Любен Дилов: Не знам кой ще бъде премиер, но няма да съм аз

Той предположи, че вероятно ГЕРБ са готови с кабинета
11 апр 2021 11:53,
104
Любен Дилов: Не знам кой ще бъде премиер, но няма да съм аз
Снимка: БГНЕС

Българският народ е изключително мъдър независимо какви смешки си правим на негов гръб и в момента сме в една безпрецедентна ситуация, към която здравната и икономическата криза добави политическа. Това е много хубав тест за тези, които влизат в парламента – или ще се справите, или си отивате. Това каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Любен Дилов.

Според него партията, от която е част, както и "Има такъв народ", имат един силен ход – да предложат едни аргументирани и сериозни кабинети. "Честна игра – предлагаш, пък каквото стане".

Той допълни, че ако не се постъпи по подобен начин, хората пак ще излязат на протести, което ще се окаже страшно за демокрацията.

"Предполагам, че ГЕРБ са готови с кабинета, не знам кой ще бъде премиер, но няма да съм аз", допълни Дилов.

Той сподели още, че в никакъв случай не подценява Слави Трифонов като политик. И добави, че не е сигурен, че някогашното силно приятелство на Борисов и шоумена се е превърнало в неприязън, но той няма да се превръща в посредник между тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любен Дилов - син е депутат от ГЕРБ- СДС БЕ, тьпигьози! Грешната каруца лаете!
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 65 спецРезултата и ситуацията е плод на това, че по-голямата част от хората отишли до избирателните урни не са прочели и ред от програмите на партиите за които са гласували. Някои от тях дори не могат да четат, но гласуват.--------Искаш да кажеш, че са гласували само въз основа на преживяното по време на Борисов 3.Да, съгласен съм, и аз така гласувах.
58
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано най-после се скрие некъде, че ми омръзна да си жабурка устата пред камерите
57
4
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Вече съм сигурен, че бай *** си чака пак новия месия гдето* да му направи живота по лесен.И след този цирк пак същите хора пак ще плюят Боци, Моци,МаЯ общата,Станислави,*** и пак ще са там където са били преди година време.Да му се невиди тъй ли не се намериха хора да приемат минимум 8 клас и възрастово ограничение над 65 години да нямат право да гласуват.Току вижте тогава няма да има толкова недоразумения парламентарно представили някой си.
56
8
 
5
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Аз съм за служебен кабинет и избори лятоска. Тогава ГЕРБ и БСП съвсем затъват.
55
2
 
12
 
! Отговори
спец преди 3 години
Резултата и ситуацията е плод на това, че по-голямата част от хората отишли до избирателните урни не са прочели и ред от програмите на партиите за които са гласували. Някои от тях дори не могат да четат, но гласуват.
54
4
 
18
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Тоя фъфльо пък къде се слага?! Да си прави халтурките и да си кюта!
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо и Кубратчо - големи патриоти, с големи усти. Накрая - мишки. Всичката ни е такава. Верно лош матряла. :D
52
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станиславчо се покрил нещо. Това говори колко му е капацитета в обръсната кратуна. Доверието рязко падна. Избори ще има 2 в 1 наесен и тогава бойко ще се върне на бял кон. Тоя с шушляка и обеците даже няма да има и от къде да лае вече. Приключи неговата. Напъва се, напъва се, напъва се, на велик са прай, напъва се и... хората го избраха. А той се скри кат нассранаа мишка. Е, за ко толкова са напъва бре, *** учиндолски?Славчоооо, славчо, СРАМ си ти за България, патриот се пишеш... мишка.
51
12
 
11
 
! Отговори
Вальо Джибрата преди 3 години
Аз бойко не го харесвах, до момента в който ИТН спечели. Щот... значи... Бойко говори разбираемо, верно пр0ст,ама поне му се разбира. Туй на снимката ко ша ви каже?тл,тл,тл,тлтатта. Който ЛазбЛал, ЛазбЛал. Който не е - ми да е ЛазбЛал.Гледам че държавата още повече затъва и сега си искам бойко пак. Верно, краде, ама те и тия дет идат и те ще крадат, не си мислете че НЯМА да крадат. Обаче поне бойко като се оправдава - разбира се кво говори. А сега ще е, както казах - тл,тл,тл, тлтатата.......
50
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то остана и тоя фъфлещия да ни сложат за премиер. Е тогава вече я овапцахме :D
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най после тоя сребролюбец се добра до парламента. 2001 беше сигурен с неговия Гергьовден, обаче Царя взе гласовете на всички очакващи и Дилов бе бесен. А бе Бог да ни пази, като гледам кои са вътре. Дано има и свестно. На тях им пожелавам здраве, чест и морал!
48
3
 
12
 
! Отговори
ACDC преди 3 години
Хаха! Оставаше това недоразумение да е премиер. Май ни очаква истинско шоу! Вече сериозно си мисля, че не са в състояние да предложат по-добър кандидат от Станислав Христов Христосков.
47
3
 
14
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Любен Дилър
46
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излезе ли този фъфляк, значи почваме да се изчерпваме откъм мнения, хахах.
45
2
 
15
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Готов е за политик.Извратен демагог, който говорейки лъжи, убеждава аудиторията в правотата си.За по-младите да спомена кой е Дилов:1.един от основателите на куку - проект на БКП (лобито около Луканов)2.основател на движение Гергьовден (още 2001ва Дилов и Слави мечтаят за парламента.3.патерица на Славун, с който тихомъъ се изпокараха4.жури в България търси талант и прочие медийни халтури5.жури в конкурсите за бъдещи мутресиМис плеймейт.И тоя човек ще го вкарате в политиката!!!Браво...
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четири пъти - не.
43
2
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Ковид още не си е казал думата. Дано да оцелее Славчо.
42
1
 
1
 
! Отговори
fen преди 3 години
А КАКВА ТОЧНО Е ТВОЯТА ИДЕЯ ЗА ПОЛИТИКА И УПРАВЛЕНИЕ, ЧЕ НАПОСЛЕДЪК ОБЪРКВАШ ....
41
6
 
8
 
! Отговори
опазил ни Бог! преди 3 години
Чи%***-нагаждач да ни е премиер. Този е толкова неприятен и аморален, че ако се добере до върха си стягам багажа и купувам еднопосочен за където ми видят очите.