Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
8
 
6
 
! Отговори
НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА! преди 3 години
АКО Е ДО "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕСТВО".....ЗНАЧИ --"НИЩО СЪЩЕСТВЕНО"!!!!ВЪВ СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА .....САМО СЕ МАРКИРА "РАБОТА"....И СЕ ЧАКА ДА ДОЙДЕ СЛЕДВАЩИЯ , ЗА ДА ПОЕМЕ "ГОРЕЩИЯ КАРТОФ НА ВЛАСТТА"!САМО ЩЕ СЕ КРАДЕ И ВЪРТИ ДАЛАВЕРА....НИЩО ПОВЕЧЕ!
214
16
 
8
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Господин Борисов е смел и не го е страх от нищо.На Бойко ще му пръднете на оная работа!!Ако си мислите,че нещо разбирате от игрите и от политиката в БГ,жестоко се мамите!!Драпането и тръшкането по жълтите павета. Бойко ако пръдне ще ви обгази с 200, ама няма да пърди, защото неговата пръдня е национално богатство а то не бива да се прахосва за такива като вас.
213
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До MKIIНе е просто Божков зад Слави,ако беше само Божков,с мед да го намажеш!
212
3
 
9
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Носи се слух,че Учиндолецът го инструктира Домузчиев,интимен приятел на Доган?!И всички в хор заявиха,че ще го подкрепят,новите ,честните и умните?!Е тогава за каква смяна на системата драпаха,след като пак ще натрапят моделът Орешарски 2,та да да се накрадът,да фалират банковата система и най много за втори път да спрът строежът на Хемус,като окрадът парите!Но тоя път бат ви Бойко ще си вири х,чецът,а на вас ще ви се пука гърбецът и ще си ближите м,дите за сол с 4 долара на месец!Народе?!?!
211
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НедоразбралДе да беше това проблема, само за едно ловене на риби и да крадат, но проблема е много по-голям от това и е заложено бъдещето на България на карта, плюс несигурната международна обстановка, плюс апетити от чужди държави, изолирайте Слави!
210
8
 
8
 
! Отговори
Няма страх! преди 3 години
Какво е това петно на панталона на Тиквата?
209
6
 
9
 
! Отговори
Десислава Атанасова преди 3 години
Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и е потушил много пожари.
208
5
 
8
 
! Отговори
Даниела Дариткова преди 3 години
Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и може да бие Радев.
207
3
 
3
 
! Отговори
Цвета Караянчева преди 3 години
Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и не ходи пеша.
206
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжеш, страх те е!
205
6
 
11
 
! Отговори
MKII преди 3 години
Добре е да знаете, че Васил Божков стои зад Слави, Манолова и Хаджигенов.
204
5
 
3
 
! Отговори
Тома Бикова преди 3 години
Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и е каратист.
203
4
 
9
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
На Бойко ще му пръднете на оная работа!!Ако си мислите,че нещо разбирате от игрите и от политиката в БГ,жестоко се мамите!!Драпането и тръшкането по жълтите павета беше уж да се смени моделът,което би означавало най напред да се заличат БСП,ДПС и на трето място ГЕРБ?!*** това е НЕМИСЛИМО и кукловодите и артистите,Бойкикев,Маютка Раз поретинова,учиндол и отровните гъби го знаят много добре!Тяхното драпане е да се наместят във властта,да предизвикат анархия и да си наловят *** риби в мътната вода
202
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 207Слави ще донесе страшна национална катастрофа на България, помнете ми думата, затова ,докато не е късно го изолирайте от властта, защото ако вземе власт, всички ще страдате жестоко, но тогава няма да можете и да протестирате,щото ще падате още преди да сте помислили да протестирате, Радев също е предател!Върнете старите партии - БСП,ГЕРБ,ДПС,ДБ,СДС,Татяна Дончева,Мая и т.н.
201
2
 
4
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 3 години
А най добре е ...срещу мутрите по мутренски....Опозицията да подкрепи кабинет на ГЕРП и после с мнозинството да си прави гаргара с него...а!!!! До резил и разпад!!!!
200
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнтиседерастТо скоро вие ще роните сълзи, а пожеланията се връщат.Справка, Деса.
199
5
 
5
 
! Отговори
ИТН преди 3 години
още пишете против Бойко, нали няма да може да събере депутати за да му гласуват правителство, ноооо... да не би да ви е страх, че може нещо да се обърка
198
5
 
3
 
! Отговори
До216 преди 3 години
Чакай бе подложке Гербава,той Трифонов още не е идвал на власт ти бързаш да го изпращаш,ако някой трябва да си ходи незабавно то това е вожда ти!
197
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служебното правителство назначено от Радев, само ще влоши проблемите на Радев по отношение на държавната измяна, която извърши. Да не говорим за връзките му с руското разузнаване.
196
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До да попитамВ момента не ми е до философия и кой бил крив и кой бил прав в миналото, просто Слави трябва да си ходи,за да спасим България от национална катастрофа и старите партии да се връщат на власт,без Слави! И без това ,той е неканен гост!