Кирил Добрев зове Нинова да подаде оставка с извинение

ГЕРБ спечелили изборите заради грешки на левицата
73
 Кирил Добрев зове Нинова да подаде оставка с извинение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП, заяви Кирил Добрев  пред bTV.

ГЕРБ са отново първа политическа сила заради наши грешки, посочи той.

Още по темата

След вътрешнопартийния вот Нинова получи една силна подкрепа от партията и всички очаквахме да се съберем под общи знамена и да „мачкаме“ противника, но ние отворихме братоубийствени войни, коментира той.

За партийците Нинова се представяше като нещо средно между Жана д'Арк и Райна Княгиня, но всъщност за тези отвън тя беше един политик от прехода и то провален, както виждам към днешна дата, коментира още Добрев.

„Трябва да говорим за осъзната вина, защото няма председател на партията през последните 30 години толкова комфортно да е провел едни парламентарни избори. Корнелия Нинова имаше възможност да поставя, който си иска за водач на листи, да размества, да преписва програми от Института за пазарна икономика и от статии във вестниците“, отбеляза Кирил Добрев.

„Ако бяхме спечелили изборите, цялата заслуга щеше да бъде на Нинова, но ние сме трети. Никой няма да я натиска да дава оставка, това е нейно собствено решение. Въпросът е да се извиним на партията и на онези малки човечета, които дават нещо от себе си за тази партия и да се оттеглим. Да дадем възможност на други хора да я изградят на ново, защото политиката е доверие между политиците и избирателите“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кире, тая доброволно нема да пусне кокала. Впила се е кат кърлеж на Позитано, и само с кози крак може да бъде извадена от там.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да взима и Румен Гечев със себе си.
1
6
 
20
 
! Отговори
Нинова преди 3 години
не пускам кокала