Слави Трифонов е добре след като се зарази с COVID-19

Това заяви Тошко Йорданов
Обновена: 13 апр 2021 18:11 | 13 апр 2021 18:10, Нели Христова
346
Слави Трифонов е добре след като се зарази с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов е добре. Това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" по повод състоянието на председателя на партията, който е с коронавирус.

Още по темата


Малко по-рано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов коментира пред журналисти, че не е наясно със състоянието на лидера на "Има такъв народ" Станислав Трифонов, за когото се знае, че е болен от коронавирус.

Ангелов изрази надежда той да се справи, "както много българи се справиха".

Той препоръча на журналистите, ако искат повече информация да се обърнат по официалния ред към пресцентъра на партията.

На въпрос министърът потвърди, че Трифонов е под изолация. Ангелов уточни, че положителните на коронавирус хора се слагат под изолация, а контактните - под карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
14
 
! Отговори
Тома преди 3 години
Колко ли пари са му платили да ни залъгва с този вирус?Сега сигурно и ваксина ще ни предложи ...
222
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се заразим и ние, че да станем добре? Инак не виждам друг начин...
221
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този се включи активно в коронавирус рекламата. Какво не прави човек за известност и пари.
220
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Dexit-а е отговора на финансирането на мафиоти и диктатори от зависимите политици в ЕС...продадоха революционна идея на създателите на ЕС...обслужват путин и с.корея...провинции на китай...невиждан позор в историята на човечеството...ССЩ...Световни Съединени Щати г-н Байдън...милиарди човешки същества мечтаем да сме част от нещо такова...да се борим съвместно за Справедлив и Свободен Свят!!!
219
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До баси пропадналияготов съм да се запознаем пред вашите тв-та,не съм партиен,имам деца и не ми дреме в какво ме обвинявате,гьобес манипулациите не ви вършат работа...милиони българи сме загрижени за утрешният ден...за вас офшорни пари...за нас въпрос на оцеляване...ще оцелеем бъдете сигурни...гроб,дпс,вмро, марешки плащахте по 50-100 лв на глас...обществена "тайна" е,ама с безполезни хартийки до тук...хората гласуват за ценности,споделям какво мисля,никъде не съм вменявал пропаганди...гьобелс
218
3
 
20
 
! Отговори
Диди преди 3 години
Слави е от онези "мъжаги" с малки достойнства, които налитат на бой за да компенсират липсата на други качества.Комплексар отвсякъде. Създал си е партия на комплексарите. Покрай джендърите, защо и те да не се борят за разни права.
217
6
 
4
 
! Отговори
баси пропадналия преди 3 години
Този ББ много продуктивен. Явно е в някакво особено психично състояние.На ИТН да не са започнали да им плащат в амфетки?
216
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Dexit е новият рефрен...България ограбена,без армия,без въоражение,шепа адуци с офшорни...и ни пак с..."на щик" срещу изтребители и танкове...срещу ядрени...до тук ни доведохте нЕделковци,митРовци,Менди и плеядате национални предатели...Dexit-а е неизбежен недалновидни...въпрос на време...това построихте за децата ви...бедните имат само офшорни и хартиики които не се ядат!
215
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
плющете безмисленни минуси...идваме за вас!
214
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и не съм гласувал за слави...ако има нови пак няма да гласувам...ще има ревизия...ще има Видов Ден...децата ми плачат прогонени от дома ми от партиините ви не можещи да пишат на кирилица...нЕделко...децата ми плачат на Облаче,ли бяло...милиони български деца плачат...и няма да ви го простим...май.ната им на меркел орбан и плеядата"аФторитети"...можем без тях...сълзите на децата ми ще ги платите...нямам друга кауза...нЕделковци,миТровци,мен.и,бо.ковци...объркахте Народа...Бог да пази България!!
213
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко трябва да си изпаднал да очакваш чалгар да те оправя?
212
5
 
5
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 3 години
Дайте да се разберем. Учиндолец вирус го не лови. Той трипер е карал, колело е карал, кола ферари е карал, абе всичко е карал та държава ли нема да кара?! Само гдето Тошко бърбори че е болен. Глупости! Той не е болен, Жив е той, жив е там на балкона.
211
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Рамзан Кадировбедни ми нЕделко,баща ти се отрече от теб ...ти на морален ментор на Народа на България...ама малко смях никога не е излишен...да си куч.а на крадци и убийци не е много смешно и то за дребни сребърници и обещания които няма как да ти изпълнят...ама ...блаженни са вЕрващите...нЕделко...Народа ни идва за теб!!!
210
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Рамзан Кадирова ти се представяш като...турски ратай на ***,те не свали ли султана руски самолет минал покрай турската...у некъв матрял,простаци викаш...та и съм доказателство...познаваш ли ме?ако искаш нямаш проблем!работещ и плащащ данъците си българин съм!"простаците"обичаме Родината си...то и агите от османската пишат,че Левски е ...бандит и ***,ама ние така "просташки"му палим свещи и му строим Паметници...и следваме Завета му...Чиста и Свята!!!
209
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата заминава за кауша!
208
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
абе тримата тролап на гроб...кого опитвате да лъжете...ще ви съдим за национално предателство...за обиди и клевети в Справедлив Съд,кого лъжете с по няколкото си акаунта...недЯлко е ясен...за ценности става въпрос не за сребърници...объркали сте Народа...а плющете си минусите ...
207
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонимендобрата новина е,че митовци крадци от офис техника във външно и менди лъжещи парламента да гласува двойна ставка на божков...срещу едни милиони...нямат морала да дават оценки...морални оценки...крадеца вика дръжте крадеца...Праветелство...с компромиси...Ревизия която ще удоволетвори и насърчи Народа ни...и стой та гледай!!!
206
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До QwertyКак да каже нещо, като си е глътнал езика от страх и се крие ,като м'ишка вече 10 дни?
205
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Qwertyхохо...застраховки виждам...ще се направи ревизия...и който е за затвора...и затвори ще построим споко...объркали сте Народа...докато осребрявахте животите на децата ни роби из чужбините и се докарвахте на господарите ви за сребърници...децата ни плачеха на..Облаче,ли бяло...деца и майки разделихте...митовци и менди обслужващи...ени.арЕ...Бог да пази България!!!
204
9
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Бъдете здрав г-н Трифонов,скорошно възстановяване,България не е ничия собственост...България е Дома на децата на България,Народа ни може без ...всеки...а те дали могат без Народа ни...1400 г.сме оцелели срещу империи...имащи само пари чуждопоклонници се опитват да ни затрият...елате ни...Бог да Пази България!!!