Слави Трифонов е добре след като се зарази с COVID-19

Това заяви Тошко Йорданов
Обновена: 13 апр 2021 18:11 | 13 апр 2021 18:10, Нели Христова
346
Слави Трифонов е добре след като се зарази с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов е добре. Това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" по повод състоянието на председателя на партията, който е с коронавирус.

Още по темата


Малко по-рано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов коментира пред журналисти, че не е наясно със състоянието на лидера на "Има такъв народ" Станислав Трифонов, за когото се знае, че е болен от коронавирус.

Ангелов изрази надежда той да се справи, "както много българи се справиха".

Той препоръча на журналистите, ако искат повече информация да се обърнат по официалния ред към пресцентъра на партията.

На въпрос министърът потвърди, че Трифонов е под изолация. Ангелов уточни, че положителните на коронавирус хора се слагат под изолация, а контактните - под карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БРАВО СЛАВИ!!!!!ОТЪРВА НИ ОТ МУТРАТА ПОНЕ ЗА КРАТКО!
142
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СлаФчо се изложи яко с това криене и според мен вече е аут от политиката ...Явно си правеше сметка да е опозиция, но неговите феновете го сложиха на барбекюто.Да се връща в жалката си телевизия.
141
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави скоро ще се яви.И започват арестите на гербавите!
140
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или накратко в изолация е до 27 април на ул. "Кумата" в Бояна, където е посоочил, че е в карантина.Вече не е в карантина, а е в изолация. Щом е болен на домашно лечение.Техническа е грешката датата е 27 април за сега. 6 човека ми пилят на главата за съвсем друга тема. Извинявам се.
139
3
 
0
 
! Отговори
до 1 7 4 преди 3 години
Дал е положителен тест 9 дни след първите симптоми. Къде го е дал не е ясно. Не ме интересува. Написах ясно. До 27 април е в изолация след връчване на заповед от РЗИ. От днес 13 април броиш 14 дни е се получава точно 27 април. Или накратко в изолация е до 14 април на ул. "Кумата" в Бояна, където е посоочил, че е в карантина.Вече не е в карантина, а е в изолация. Щом е болен на домашно лечение.
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 158/176 С неграмотници като вас няма смисъл да разговарям, но с удоволствие ще ви гледам как се давите в червената слуз. Напълно сте си го засужили, щото сте много умни всичките.
137
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напразно се дърлите.Няма значение дали е в изолация или в карантина и дали е до 10 или 27ми.Нищо от тези неща не му пречи да си води политиката и да говори. Не го прави, защото шефовете му още не са решили какво ще правят. Когато се разберат с останалите про-руски партии - ще разберете.
136
1
 
4
 
! Отговори
До 158 преди 3 години
Май не си много в час с подготовката и влизането в ЕС.Царя беше на финала след дълги години преговори,споразумения и т.н. Това да не е като приемане в комсомола бе юнак?!?Кой го бръснеше царя ,нито у нас ,нито навън!А с 800те дни се видя колко струва.И с тройната коалиция -най корумпираната коалиция в новата ни история. То не беше изграждането на магистрала ,,Струма до 2004та ?",португалският консорциум за ,,Тракия "и още много золуми и спрени евросредства!
135
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли е много добре. Борисов, като беше болен всеки ден имаше лайф във Фейса и онлайн съвещания. Този изобщо изчезна, като Фантомас.
134
3
 
5
 
! Отговори
до 172 преди 3 години
До 27 април е в изолация. Не е в карантина. Карантината се дава само на контактни. След като е болен или изобщо ако е болен е в изолация на посочен от него адрес. Кое не разбра?
133
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз чалгар-неудачник цял живот семейство не е успял да създаде, пък ще ни гради държавата. Трагедия!
132
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За-що-тоо, аз съм добре, ти си добрее, той е добре и те са добрее, жената е добре, децата са добрее, на Черно море, Анджела бей. И около Сливен нещо станà мамата си трака, влака загря, СТОП! Айдее, за рейс билет, на море да идаа бутам рушвет.Абе..Пичовеееее, коя е тая Анджела бе? (*** чакай де, Чакай де. Няма нидей бе) (Да да, ти моето момиче. Камен зи бите цу майне бунгало.) Я съм твоя човек. Жената ми пратии, билет за самолет. За да са прибераа до следобед. Аз го продадоох и го изпих.........
131
2
 
17
 
! Отговори
Директно казано преди 3 години
Защо по телевизията всички ги е страх да кажат какъв е Слави. Бил човек на промяната, младите вярвали в него.Без евфемизми да си кажем на право -- Слави е Про.стак, които бе избран от простите хора в България и чужбинаПростите хора гласуваха
130
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 157 Той се разболя веднага след изборите,а от опит знам, че теста излиза за един ден.
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако вземе да се спомине ще направи голям хаир на България
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 164Виж сега, прятелю, виждам, че всичко ти е ясно, няма нужда повече да си губим времето един на друг. В България е пълно с такива като теб, затова сега сме пак с комунистите в Парламента, а съвсем скоро и на власт (въпреки, че БСП получи рекордно нисък резултат).
127
1
 
2
 
! Отговори
до 162 преди 3 години
Дори ходеха на кино. Докато нещо се пречупи между тях ............... и сега не се понасят. Дали е жена? Дали са пари? Ходи ги разбери!
126
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баткаа, батка, кажи на човека да сипе до горе, да, айде. Анджела бее. Кола си купих втора ръка, и около Пловдив нещо загря. Стоп! Хайде пиленца влак на море да идем голям мерак.Хайде на Смокииня, на Каваци, на Градиина Айде на Ахтопол, два-три дена на Созопол. Хайде на Слънчаака, Свети Власа тебе чаака, ще попитатее: Защо? За-що-тоо, Черно море, много е добрее, слънце пече, още по-добрее, на морето дупкаа, чакар, чакар дее, Черно море.
125
2
 
1
 
! Отговори
олеле преди 3 години
От най-сетне вече можем да се обръщаме към него с : "фаШе фиСочество" !...тъй де - фИсок е , и има КОРОНА ! :)
124
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че Слави мълчи си има причина.Просто Слави записва нов албум с Куку Бенд и въобще не му е до пилитическите глупости!Да си жив и здрав Слави!!