Кирил Добрев зове Нинова да подаде оставка с извинение

ГЕРБ спечелили изборите заради грешки на левицата
73
 Кирил Добрев зове Нинова да подаде оставка с извинение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП, заяви Кирил Добрев  пред bTV.

ГЕРБ са отново първа политическа сила заради наши грешки, посочи той.

Още по темата

След вътрешнопартийния вот Нинова получи една силна подкрепа от партията и всички очаквахме да се съберем под общи знамена и да „мачкаме“ противника, но ние отворихме братоубийствени войни, коментира той.

За партийците Нинова се представяше като нещо средно между Жана д'Арк и Райна Княгиня, но всъщност за тези отвън тя беше един политик от прехода и то провален, както виждам към днешна дата, коментира още Добрев.

„Трябва да говорим за осъзната вина, защото няма председател на партията през последните 30 години толкова комфортно да е провел едни парламентарни избори. Корнелия Нинова имаше възможност да поставя, който си иска за водач на листи, да размества, да преписва програми от Института за пазарна икономика и от статии във вестниците“, отбеляза Кирил Добрев.

„Ако бяхме спечелили изборите, цялата заслуга щеше да бъде на Нинова, но ние сме трети. Никой няма да я натиска да дава оставка, това е нейно собствено решение. Въпросът е да се извиним на партията и на онези малки човечета, които дават нещо от себе си за тази партия и да се оттеглим. Да дадем възможност на други хора да я изградят на ново, защото политиката е доверие между политиците и избирателите“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 2 години
6 000 000 лева ДРУГАРКО НИНОВА, ДРУГАРИ ОТ БСП АКО СА ВАС СА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗА НАС НЕ СА. ВЪРНЕТЕ ГИ !!!
62
0
 
0
 
! Отговори
ДОН ДЖОНИ МОКАР преди 3 години
МНОГО ХУБАВ БУКЕТ ДРУГАРКО НИНОВА. СТРАШНО ВИ ОТИВА. А И КАК СТЕ ГО ГУШНАЛА. РАДОСТ ЗА ОЧИТЕ.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че времето на К.Д. в БСП отмина още миналата година. Достатъчно се изложи с македонския си опит да набие секретар в централата на партията. А е и милионер, а в БСП милионери не търпят. Така че, Кирчо, едно голямо "Сбогом, моя любов, и прав ти път".
60
0
 
7
 
! Отговори
А, преди 3 години
Най-добре партията на олигарсите да се саморазпусне.
59
0
 
3
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Сега вятърът духа в платната на бившата извън-парламентарна опозиция. Няма защо не виним Корнелия Нинова за това. Нека да видим те какво могат. Ако търсят подкрепата на БСП ще я получат срещу социална политика.Така се получи и когато в политиката се включи НДСВ със Симеон Сакскобургготски. На първите избори отвя всички. На вторите вече беше в коалиция с БСП.Не бързайте, анализирайте резултатите. Времето на БСП ще дойде.
58
0
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
"Нинова получи една силна подкрепа от партията и всички очаквахме да се съберем под общи знамена и да мачкаме противника, но ние отворихме братоубийствени войни".Братоубийствени войни? Ето, точно това правиш и ти в момента. Мислиш, че ти е дошло времето за председател на БСП? Никак не е сигурно.
57
1
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Анонимен 61: Всяка държава има нужда от социална политика, затова социалистически партии ще има винаги. А БСП е европейска социалистическа партия. По вете на управлението на БСП и тройната коалиция станахме член на ЕС. Така че БСП е управлявала и пак ще управлява. Всичко с времето си.
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой вижда ли в бъдеще било то близко или далечно бсп като първа политическа сила или пък във властта. Никой не и иска даже и подкрепата. Другите бивши соц. страни бързо разбраха, че социализЪма е погребан и забраниха ком. партиите си. Само ние *** не го разбрахме и сега след близо 32 години продължаваме да ги търпим. До кога???
55
1
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До ООООХ...Ако смяташ, че ромските гласове нма тези избори могат да донесат 30 депутата, не знам на кой свят живееш, ***...БСП загуби защото трябва да загуби! Тя трябва да се маха изобщо от политическата карта на България с най-голямата национална катастрофа, която донесе на страната /разбира се, ако не искаме това вече никога да не се повтаря и за твое сведение повечето хора не го искат явно/...
54
2
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Разликата между Добрев и Нинова е, че Добрев участваше през 1989г. във внедряването и провеждането на прехода към пазарна икономика у нас /и беше водеща фигура там/,а Нинова е само наследник и поддръжник на тази политика на партията си. И сега точно този Добрев ще ми говори за възраждане на БСП!Точно той, който отдавна трябваше да е извън политиката след тази национална катастрофа, която ни донесе И той персонално там..Тези хора от БСП са на.гли до мозъка на костите си! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият депутат ,който отиде два пъти в Ковид отделение като санитар е Нинова.Било пиар.Ами Дариткова също изкара короната,но дори не си и пом.исли да отиде.В такива моменти се вижда какъв е човека,а като видя Станишев,Миков,Добрев Пирински,Гергов ми се повдига.Десетилетия аванта и използване на електората за собствени облаги.
52
3
 
2
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
ТОЗИ ПЪК КАКВО НАПРАВИ ДА СПЕЧЕЛЯТ САМО ОБИКАЛЯТЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ОПЛЮВАТЕ НИНОВА - НА ВАС МНОГО ДОБРЕ ВИ Е ЯСНО КАК ГЕРБ "СПЕЧЕЛИХА"ИЗБОРИТЕ С РОМСКИТЕ ГЛАСОВО КАТО СА ГИ СПЕЧЕЛИЛИ ЗАЩО НЕМОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА НЕ Е СПЕЧЕЛВАНЕ А ГОВОРЕНЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДОБРЕВ-РАЗБЕРИ НАЙ ПОСЛЕ ЧЕ НЕСТАВАШ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ВЕЧЕ С ТОВА ТЪПО ГОВОРЕНЕ НИНОВА Е ХАРЕСВАНА И МОЖЕЩА НО СИТУАЦИЯТА БЕШЕ ТАКАВА И ТИ И ТОВА ЗНАЕШ НО СЕ ПРАВИШ НА КУКУ СТИГА
51
2
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
Какъв облик? Облик на приватизатор - тарикат?
50
1
 
7
 
! Отговори
Нищо повече преди 3 години
Тоя хамстер може само да рупка корупционни ядки. Нищо повече.
49
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е под контрол. На следващите избори БСП с г-жата Нинова ще е под 4%.
48
4
 
5
 
! Отговори
Вън предатели! преди 3 години
Нинова се опита да създаде нов облик на партията след Станише.Като дръпна кацата с мед на старите оядени комунисти,те и скроиха шапката отвътре,не без намесата и отвън .Нинова е избрана от всички редови,а не от тези ,които ухилени и разпльоснати стоят от,,векове"на първите редици и сега продължават с предателството на Герговци,Миковци,Стоилов,Пирински/пожизнените депутати милионери/.Път на младите!Да,Нинова има грешки,но тези хубавци да видят първо гредата в собствените си очи .
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съгласна с 41. Нинова е патологичен случай. Психиатри трябва да я лекуват!
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям 45
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова изигра много яко колегите си! Има много да се учат от нея на подли номерца. Отстреля ги един по един, обгради се от млади кариеристи. Те сега се сетиха, когато й дишат...
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45"Да се върне към Идеята"Я кажи, каква е "идеята"?