ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!

Служебно правителство ще струва много
Обновена: 15 апр 2021 10:43 | 15 апр 2021 10:30, Камелия Цветанова
185

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отговорността е тежка и често пъти тя е непоносима за онези, които гледат на политиката като на средство единствено за изграждане на имидж. За това предупреди председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Време е шоуто да приключи, защото на политическа сцена няма скечове, рядко са аплодисментите, политиката изисква смелост и решителност, а днес най-висшата форма на смелост, която можем да проявим, е да си подадем ръка и да възстановим диалога“, посочи тя.

Атанасова припомни, че се намираме в здравна криза, а тя може да премине и в социална.

Още по темата

„Една криза не може да се управлява само с говорене, а само с действия и решения, а често пъти най-правилните решения са непопулярни. Ние сме победители за пореден път и сме длъжни да оправдаем доверието на избирателите си. Ще предложим кабинет, който от първия си ден може да заработи на същите високи обороти, които поддържаше и последното правителство на Бойко Борисов, ако не бъде подкрепено, отговорността се пада на ИТН“, каза тя.

„Чухме, че ГЕРБ трябва да бъде изчегъртвана, унищожена, приемаме всякакви обиди, но омразата не гради, единствено може да дълбае пропасти. Отрицанието на политическия опонент може да донесе временни успехи, след това обаче този, който е превърнал опонента си в свое политическо оръжие, трябва да покаже с какво е по-добър и то в среда на разделение“, каза Атанасова.

По думите й на 4 април избирателите не казаха ГЕРБ трябва да я няма, а избирателите са излъчили фрагментиран парламент.

"Ясно заявиха, че изискват от всички нас, техните представители, заедно да се борим с предизвикателствата пред страната ни, това е трудна и отговорна задача, която явно някои не разбират. Говоренето за нови избори в разгара на лятото най-ясно показва това неразбиране“, отсече тя.

Атанасова настоя, че ГЕРБ няма да носи отговорността, ако страната бъде хвърлена в хаос или безпътица, за да може една или друга партия да спечели още няколко хипотетични депутати на нови избори през лятото.

"Безвремието на един служебен кабинет ще се плати от всички българите, това ще доведе до икономическа криза“, каза тя.

"Вече разбрахме, че Картаген трябва да бъде унищожен, но не знаем какво следва после и този отговор го дължите на всички избиратели“, смята Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Дуловското подцинковано тенеке,на интересно ли се прави? А Кърджалийското влезе ли??!-:)
116
8
 
8
 
! Отговори
шопендар преди 3 години
итн току що показа първият си скеч,,зер *** трябва да се покаже за да го забележаъ
115
4
 
11
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
КАК ДА НЯМА СКЕЧОВЕ?-Я ВИЖТЕ ИСКАЗВАНИЯТА НА БОЙКО-НЕ СА ЛОШИ.-ПО ЕДНО ВРЕМЕ СИ МИСЛЕХ ЧЕ ЩЕ НАДМИНЕ КРАСИ РАДКОВ.-СЕГА СЕРИОЗНО!-БОЙКО СТАВАШЕ И УПРАВЛЯВАШЕ ДОБРЕ.НО!!!!-ТРЯБВАШЕ ДА ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ-ЗАПЛАТИ ОТ ПО 497 ЛВ НЕТО ЗА МЕН НЕ СА НОРМАЛНИ.-ПЕНСИИ ПО 300 НЕ СА НОРМАЛНИ.-ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ И СМЕТКИТЕ -ТОК-ВОДА-ПАРНО-СА СИ ЧИСТО ЕВРОПЕЙСКИ.-Е ЗАТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО-МОИТЕ УВАЖЕНИЯ НО ХОРА РАБОТИЛИ 45 Г СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 320 ЛВ ПЕНСИИ-ЗА КАДЕ ПЪРВО??????
114
17
 
10
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Абсолютно правилно. Това което можем да очакваме ли ? Едно нестабилно к некомпетентно правителство, и нови избори към началото на следващата година. След което бихме имали убедителна победа на ГЕРБ.
113
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствените които мислят за България и за следващите няколко месеца са ГЕРБ. Останалите са стерилни хейтъри които ни тикат към четвърта национална катастрофа, събрани от кол и въже, Гнома, Татяна Дончева, Галева, Импексова, един там от ДПС дето не знае български и Тошко Африкански. Това ли са младите и кадърни, има ли един от тях завършил нещо изобщо?
112
7
 
28
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 години
Вие направихте най-големият скеч! След 12 г ваше управление сме най- бедни ,най- корумпирани и с най-бързо намаляващо население.Накъде по-вече?
111
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама дайте пак да гласуваме, като този път добавете и опция "Изчегъртване на Герб" и тогава пак ще си говорим кой за какво и как бил гласувал
110
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина е време шоуто да свърши и всички ***-та да си бият камшика, а чекмеджетата да ги гледаме зад решетките!!!!
109
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще държите тази компроментирана личност за главна новина, бе!!! Махайте я!
108
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям страх ги тресе герберите. Вежди помни ли как му върнаха парите преди фалита на КТБ
107
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мр бийн на сцената а скечове нямало. бетер сте от монти пайтън гербаджии. ако не ни зависеше животеца от простотиите ви, щеше да е смешно.
106
4
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Е колко повече от това да се срине държавата? Вие допринесохте достатъчно,стига ви толкова власт и безочие.
105
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е да знаеш, друго - да можеш, трето - да го направиш. Рано е за радост.Борбата, както казват, е жестока. Борбата, както казват, е епична.Лесно е да се каже "Мутри, вън!"...
104
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гробарите в автобуса и на гробищата, аман вече от тяхното антибългарско продажно дупедавско управление..
103
3
 
20
 
! Отговори
Зaпознат преди 3 години
цялата група на Герб в автобус и при Бай сСаври!
102
2
 
14
 
! Отговори
1 преди 3 години
В момента ,деси дуловска,предлага другарката от Пекин,специалистката по поцинковани кофи и умната ...........,както я нарече вожда и слънце,от Кърджали.За Председател на Народното Събрание.Вие какво ще кажете ,за това предложение.
101
6
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДА , ОПРЕДЕЛЕНО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ШОУТО ГЕРБ ДА ПРИКЛЮЧИ!
100
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ГЕРБ!
99
1
 
7
 
! Отговори
Абе, преди 3 години
До Анонимен 100То шоуто тепърва започва!
98
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бойко бил ***? добре нека сега тошко африкански дето заплаши че ще режат крайници на журналистите и слави чалгаря ви яхат