Нинова съди съпартийци заради личното им мнение

Завела е иск за 15 000 лева срещу другарка от Варна
88
Нинова съди съпартийци заради личното им мнение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Иск за 15 000 лева е завела председателката на БСП Корнелия Нинова срещу социалистката от Варна Албена Шавел, която е и шеф на най-голямата основна партийна организация в район “Одесос” в града. За предстоящото дело съобщи самата Шавел във Facebook. И отново поиска публично оставката на Нинова като лидер на червената партия, пише „Труд“.

Още по темата

“Съди ме, защото като социалист винаги съм заставала на страната на моята партия БСП и на страната на лявата идея. Корнелия Нинова ме съди за непосилна за възможностите ми парична сума. Ще продължавам да се боря за идеите си и за свободата да ги отстоявам”, написа Албена Шавел в социалната мрежа.

“Срамно, но е илюстрация на “визията”. Давам веднага малка сума за подкрепа, направете специална сметка”, написа в подкрепа на Шавел икономистът Боян Дуранкев.

“Поредният случай е достатъчно показателен за това, че проблемите в БСП явно не са решени. Критики и различни позиции няма как да бъдат спрени със съдебни дела. Не е необходимо госпожа Нинова да въвлича съда в подобни игри, ако мога така да се изразя”, заяви пред “Труд” политологът доц. Татяна Буруджиева. Тя бе депутат от гражданската квота на БСП, но в момента също е дадена на съд от Нинова за мнение в интервю за пловдивска медия.

“Първото заседание на моето дело е на 11 май, въоръжила съм се с търпение”, каза още Буруджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
7
 
12
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
До ИмениетоНа мястото на Нинова бих съдил абсолютно всеки в България, който произнесе думичката "Техноимпекс" с подобни финансови искове и така, щях да стана много по-богат от Борисов и щех да спечела парламентарните избори!
52
1
 
20
 
! Отговори
Вихър преди 3 години
До 52Характерна Българска черта:Винаги някой друг ни е виновен и никога не търсим вината в себе си!!!
51
1
 
28
 
! Отговори
Имението преди 3 години
Със замък в Лойк Айлънд, Калифорния на семейство Нинови още се строи, та ще и трябва все пак участие в правителството и още един Техноимпекс за открадване
50
2
 
29
 
! Отговори
Тази жена не е добре преди 3 години
Да ви кажа право съжалявам честните, почтените членове на БСП,те наистина вярват в своите каузи, а това достойно за уважение!Нинова няма кауза, няма идеи, тя просто е човек, появил се зада си напълни сметките! И успя да напълни своите, но изпразни партийните, а самата партия от съдържание!
49
2
 
16
 
! Отговори
Taню преди 3 години
Корни нещо критическата не ще да я пусне... :)
48
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това,че Нинова е била част от СДС, също се използва умишлено против Нинова с цел да се смаже БСП и Нинова, това е герберска политика! Другите да са смазани,за да останат само те.
47
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе като я погледнете на снимка някъде, не ви ли напомня точно на Ким? Т'ва някаква БГ разновидност.....
46
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВихърТази приватизаторка ще закрие лявата идея, заради лични интереси!!!------Герберите смачкаха БСП през техните управления, а и не само БСП, но доста хора от БСП бяха избити, други преследвани,уволнявани от работа,мачкани, защото герберите се страхуват от левите и от отмъщение и от това,че ще трябва да връщат заграбеното, ако левите от БСП се върнат на власт!
45
3
 
18
 
! Отговори
... преди 3 години
Абе щом даже и чалгаря ви отвя, какво изобщо има да се коментира...
44
3
 
20
 
! Отговори
Вихър преди 3 години
Тази приватизаторка ще закрие лявата идея, заради лични интереси!!!
43
8
 
10
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
БСП е контрапункт на Герб!За разлика от "добрите демократи"на Герб те са "лошите комунисти"!От доста време ДС напъват да издигнат заместник на Герб,ама нещо не се получава!Тоя Христо Иванов е такава смехория,че няма на къде повече!В момента,в който се намери алтернатива на Герб БСП си заминава при БКП!
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия върви успешно по пътя на Герб - една вождитска партия
41
7
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
До До 31какъв Крим бе ***!! Твоята Русия е натикана в *** *** от запада и само реве на ляво и на дясно как никой не я обича ! целият свят са русофоби и има защо ! така че недей да пишеш простотии!!!
40
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** проститутката на Костов !
39
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е причина БСП да потъне. хак й е. Тя се скара с Пловдивската органиция (Гергов й бе кум - отсвири го), скара с цялата Пернишка и Благоевградка организация, с Варненското БСП, "изчисти" софийското БСП, съди се с Буруджиева, която е лява, скара се с Йончева (след като я набута в Европарламента), скара се с Кирил Добрев, който и бе дясна ръка, С Асланов се скара, отстрани Стойнев от възлова позиция...с кой не се сети - с него не скара. И иска да печели! Е, няма как
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29 НЯМА КАК ДА СТАНЕ- КОКАЛА Е ЕДИН...
37
4
 
14
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
36
2
 
11
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
Утре и за нея, ще дойдат Другарите.Няма прошка.
35
1
 
13
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
34
2
 
15
 
! Отговори
СС преди 3 години
Нинова след толкова загуби напускай и не се връщай !!!