Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре

Лидерът на ИТН е под карантина
Обновена: 10 апр 2021 19:21 | 10 апр 2021 19:13, Александър Попов
613
Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре
Снимка: БГНЕС

Председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов е с коронавирус, като информацията бе потвърдена от неговия заместник в партията Тошко Йорданов.

"Както знаете господин Трифонов имаше симптоми на COVID и днес теста му излезе положителен. Господин Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб", уточнява Йорданов.

Още по темата
В изборната нощ Трифонов сподели в социалните мрежи, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. Затова и запази мълчание, което продължава и до днес.

По-рано през деня, пак във Facebook, той благодари за подкрепата и гласовете за "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
442
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави ако наистина е толкова болен, защо се бута да управлява държавата? От години куца и се вижда че не е добре със здравето. От поне месец не може да води. Защо болен човек се кандидатира за премиер?!
441
2
 
22
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Дано да не се оправи! Опазил ни Господ от чалгаджия във властта. За сега (и отново) най-добрия избор си остава Бащицата на народа!
440
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото положително качество на Станислава е, че не е масонка и няма скрито-покрито с до болка познати "наши хора".
439
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо няма да се промени.Нови мутри гладни за власт и пари ще крадат на воля.
438
2
 
17
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Аз съм наясно че не блестиш с интелект. Ама мислех, че ще понатриеш някой нос. А ти си клечиш у вас. Мъж като бор се крие у пиперо.
437
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** яко.В полза на мутрите и мафиотите.В всяка държава има мафия,у нас мафията има държава.
436
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?Колко данък ще вземат на народните будители?Двама-трима студенти уморено протестиратНяма шанс тук за тях най-добре да емигрират.Пак ли ще живeеш във лъжа?Нема такава държава!Излъгахте и продължавате да лъжите. Слави, излез и бъди мъж! Не се дръж като г......... на дъжд!!!
435
32
 
3
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Слави мълчине защото е с коронавирус, а защото така изнервя мутрата. Стратегията му е много правилна, стои далеч от говорилнята. Нали виждате какво се случва, мутрата се чуди какво да прави, всеки ден говори противоречиви неща, отказва се от депутатско място без да има право на това. Коалицията на Мая се разцепи щото Хаджигенов се оказа ***, БСП и ДПС декларират подкрепа, за да са във властта. Слави ще го изгледа този театър, да ги види кой колко струва. Не че не ги знае, ама!
434
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера кво толкова се вълнувате.Пйте си ичкията .
433
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко се задави Слави,с този резултат от изборите!Ами сега ко ши праим??!!! Дано да успее да преглътне големия залък!Пожелавам му успех!
432
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Ние българите сме най-музикалния народ, още хан Аспарух като е минавал Дунава вечер в стана с войниците са слушали концерти на Моцарт, Бах и Вивалди докато българките доели кобилешко мляко за вечеря. И сега не мога да разбера от къде ни идват тия чалгари за политици и се настаняват у нас в политическия живот, мене много ме очудва това нещо!
431
1
 
31
 
! Отговори
ФЕРАРИ 7/8 преди 3 години
ЧАЛГАРИ СЕ НАСТАНИХА В ДЪРЖАВАТА И Я ПРЕВЪРНА В ЧАЛГАРИЯ- СЛАВИ АНГЕЛОВ ЗАЯВИ, ЧЕ ПЪРВО ЩЕ СМЕНЯТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ШЕФОВЕ,ПОСЛЕ КАКВИ ЧИСТКИ ЩЕ ПРАВЯТ, А ГЕРБ ВИДИТЕ ЛИ БИЛЕ ЛОШИТЕ, РАЗСИПАЛИ ДЪРЖАВАТА....
430
2
 
43
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Абе,той може и да е добре и му го пожелавам,ама нещата в държавата не отиват на добре.До тук беше лесно. Вадиш пръскачката и пръскаш наред.Но шоуто свърши. Излъгахме непросветения народ. Ами сега,накъде???Не очаквайте Станислав Трифонов да ви каже нещо ново. Нали го гледате и слушате от 30 години. Плоски смешки и простотия.Около него едва ли ще се появят политически гении и управници и да стане чудо.
429
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Мъка Голяма дума не казвай щото не знаеш кога щете налази Ковид и какъв ще е краят ти. "ГОЛЯМ ЗАЛЪК ***, ГОЛЯМА ДУМА НЕ ИЗРИЧАЙ" стара поговорка. И още "ДА ТЕ Е СТРАХ ОТ ТИЯ ДЕТО МЪЛЧАТ А НЕ ОТ ТИЯ ДЕТО ПОСТОЯННО ЛАЯТ"
428
2
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Голям залък налапа Слави и сега не може да го преглътни, ето защо мълчи! Политиката не е като шоуто, вечер да поприказва някои простотии и да необразованият електорат!
427
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големо театро, ей!
426
0
 
34
 
! Отговори
"ПРЕМИЕРА СЛЪНЦ преди 3 години
До Istina ! Щом я докарахме до тук, чалга да ни управлява, спасението на българите е този път масовото бягство на запад! Хайде сега да го видим - мъжкар ли е, държи ли на думата си - ще направи ли субсидиите на партиите на един лев за които ревеше толкова много - с този референдум подведе много хора! Мъжкар ли е, да удържи на думата си да не се коалира с ГЕРБ, БКП-БСП и с ДПС! Ха, сега мъжкаре да те видим! Нали плюеше г-н Борисов, че през ден си променял решенията, ти ще промениш ли своето?
425
0
 
15
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Споко народе, ако не беше ковид *** щеше да го хване. Така се изпълнява стратегията на Аскювлията,Неинова дза е на власт по поръка от горе.
424
2
 
20
 
! Отговори
Андрейчо преди 3 години
Мен какво ме засяга това ?! Само той ли е болен - има хиляди хора,които също са болни а за тях - нито ред ?!
423
1
 
26
 
! Отговори
"ПРЕМИЕРА-СЛЪНЦ преди 3 години
До Въпроска ? Отговор - Мълчи защото царя е в ШАХ и му предстои МАТ! Мълчи, мисли големия "стратег" дали да напусне шахматното поле , или да се включи в нова предизборна хахматната битка! Мълчи и чака съвет от патириците си, задколисни планове кроят - министерски постове на кого да раздадат! Вече трима "големи" шахматисти патерици, влязоха в словесна бика - кой на министерския стол да седне! Дори единият от тях е готов да се жертва в името на келепира! Панаира е готов - сергиите са подредени!