ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!

Служебно правителство ще струва много
Обновена: 15 апр 2021 10:43 | 15 апр 2021 10:30, Камелия Цветанова
185

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отговорността е тежка и често пъти тя е непоносима за онези, които гледат на политиката като на средство единствено за изграждане на имидж. За това предупреди председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Време е шоуто да приключи, защото на политическа сцена няма скечове, рядко са аплодисментите, политиката изисква смелост и решителност, а днес най-висшата форма на смелост, която можем да проявим, е да си подадем ръка и да възстановим диалога“, посочи тя.

Атанасова припомни, че се намираме в здравна криза, а тя може да премине и в социална.

Още по темата

„Една криза не може да се управлява само с говорене, а само с действия и решения, а често пъти най-правилните решения са непопулярни. Ние сме победители за пореден път и сме длъжни да оправдаем доверието на избирателите си. Ще предложим кабинет, който от първия си ден може да заработи на същите високи обороти, които поддържаше и последното правителство на Бойко Борисов, ако не бъде подкрепено, отговорността се пада на ИТН“, каза тя.

„Чухме, че ГЕРБ трябва да бъде изчегъртвана, унищожена, приемаме всякакви обиди, но омразата не гради, единствено може да дълбае пропасти. Отрицанието на политическия опонент може да донесе временни успехи, след това обаче този, който е превърнал опонента си в свое политическо оръжие, трябва да покаже с какво е по-добър и то в среда на разделение“, каза Атанасова.

По думите й на 4 април избирателите не казаха ГЕРБ трябва да я няма, а избирателите са излъчили фрагментиран парламент.

"Ясно заявиха, че изискват от всички нас, техните представители, заедно да се борим с предизвикателствата пред страната ни, това е трудна и отговорна задача, която явно някои не разбират. Говоренето за нови избори в разгара на лятото най-ясно показва това неразбиране“, отсече тя.

Атанасова настоя, че ГЕРБ няма да носи отговорността, ако страната бъде хвърлена в хаос или безпътица, за да може една или друга партия да спечели още няколко хипотетични депутати на нови избори през лятото.

"Безвремието на един служебен кабинет ще се плати от всички българите, това ще доведе до икономическа криза“, каза тя.

"Вече разбрахме, че Картаген трябва да бъде унищожен, но не знаем какво следва после и този отговор го дължите на всички избиратели“, смята Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
22
 
! Отговори
Нане преди 3 години
На тая, колко и струваше костюмчето на откриването...Но мани това...Миризмата, миризмата не моела да изтрие според колеги отдолу...
76
2
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
"ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!"Тези са уникално нагли. ГЕРБ е тотална чалгарска шоупрограма - one man show на един дебел комедиант от Банкя.
75
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да ви изхвърлят на улицата от къщите, които построихте на наш гръб. Никой от нас не разбра за къщи за гости за да има за ненаситните гербери. Каскета се прави на ударен, че децата на колегите му на 20 години живеят в палати. Всички в затвора, незабавно. Парите трябва да влязат отново в народа
74
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно. Държавните служители гласуват за този който е на власт. Като дойде Слави на власт, на следващите избори ще гласуват за него и ГЕРБ ще останат с 10% платена индийска подкрепа и вече няма да са фактор в политиката.
73
0
 
2
 
! Отговори
гербер преди 3 години
До АнонименПосмали ***!!
72
5
 
18
 
! Отговори
1 преди 3 години
Днес още един път,слънцето на герб-комунисти,доказа че не става за нищо,страхливеца,даже не дойде в Народното Събрание,и като политик,да си даде оставката,освен оставката,трябваше да донесе и ключовете за джипката,с която джиткаше,като ли че България е му е бащиния.
71
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Време е шоуто да приключи"Чакайте, чакайте, шоуто още не е започнало.
70
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберугите са се окопали в държавните институции,нафъшкани навсякъде като въшки,заграбили са бизнеси...ще минат години докато успеят да им спрат кранчето..Защо да не може? Хората често си правят дребни дарения .Но в някои случаи могат да се даряват скъпи вещи- жилищни имоти, леки коли, хотели и др.
69
2
 
18
 
! Отговори
Тя преди 3 години
Защо тези от Герб четат речите си, уж толкова умни и ни доведоха до това благополучие. Нещо проблем с протичане на мисълта. Не са съгласни, че сме най-бедната страна. Не е вярно, че ни поднесоха на тепсия на Запада, като евтина работна ръка. Такава наглост!!!
68
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е денят на Освобождението на България от робство, по-тежко от турското!
67
3
 
19
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-61 ,а аз преди 40 минути слушах деси-дуловска,която се радваше,че били направили минималната пенсия 300 лева,дуловска,твоята заплата ,като дупетат ще бъде 6000ева,какво да кажат,тези на които вие и вашия вожд,се радвате на 300 та лева на пенсионерите.
66
5
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
Със прискърбие трябва да кажа, че вървим към нови избори.Да, знам колко ще ни струват. Но с този състав на Народното Събрание ново правителство просто няма шанс.И това недоразумение в женски род, което говори някакви несвързани приказки, не мога да я разбера: Тя за демокрация ли се обявява, или за диктатура?Защото как да разбирам това депутатите от опозицията да плеснат с ръце и да се прегърнат с първата политическа сила съгласно резултатите от изборите, а именно ГЕРБ??? Диктатура?
65
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гроб за Герб! Гроб!
64
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жал ми е като ги гледам...Жал ми е за България...
63
3
 
5
 
! Отговори
минувач преди 3 години
До ПомнещОк.500 000 са администрациите + семействата им, а до 800к - добави ***
62
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 3 години
Бе как ще е приключило шоуто бе? То едва сега започва! Партията на Слави току що влезе в Народното Събрание!
61
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента слушам Кречеталото мая галева, която се рекламира като нов, модерен, атлантически патриот???? Боже, пази България и вземи този уродлива твар по.бързо при себе си. А, и пак иска Бориков да дойде при нея...няма маю, ти си грозна, глупава и долнопробна секс-труженичка, с болни амбицииии
60
11
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Това шоу първо ще разсмее българският народ, а после ще го разрлаче и ще се трансформира в Трагикомедия от Театър сълза и смях ... !!!
59
6
 
26
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Всяка клиентелиска партия /каквато е Герб/ има ограничен жизнен цикъл. Нали се сещате, че тия 800 000 гласа са ги получили от бюджетни служители и техните семейства. Ама като вече не са на власт, тия гласове отиват другаде. Просто Герб приключи съществуването си.
58
5
 
20
 
! Отговори
някой преди 3 години
Ауу, вижте по TV как ГЕРБаджиите в Парламента, как са се ***!