионалния им празник. Благодаря на лекарите, професионалистите по здравни грижи, санитарите, стоматолозите и фармацевтите, за които през последната година нямаше почивен ден. Но с много човечност и професионализъм те се справиха. Скърбим за медиците, които загубиха битката с болестта. Бог да ги прости!", посочи Борисов.

"Пандемията все още не е приключила, но с активното участие на всички, процесът на имунизация напредва и съм сигурен, че скоро ще успеем да се преборим с коронавируса. Осигурени са достатъчно предпазни средства, ваксини и лекарства. Работещите на първа линия получават допълнителни 1000 лева към заплатите си", заяви той.

"Работата на медиците след края на пандемията няма да спре. Затова работим и за подобряването на цялата здравна система. Модернизирахме спешната помощ с нови над 290 линейки. В цялата страна се ремонтират болници, поликлиники и здравни центрове. Създадохме Централизирана електронна система за закупуване на лекарствени продукти за нуждите на лечебните заведения. За улеснение на медицинския персонал и пациентите развихме и електронното здравеопазване. Убеден съм, че и новото правителство ще продължи по същия начин да подпомага здравните работници. Още веднъж благодаря и честит празник!", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
Вижте много внимателно какво има във ваксините, тестовете и в медицинските маски!!! От ова зависи животът ви!!!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко,и те ти благодарят - 11г безнаказано източване на Нзок с Милиарди ! директори на болници с 50хил заплати и рушвети,частни болници , далавери с лекарства и апаратура - Милиарди кражба ! а Народа мре на стълбите пред болниците
29
2
 
0
 
! Отговори
Добре че преди 3 години
беше Бойко да вярва и да се впечатлява ,че вирус има иначе до сега медиците да са наполовина.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eй неадекватник, те заради теб нямат почиван ден, кво се мазниш!!! аре пребирай се в дупкато от която изпълзя
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Коритаров им благодари.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сайтчето продължава да рекламира тикви - в момента има 3 "дописки" с лика на Тиквоний и още две в които се споменава, уж, мимоходом!Да не би джурналята да са на заплата при гробавите?
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодаря на лекарите,професионалистите по здравни грижи, санитарите, стоматолозите и фармацевтит ... , защото ги пожертвах в името на печалбата на кръчмари, хотелиери, управители на джимове, както и други гласоподаватели.
24
2
 
9
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Ти каква работа свърши за 12 години освен да да правиш Уйдорма и лъжливо бъбрене едно зеро и нищо повече
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодаря на медиците, отварям молове, фитнеси, заведения, защото георите на народния труд няма за какво да се оплакват. С едно благодаря ли се минава пандемия, боцко???
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя лицемер може да съжалява единствено, ако му е празно чекмеджето, съдбите на хората изобщо не го интересуват.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предвид, че не познавам почти никой гласувал за Биби, а според резИлтатите той печели... тогава ако приемем хипотетично, че вотът е предварително купен и разпределен, тогава това означава, че и Слави би бил в играта и да са се разбрали с Биби лично. Най-малкото, че никой не очакваше той да има такава преднина пред партии с традиции и твърд вот и пред алтернативни дясно ориентирани партии. С други думи ако Слави и Биби се разберат да управляват заедно, значи това би било доказателство за измама.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, остави моля те другите партии да благодарят. :)))
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до к.28ББ трябва да бъде съден за много неща и престъпни действия, както и ближните му бизнесмени с кавички и без кавички. Отговорност за действията си носи СпП, от която произлезе гл.прокурор, позволил си да изпраща тежко въоръжени спецполицаи в Президенството и да държи доста дълго време в ареста на СпП лица, които трудно може да бъдат осъдени. Лошото е, че втора сила стана ИТН,чиито лидер имаше близки връзки с ББ, а ръководителите й са сценаристи. Дали тя няма да завие към БиБи?!
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
11 г здравеопазването бездънна яма за Кражби ! - Милиарди Кражба ! народа мре пред болницата ,а привилигированите вътре с екстри !директори на болници , частни б-ци, лекарства , апаратура - Страшна Мафия покровителствена от власта.
17
6
 
0
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ни кой не е копувал имот и ли продал че ГЕРБ НОМЕР 1 СПОР НЯМА ЗА СЛУЖИХА СИ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА а какво става със обикновения човек крадат му имотите родни ните щом крадат не са доказани на следници Щом плащат на съдия във върховния административен съд чеса те на следници а друг няма отиват подяволите и наследство
16
3
 
17
 
! Отговори
венци преди 3 години
Не трябва да се позволява на Боко тиквата да извършва концесия на летище София.В последните си дни Тиквата ще се опита да извърши поредното си престъпление.А именно да подари летището на делиорманската *** Домусчиев.Тиквата трябва да бъде спрян с цената на всичко.И разбира се съден сурово.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махай се тикво, вече не си фактор. Стягай багажа за бай Ставри....
14
16
 
5
 
! Отговори
Благодаря преди 3 години
Браво на г-н Борисов доказал е че може да гради той го прави давай за да получаваш БСП нищо не на прави за тези 30 кусор години Разни партйки и партици 50 милиарда евроОткраднаха от държавата и хората където им гласоуваха доверие
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата пак даде на заден.Какво стана с експертното му правителство, което пиян предлагаше от двора си със закопчан накриво от Среда костюм пред Жипката.
12
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко бе Гоше, пияницо, мистик и сие!Нали искахте друг, е получихте го! Сега предстои голямото проглеждане- обединение на БКП партии срещу европейско ориентираната такава! Нема да се косиш! Искахте старите комунисти и децата им, получихте ги! Кеф ти Мая, кеф ти Слави, кеф те Ристьо, всичките са в куп! Само да не забравите да си припомните как такова бкп обединение свършва! Винаги е по един и същи начин! Но ти си от умните, ще се сетиш....