ГЕРБ готви състава на новото си правителство

Депутатите на Борисов готови да са опозиция
Обновена: 10 апр 2021 12:04 | 10 апр 2021 11:38, Камелия Цветанова
118
ГЕРБ готви състава на новото си правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В момента се обсъждат теми за правителството, което ще предложи ГЕРБ. Със сигурност има хора, които са подготвени за министри и в момента са министри. Това заяви пред БНТ социалният министър Деница Сачева, която беше избрана за депутат от ГЕРБ в новия състав на Народното събрание.

Още по темата

Така че, настоящият кабинет няма да бъде повторен напълно, но успешни имена от него ще намерят място в новия. Аз лично предпочитам да остана народен представител, допълни Сачева.

Ако не достигат 10 гласа за едно бъдещо стабилно управление, ние ще ги дадем за политики, които са отговорно и имат смисъл за хората, подчерта тя.

Отговорността в момента пада върху г-н Станислав Трифонов, те трябва да представят правителство като втора политическа сила. Надяваме се, че следващата седмица отговорът на този въпрос ще бъде факт, каза още Сачева.

Ние сме длъжни да предложим правителство с ясното съзнание, че то вероятно ще бъде отхвърлено, готови сме да бъдем опозиция, както и сме готови за предсрочни избори. Въпросът е кое е полезно в момента за страната, отбеляза още министърът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: гербправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
11
 
! Отговори
ДААА.. преди 3 години
ТЕ РОМИТЕ ЧАКАТ ЗА ОЩЕ НЯКОЙ ЛЕВ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ХАХАХАХАААА
71
2
 
11
 
! Отговори
Branko преди 3 години
А бе пичове каква манджа е Българската политика.Да си първи и да козируваш на втори.По американски би звучало Байдън да даде на Тръмп 10 депутата за да управлява.Как си го представяте ?*** тва е мазало бе..Да Слави няма такава държава... Ама и ти нещеш да правиш правителство - няма такъв депутат.:D
70
5
 
8
 
! Отговори
SS преди 3 години
хич да не си губят времето... само безсмислена псевдо-дейност !Всъщност - не. Нека да го готвят (имагинерното привителство) - така още повече ще станат за смех !... :):)
69
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
да го готват!..Да не забрават запръжката и подправките!..Макар че манджата им ще се хвърли на бклка,все пак показването на старание е показване на старание..
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манекенката Фидосова - и нея, и нея!Но най-паче - големият жълт плодозеленчук!
67
3
 
4
 
! Отговори
Аполитичен преди 3 години
Ако ГЕРБ и ИНТ направят коалиция, европейските пари ще дойдат и ще се делят само на две.....
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А живковото пионерче Лилито Павлова? Нали ще ни я сложите да се посмеем още малко?Томи - бизнеса, Барни - ученичката, Ботокса, поцинкованата кофа - все достойни имена /и мутри/!
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като им знаем политиците, то си представяме какъв нескончаем хумор ще са предложенията им за министри! ***, тикви, кратуни, калинки и всякакъв кукумицин. Един нормален, умен, грамотен и морален чивек не успяха да извадят да повече от 11 години.
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Положението никак не е розово. Трябва да се състави правителство и всички трябва да го подкрепят поне за 3 месеца. Няма значение кой ще го състави. След 3 месеца ако искат и очите да си извадят. Има основни проблеми за решаване.
63
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгите и за 100 лв на ден не можеш да ги накараш да работят само дремят пред блоковете и са нон стоп Мата-хари защото е много лошо в Бг, но сега ще изтрезнеят като се яви техния идол и подкара държавата но го виждам на първия завой е в мантинелата!
62
2
 
12
 
! Отговори
Мария Гаргамел преди 3 години
Издавам ви кабинета - тТоми Дончев баш баканин, Сачева,Алхадова, Барни ръбала и Лъчо мозъка на здравеопазването.
61
3
 
10
 
! Отговори
pich преди 3 години
Значи успешните от стария кабинет ще намерят място в новия, но ти ще ставаш депутат - значи си неуспшна тетка ... Прав е ректора на СУ, кухи та дрънкат чак ..
60
4
 
10
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Моля, Сачева не я слагайте за министър. Оставете я да си е секс символ. Ако това са ви експертите....мерси.
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази за премиер..но моля ви..
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цачева,Сачева - кв,и са тия смешни селски тетки?
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 59Той ще ходи пък ти оди, но да се гръмнеш
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръ така Сачева - премиер.Ще умра от смях.
55
3
 
13
 
! Отговори
тая не е добре преди 3 години
Тая (тия) не са добре. Нагли , нагли ....
54
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесвам Сачева.Има човещина в нея,видно от биографията и.Не харесвам,че обслужва един самовлюбен....Сравнена с Нинова е направо цвете.
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая лелка не е добре. Но със сигурност и тя не си вярва, тъй като е избрала да е депутат, защото ако остане министър, като не успее Герб да си гласува ново правителство и тя заминава на борсата. А сега ще има осигурено топло местенце и тлъста заплата каквото и да стане