Атанас Атанасов: Нямам контакти със Слави Трифонов

Целта ни е възстановяване на парламентарната република, каза той
30
Атанас Атанасов: Нямам контакти със Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Нашата основна цел е възстановяването на парламентарната република. От 3 години говорим за това. Това каза съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов, цитиран от БГНЕС.

Атанасов заяви, че няма контакти със Слави Трифонов.

"Намираме се в много тежка криза – социална, икономическа, здравна. България има нужда от управление. Предстои да вземем важни решения по плана за възстановяване на страната", заяви и Цецка Бачева, което е предложението на "Демократична България" за заместник-председател на НС.

"Нека първо да видим какво ще каже Слави Трифонов и да видим какво ще е тяхното предложение, тогава ще решим дали да участваме в един бъдещ кабинет", каза тя пред БНТ.

Бачева заяви, че "Демократична България" не може да даде безусловна подкрепа на един бъдещ кабинет. Тя ще бъде свързана с най-важните неща, които трябва да се постигнат от едно бъдещо правителство.


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Промени промени колко да са промени Аа аха подмени била думата.То виж основната им цел да се гласува по пощата.-ХмммДа вземат да се обединят тези недоразумения в НС и да приемат хора без основно образование и хора над 65 години да нямат право да гласуват та подобен цирк да не се повтаря.Ама нейсе те всичките за благото на хората го правят .
21
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 6 месеца
Ами създай си, защото това ше ви е единственият начин да се докопате до властта, която така жадувате.
20
0
 
0
 
! Отговори
Варадин преди 6 месеца
ДБ са много зажаднели за власт и пари. Говорят едно, но като нищо ще направят точно обратното.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма и да имаш. Алчността на ДБ прозира във всяко едно тяхно действие или изказване.
18
2
 
1
 
! Отговори
Линда преди 6 месеца
*** чакай някой да ти предложи бре! Отделно не ви виждам вие да ни изкарате от кризата........
17
2
 
3
 
! Отговори
Младен преди 6 месеца
Тоя да не си мисли че ДБ ще ни изведат от кризата?!
16
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Много сте малки, вие на снимката!
15
0
 
4
 
! Отговори
опетков преди 6 месеца
До Анонимен Слави влезе в капана. Той вече няма полезен ход. Каквото и да направи, звездата му ще залезе.
14
2
 
2
 
! Отговори
опетков преди 6 месеца
До Анонимен ГЕРБ ще има пълно мнозинство, независимо в колко тура ще е мажоритарната система, защото парите ще са основния фактор. Но проблемът не е в това. СТ не знае какъв автогол си вкарва с мажоритарната система. В парламента я има, я няма 3-4 партии и ще започнем да ревем, ама как така, нямаме представителство в парламента. Това ли искате?
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не вярвам да се захванат с това, за което говорят, иначе звучи добре, но не им вярвам!Всъщност, ако трябва честно да си говорим - не вярвам на нито един 'политик'! Той е политик, за да маже и лъже, а специално в България - и да прокарва чужди интереси!Но, от друга страна, напълно разбирам, че ако тръгне да защищава българските интереси, гаулайтерите ще му духнат под опашката! Примери колкото искаш - и у нас и в чужбина!
12
1
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 6 месеца
До АнонименЗа да упрвалява сам му трябват 51%, не 30%. Те и ГЕРБ сега имат близо 30%, ама ще управляват в шестък. Друг е въпросът, дали изобщо Слави иска да управлява. за него е ясно, че е много по-лесно да се плюе и критикува, отколкото да се управлява и прави нещо градивно. Лесно е да се базикаш с другите, а сам да не можеш лека шега да понесеш. Дупе да ни е яко, ако Славито реши да управлява.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Намаляването на субсидиите е популизъм водещ до увеличаване на ролята на олигарсите. Партиите трябва да се финансират отнякъде и ако това не са субсидиите, остава да олигарсите да си купуват партиите.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мажоритарната система е лошо решение за България, защото изкривява много реалността. Примерно при мажортарна система в два тура, ГЕРБ ще гледа парламента през крив макарон, а ако е в един тур, може и да има над половината депутати.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом Славито не ги е потърсил до сега, няма и да ги потърси. Ако има малко ум в главата или поне добри съветници, Слави няма да предложи кабинет. Ясно е, че всички ще го подкрепят, ще му подложат динена *** и ще го изкарат от политиката. За да оцелее - мажоритарна система, намаляне на субсидията и нови избори. Така ще спечели не 18%, а поне 30 и тогава може да управлява.
8
4
 
5
 
! Отговори
Tanas преди 6 месеца
бай Танас е жаден за власт и определено има по големи възможности от Боко и Шиши. хах
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Танас е много гладен за власт :) Чак очите му ще изскочат
6
2
 
3
 
! Отговори
ТРАГЕДИЯ преди 6 месеца
До Анониментези какви са?от едни мутри на други!
5
2
 
7
 
! Отговори
Лошо преди 6 месеца
Туй лудото Гуси какво лъже пак?
4
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Без мутрите България може би ще тръгне напред, а не надолу, както беше 12 години при ГЕРБ.
3
6
 
21
 
! Отговори
Майора преди 6 месеца
Както Костов пропиля приватизацията, така и ДБ ще пропилее всичко направено до тук заедно с чалгарите и защитаващите мутри и олигарси на Манолова и Дончева!