Захариева: При нов кабинет премиерът по-скоро ще е друг

ГЕРБ има готовност да подкрепи "Има такъв народ"
7 апр 2021 19:10, Нели Христова
177
Захариева: При нов кабинет премиерът по-скоро ще е друг
Снимка: БГНЕС

"Мисля, че резултатите са много показателни, имаме над 8% разлика с втората политическа сила. Благодаря на всички български граждани, които гласуваха. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева пред БНТ.

"Това, че има грешки в протоколите и те са били поправяни не означава, че има манипулация в резултата", коментира Захариева.

"Ние сме длъжни да предложим кабинет от хора в нашата партия, имаме достатъчно експерти", каза още тя.

На въпрос дали начело на този кабинет ще бъде Бойко Борисов, Захариева отвърна, че по-скоро начело ще бъде друг премиер.

Захариева потвърди готовността от страна на ГЕРБ да подкрепи кабинет, предложен от партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
0
 
! Отговори
сачмалиева преди 3 години
вземи го у вас.ако ,,някой,,се коалира с бобоци -все едно да вземеш да вкараш у вас змия удушвач,рано или късно ще те убие с удушване-това е неговата цел
136
1
 
0
 
! Отговори
ира преди 3 години
До до 149Тя е невежа, която се плъзга по линията на целесъобразното. Антропологично погледнато, куха физиономия. Тя не е удпешен министър, тя е от тези момички, които са всичко, по всяко време, просто квартална отличничка. Да не бъркаме градинското дрънкало с ерудиция. Да не бъркаме напористата с очарователната.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Захариева -Хотел Алепу(10 години затвор),Каракачанов -имот в Младост 3 до метростанция(10 години затвор),министър на МВР неизгодни зделка за покупка на джипове(10 годинимзатвор),министър председател за всичко (15години затвор)
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Бойко е шапката на всички тези зделки. На Хотел Алепу,така наречената потпорна стена в защитена зона. Там е замесена Захариева и има конфликт на интереси. Има много корупционни схеми,които по документи може да се разследват.Само за покупките на така наречените джипове за МВР,могат да вкарат в затвора Бойко Борисов. В Македония осъдиха тяхния премиер и Мин.на МВР за неизгодна зделка за автомобил.Премиера избяга,а министъра(жена)е в затвора.
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По отношение Каракачанов има продажби *** имоти от министерството което управляваше. Тезимпродажбинса на цени смешни,може да се открие свързаност.За някои от имотите имаше проекто-план даже в столицата за изграждане на парк.ФАНДЪКОВА го показваше по телевизията.Вместо парк ще има блокове или жилищни заради.Това също е причина за влизане в затвор на Каракачанов
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има много неща които могат да и помогнат да влезне в затвора,стига следващите управляващи да искат.Когатонстигнат на власт ще могат да намерят причините за това.
131
0
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
За мен проблема е , че - трифонов се скри и дума не проронва каква е визията му за бьдещ кабинетОчакваше се тои да поеме инициатива да предложи варианти за клалицияНаи логичен бил кабинет - слави , христо , мая
130
0
 
0
 
! Отговори
Илия преди 3 години
Дш 1878, а може би и преди това, тактиката на ИЗ е България да няма изявени личности. Те всички трябва да бъдат окепазени. Верни на тази тактика, хибридчиците фокусираха огъня срещу Бойко.ГЕРБ трябва да се прегрупира и да изведе напред други хора, а Бойко да остане лидер на партията. Така най малкото хибридната атака ще фокусира по-трудно.
129
2
 
6
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Тази да не се прави на улава ами да си припомни,че тези 26% не са само на ГЕРБ! Те са на КОАЛИЦИЯ ГЕРБ/СДС. Ако бяха сами резултатът им вероятно щеше да е по-нисък от този на ИТН. Гробарите предусетиха краха си и затова се закачиха за СДС,за да имат възможност да демагогстват и шикалкавят,както винаги досега! Сигурно е,че този път няма да им се получи!!!
128
15
 
6
 
! Отговори
до 144 преди 3 години
Другаря никакъв,постиженията на Борисов за това което направи за БГ по време на мандата си и особено последния ,най добрия екип вдигна летвата и едва някой ще може да го догони.Работи с размах,и за инфраструктурата най важния отръсъл за да може всички да се придвижват бързо,важен за икономиката,транспорта,туризма,плюс ремонти на училища ,нови детски градини,пречиствателни станции,вдигна доходите и стандарта,заплатите на учителите,на медиците ,на пенсиите.Никога не е било по добре от 30 години.
127
10
 
10
 
! Отговори
до 149 преди 3 години
какъв ти е проблема със Захариева ,зомби?Тя е най успешния външен министър,интелигента,креативна и полезна за България.Не е мижитурка като предишните безлични!Освен това няма никакви причини,нито Борисов ,нито Каракачанов да са в затвора.Най успешния премиер от началото на прехода и най успешния министър на отбраната .Завистта към успехите им изигра лоша шега от безличните алчни за власт хора без никакви качества.
126
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро Захариева ще е история и.ще влезне в затвора заедно с Борисов и Каракачанов.
125
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Захариева да обясни за хотела Алепу и за имотите продадени от Военно Министерство.
124
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак търсиш кусури, но е напълно възможно точно ти да си този, който произвежда некачествени български продукти.
123
3
 
5
 
! Отговори
Гоце преди 3 години
Оставка, съд, затвор!
122
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дали е подлагаднаи пр от снимката не се вижда.От снимката се вижда че е грозна и нехубава
121
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямото постижение на гербавата икономика бяха производството на маски и защитни костюми за бояджии, наречени "анти-ковид" облекла. Бях онзи ден в Пирогов и разглеждах едно таково "ковид легло". Някакъв пълен т шак, с ципове и велкро и с дупки колкото пръст по краищата. Колкото маската пази, толкова и това, но тьпигьоза от Банки се хвалеше като че ли произвеждаме космически сателити.
120
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази държава не може да се управлява от скатаващи се темерути като Радев и Трифонов. Твърве много разнопосочно мислещи има у нас. Трябва диалогичен човек с умения да общува и да овладява противоречията. Все още няма по-добър от Бойко Борисов.
119
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Едно време хайдутите и партизаните се криеха в Балкана, а днес се крият във Фейсбук" - Паоло Куелю
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През последните години имаше видим ръст на доходи и заплати. -------Когато някой се оплаче от "мерките", оправданието е "в цял свят е така"!И със заплатите в цял свят беше така и това не е заслуга на ГЕРБ. Сега ще видите като се спихне цялата сеетовна икономика, с какво ще подържаме магистралите на Тулупа.