Митов се чувства готов за премиер: От 20 години съм в политиката

Длъжни сме да предложим ясен и експертен кабинет, обяви кандидатът за ГЕРБ
15 апр 2021 09:20, Красимир Ангелов
163
Митов се чувства готов за премиер: От 20 години съм в политиката
Снимка: БГНЕС

Проведохме разговор и премиерът ме е помолил да приема подобна отговорност и аз съм се съгласил. Един политик не може да бяга от отговорност, когато ситуацията го изисква, обяви минути преди да влезе в парламента номинираният от ГЕРБ за министър-председател Даниел Митов.

Още по темата
Бившият външен министър отчете, че се чувства напълно подготвен за този пост, защото "аз съм от 20 години в политиката".

Като първа политическа партия сме и трябва да сме наясно, че трябва да подходим сериозно, да проведем консултации, има си процедура, обясни Митов.

Той призна, че ще бъде много сложно да се направи правителство при всички положения.

"Но сме длъжни да направим всичко възможно. Тепърва предстоят консултации, надявам се да стигнем до конструктивни разговори", заяви Митов.

Длъжни сме да предложим ясен, добър, експертен кабинет, който да бъде преведе държавата през кризата, подчерта той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: Даниел МитовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Ох на БАБА преди 3 години
Бабин убавец!!!
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тия който се продадоха на руснаците какви са
102
1
 
5
 
! Отговори
ДаГиИзринем преди 3 години
Познаваме поименно доста такива - с 20 годишен и повече стаж в поличката,които изкормиха държавицата ни,окрадоха народа и станаха национални Предатели,слугувайки на ФАЩ.
101
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
тоя новобранец-старкокал си е чиста проба "ПАРАШУТ",спуснат от "Големия Бял Брат" зад Океана!!!!!Прочетете биографията му!..Има я в Нета!..просто я прочетете!..И тоя "МАЖОРЕТИН" ще се "грижи" за интереса на Родината?!...ха ха ха ха !!!!!!/до къде паднахме,Господи!..Хиляда и триста години /МИНИМУМ/ оттичат в канала с доста висока скорост../
100
1
 
4
 
! Отговори
По-кротко преди 3 години
До До АБСОЛЮТЕН ПАРАШУТКогато Костов разруши СДС, една част отидоха при Кунева. В последствие България на гражданите се разцепи на ляво и дясно крило. Кунева беше зад лявото и десните, като Митов напуснаха партията. Тези, високо образовани и интелигентни хора трябва да бъдат използвани за доброто бъдеще на държавата. Предимство на Борисов е, че може да усети и привлече такива хора за голямата кауза. Така, че не окалвайте малкото качествен ресурс, с който нацията разполага!
99
3
 
3
 
! Отговори
Лъснахте преди 3 години
Вижте какви сте кра'туни! Нали не искате Борисов, че бил ***, не знаел езици и прочие! Сега се предлага образован с езици, култура, опит, поведение и харизма. Да, ама не! Ние си искаме чал' гарите, и кату'нарите, да си тресем зад' ниците и да си пием шльо'кавицата! Ама, така си кажете и не се правете на вода ненапита! Сваляйте маските да ви лъснат му'трите! Искахте да се докопате до власт, а не да помислите за ония ***' ници, които берат ягоди и мият западните дупетия, и които ви избраха!
98
1
 
1
 
! Отговори
ki преди 3 години
това Киро Гела ли е бе ?
97
1
 
1
 
! Отговори
ki преди 3 години
това Киро Гела ли е бе ?
96
1
 
2
 
! Отговори
ki преди 3 години
това Киро Гела ли е бе ?
95
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 3 години
Искаме Цецка Цачева. Тя е по-добрата пионка!
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готов вече да краде с пълни шепи, до сега само е опитвал от тук- от там. Видял е как с химикалката и голи обещания може да си пълни джоба и сега иска още от меда в кацата. Не той е глупав, а ние, че търпим такива търтеи и крадци да ни управляват.
93
0
 
3
 
! Отговори
порко преди 3 години
прав си но не само станишеф. плювналиев, *** и станишин. три в едно. всичките ги слава в задния си.... не двор а джеб. а британката е да фиства отзадзи само и за параван. той и станишеф милия женен ама като види мръфчока и му потичат лигочта.
92
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нужда да критикувате този млад мъж. Той притежава всички необходими качества, за да бъде политик от европейски, а защо не, и от световен мащаб.Прилича на Станишев, даже е по-добър от него!
91
4
 
5
 
! Отговори
до 90, 89 преди 3 години
Драги ми смехурковци с 2000лв. заплати на складови работници, шофьори и тройкаджии от УНСС и ТУ, бихте ли казали какво сте работили вие? Сладури мамини.
90
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиер, ама друг път. ИСторията помнu политическите леки жени.
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе тези *** от ндсв дето окрадоха и дълга и всичко ай сиктир
88
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брюкселска кукла на конци.Не, благодаря.
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готов си за шут по ***.
86
3
 
22
 
! Отговори
софиянец преди 3 години
Къдравата Сю -премиер!Смях в залата това мамино синченце не само не е работил нищо , а и неразбира от нищо.Тотален Пънчо .Крадеше парите за командировки и пренаписваше си самолетните билети , назначаваше във външно калинки и меки китки .
85
4
 
23
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 3 години
бил експерт, бил "директор" на фондация, ходил на обучение в САЩ ...сиреч - нищо не е работил... ама иначе е 20 години в политиката... И като политическа прустотутка минавал от партия в партия...гулема кариера, нема що