Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре

Лидерът на ИТН е под карантина
Обновена: 10 апр 2021 19:21 | 10 апр 2021 19:13, Александър Попов
613
Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре
Снимка: БГНЕС

Председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов е с коронавирус, като информацията бе потвърдена от неговия заместник в партията Тошко Йорданов.

"Както знаете господин Трифонов имаше симптоми на COVID и днес теста му излезе положителен. Господин Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб", уточнява Йорданов.

Още по темата
В изборната нощ Трифонов сподели в социалните мрежи, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. Затова и запази мълчание, което продължава и до днес.

По-рано през деня, пак във Facebook, той благодари за подкрепата и гласовете за "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
462
2
 
22
 
! Отговори
Ganjo преди 3 години
Електронно,та електронно гласуване. Абе, не виждате ли ,че една проста машина за гласуване половината я гледаха като объл камък. Много модерни Hi-tech станахме българите. Ако се гласува чрез интернет тогава внучките ще гласуват вместо бабите си и неграмотните ще станат спецове на компа. Сяда един и гласува наред за цялата махала. Е,това ли ще е честния и осъзнат vote.
461
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид, ковид...Какво му пречи да се включи дистанционно? Просто не знае какво да говори, програма - нямат. Много се учудиха като събраха толкова гласове.
460
3
 
24
 
! Отговори
То е то! преди 3 години
Слави да ходи и да се лекува не само от ковид, но и от по-сериозните болести, които има...Не смее публично да се покаже, защото истината ще лъсне...
459
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амбивалентност е състояние на субекта, който в дадена ситуация и в едно и също време изпитва противоречиви чувства. Амбивалентността не е абнормно психично състояние. Все пак се случва, когато противоречията са непреодолими, тази двойственост на чувствата да се прояви чрез патологично поведение. Терминът е създаден от Ойген Блойлер през 1910 г., за да означи един от най-важните аспекти на личността на болните от шизофрения. У тези болни се наблюдават внезапни промени в настроението, без да бъдат
458
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е хунтата да бъде шкартирана от държавната машина,пътят ще бъде дълъг и труден да си вземем държавата обратно която в момента е обсебена на всички нива от ГЕПИ - ГРУП
457
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички *** и г..облизци на тиквун: Първото Най-Важно за хората които са гласували срещу ОПГ управлявала България последните 11год. е да се промени избирателния закон(въвеждане на електронно гласуване) за да може всеки Българин да може да гласува независимо къде се намира по света.Когато това стане тогава ще видите реалните резултати при евентуални нови избори.
456
3
 
12
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
С правителство боза, още юли ни спират субсидиите. Тракторите, като стигнат София, отровните чакали друга песен ще запеят.
455
2
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тоя ще доживее ли да му връчат мандата? Май хич не му се иска да управлява. Как ще се закълне като депутат на 15-ти, като е в карантина болен?!?
454
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е някой наркоман да поеме ръководството на татковината.
453
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Хързулнаха го! Дадоха муповече гласове и сега вместо сладко депутатско местенце"Н2 че нещо, ама вадеше годишната депутатски заплата на вечер, така че еда ли му пука толкова.
452
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Единствен изход пред Станислав Трифонов и ИТН е да подкрепят Правителство с мандата на ГЕРБ,колкото и да не им се иска."Йок бате!
451
2
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Когато от паралелния свят се сблъскаш в реалния ....
450
4
 
17
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Единствен изход пред Станислав Трифонов и ИТН е да подкрепят Правителство с мандата на ГЕРБ,колкото и да не им се иска.
449
4
 
18
 
! Отговори
Времето мина! преди 3 години
Вече и за най-големия привърженик на ИТН стана ясно, че не Слави дърпа конците! Указания няма! Леле Боже,какво да прави завалията!? Хързулнаха го! Дадоха муповече гласове и сега вместо сладко депутатско местенценови избори се задават.А избирателите му упоени, както се казваше от римляните ведин култов филм от ерата на видеокасетите "История на света" "да го духат"!
448
6
 
8
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Еееех,де късмет да гушне букета!Голяяяям сеир ще падне !
447
2
 
22
 
! Отговори
Менгеле преди 3 години
Не го мислете Славуца. Ще дръпне една "линийка" и ще се оправи.
446
2
 
17
 
! Отговори
истината преди 3 години
Короната му е повод на СЛТР да не се появява за да не види народът, че е куц кон...
445
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким Чен Сави.... не го знаеш жив ли е умрял ли е ...
444
3
 
14
 
! Отговори
Е? преди 3 години
Славчо ще се прегърне със батя си Боку, като стой та гледай!
443
1
 
27
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Славуца е с множествена склероза, кой знае още колко болести - резултата на разгулният му хомо-наркомански живот подтиска с наркотици и лекарства.