В криза било по-добре да имаме стабилно управление

Мълчанието е част от преговорите, смята Пламен Юруков
Обновена: 14 апр 2021 21:47 | 14 апр 2021 21:44, Екип на Bulgaria On Air
58

В условията на криза е по-добре да имаме стабилно управление, което да се занимава с мерките и да е ясно кой поема отговорност. Всяко безвластие е лошо. За съжаление, България не е Белгия. И служебно правителство може да управлява, но няма да има парламент. Това каза за "Денят ON AIR" Пламен Юруков, член на НС на СДС.

По думите му при тази избирателна система, която имаме сега, 3 партии спокойно могат да управляват.

"Не могат да намерят общ знаменател, за който да се захванат за управлението", посочи той.

Според него трябва да се слагат мостове между отделните партии, а не те да се взривяват с остри и непремерени думи.

"Има много неизвестни, много мълчание, нека не бързаме. Много от нещата може в последния момент да поемат в друга посока. Мълчанието е част от преговорите - това е много известно в китайската култура", подчерта Юруков.

От думите му стана ясно, че голяма част от хората са решили в последния момент да гласуват.

"Трябва да се върне доверието на гражданите, че се правят политики за тях. Имаме идеи за такива", заключи събеседникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: СДСправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
2
 
! Отговори
Много преди 3 години
Сланина.
21
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е Тиквата да търка затворническия нар до края на жалкия си живот!
20
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ като управляваха толкова години какво направиха. Всички последни места са наши, най-бедни, никакво здравеопазване, корупция, пътища осеяни с дупки и хиляди негативи. Отрепките гласуваха за тях, но мислещите виждат, че боксуваме и няма бъдеще с тях. Махленския начин на управление е унищожителен.
19
7
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
България е нестабилна във вътрешен план . Може да караме без Правителство години наред . Не се плашете - отвън няма кой да ни нападне . Даже може да искаме от САЩ да ни върнат парите - те ще стигнат за 5 години за Пенсии , Заплати на Учители и Кметове (без ГЕРБ Кметове - те ще ги откраднат за 1 месец ).
18
5
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Кризата сте всички вие,другари НОЩници,джурналисти,експерти,дуПетати,министри,и цялата паС.мина,която роди червената демокрация.
17
2
 
2
 
! Отговори
СТАБИЛНОСТ преди 3 години
Ако някой очаква стабилност от сталинистките партии, които ще управляват Евро-Атлантическа България, се лъже. Тази нестабилност ще продължи до въвеждането на Новия световен ред от Джоузеф Байдън, след което ще започнат заседанията на Военния трибунал и присъдите...
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова ли не можете да си въведете една модерна децентрализирана демокрация и да си се управлявате, като европейци? За какво са ви сега тези чалгархии и мутродиктатури?
15
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави ще направи концерт в Партийния дом.Любен Дилов лилав казва: "Светът е кръчма, да се съберем заедно около масата"Ще има гюбеци, кючеци в Партийния дом.Кръчмарка ще е Караянчева.
14
3
 
1
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Може само Мишка Зайкова за Министър Председател На определено е капацитет
13
3
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
Мълчат и се договарят на тъмно, зад гърба на обществеността. Като БСП, ДПС и Сидер ага през 2013. Е, това ли са новите, които ще управляват в полза на хората, с нов морал и нови принципи, открито, почтено и публично? Гадове долни подли,пак ще ни изпързалят с грозни, задкулисни договорки. Но няма да ги търпим дълго, нали? Защото са същите маскари, ако не и по-лоши.
12
3
 
4
 
! Отговори
Марс преди 3 години
Май става за живеене...
11
2
 
5
 
! Отговори
Ше има бой секс преди 3 години
И сръбска музика. Нови ценности.
10
3
 
7
 
! Отговори
Кво правителство бе преди 3 години
Кючеци требват.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовВ Белгия нямаше 2 години никакво правителство,това иска да каже,че ние не може да си позволим да бъдем като Белгия.Обстановката около нас не е стабилна и не може да си позволим да нямаме правителство, с ГЕРБ или без ГЕРБ ,все тая,трябва да се разберат помежду си и да има стабилно правителство.
8
0
 
7
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
С плюене всеки срещу всеки нито една държава не е просперирала. ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВЯТ НАЦИОНАЛНИ ПОЛИТИКИ - И ТЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЗАВИСИМО КОЯ ПАРТИЯ Е НА ВЛАСТ.
7
8
 
6
 
! Отговори
Значи преди 3 години
Стабилизация *** мизерията. Е те това е нрод.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента обстановката е такава около нас,че трябва да има стабилно правителство.Дали с ГЕРБ или без ГЕрБ,но трябва да съставят правителство.
5
6
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Стабилно управление може да има само ако го оглави спечелилият изборите, ако такива като Мая дето едам са прескочили летвата на 4-те % почнат да се напъват да редят правителство и да определят политиката му, то тогава управлението ще е ялово, а правителството нелегитимно ... още по нелегитмно ще е ако се повери на служебният кабинет на един Кремълски парашутист, обявил война на българската държавност и българските институции воден от олигархичните си зависимости ... !!!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стабилно управление винаги нужно
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до криза са ни докарвали все стабилни управления създадени с компромиси и приказки за доброто на България.по добре избори докато някой независим може да направи промени.