Митов се чувства готов за премиер: От 20 години съм в политиката

Длъжни сме да предложим ясен и експертен кабинет, обяви кандидатът за ГЕРБ
15 апр 2021 09:20, Красимир Ангелов
163
Митов се чувства готов за премиер: От 20 години съм в политиката
Снимка: БГНЕС

Проведохме разговор и премиерът ме е помолил да приема подобна отговорност и аз съм се съгласил. Един политик не може да бяга от отговорност, когато ситуацията го изисква, обяви минути преди да влезе в парламента номинираният от ГЕРБ за министър-председател Даниел Митов.

Още по темата
Бившият външен министър отчете, че се чувства напълно подготвен за този пост, защото "аз съм от 20 години в политиката".

Като първа политическа партия сме и трябва да сме наясно, че трябва да подходим сериозно, да проведем консултации, има си процедура, обясни Митов.

Той призна, че ще бъде много сложно да се направи правителство при всички положения.

"Но сме длъжни да направим всичко възможно. Тепърва предстоят консултации, надявам се да стигнем до конструктивни разговори", заяви Митов.

Длъжни сме да предложим ясен, добър, експертен кабинет, който да бъде преведе държавата през кризата, подчерта той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: Даниел МитовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
22
 
1
 
! Отговори
Себастиян Курц преди 3 години
Интелигентен ,умен и млад човек с визия на Себастиян Курц.Новото поколение мъдри и млади политици водещи страните си към просперитет.Бих добавил и най-красивия премиер досега!
63
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като външен министър на ГЕРБ излъга ,че България не продавала оръжие на Ислямска държава. С български бомби ислямистите обстрелваха християнските села в Сирия. Това е доказано и е факт.
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митьо ОчилатаПочна се!Връщаме се в 90-те и мутренските времена!
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Длъжни сме да предложим ясен, добър, експертен кабинет, който да бъде преведе държавата през кризата, подчерта той.Както виждам и чета и този господин не може да върже две думи на едно изречение, но е готов, от 20 години е в поли тиката и тика ли тика!От къде ги намирате тези лузери бе?
60
3
 
7
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 3 години
ТИ СИ ГОТОВ НО БЪРЗО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕШ КАТО ТИ КАЖАТ НЕ ОТ ПАРЛАМНТА;)
59
3
 
7
 
! Отговори
Митов- преди 3 години
Премиер?И почвам да бЕгам, бате!
58
4
 
6
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Боко: За "Боко" съм съгласен, но БСП е била на власт и пак ще бъде, всичко с времето си. По време на правителството на БСП с премиер Станишев (тройната коалиция) България влезе в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират, че сме били по-напред. След трети мандат на Бойко изоставаме и от предпоследните - най-бедната и корумпирана държава в ЕС. Стига му толкова.
57
2
 
3
 
! Отговори
Боко преди 3 години
направи една основна грешка в политиката, която се дължи на липсата на КГБ школа и закалка. Оказва се, че в държавата на задкулисието да управляваш от свое лице и да носиш отговорност не се отплаща с позитиви. Дори напротив веднага започва да се рови къде и кое задкулисието. Да се съчиняват и скалъпват компромати и скандали. Сигурно е доста разочароващо. Сега е малко късно да сменя стила, но пък като се има в предвид колко е къса паметта на хората и дори са склонни да върнат БСП на власт...
56
4
 
7
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Това, че Бойко предлага Даниел Митов за премиер, е дребна закачка към ДБ: "Защо не подкрепяте Митов, известен в западните посолства като "наш човек"?Е, няма как да го приемат като знаят кой ще му дърпа конците. Бойко няма шанс пак да реди правителство, не и тоя път.
55
1
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Поредният лъжец
54
1
 
7
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Не го вкараха в затвора за да го направят контролиран премиер!? И ако не слуша ще изкарат документите и в затвора. На България не и трябват марионетки! Трябват и смели, свободни и независими хора!
53
1
 
7
 
! Отговори
Каннддат преди 3 години
Пляс, пляс ***, водно колело....Хубава песен, нали?
52
1
 
18
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Това момченце, проводник на чужди интереси, дистанционно управляван от Мустафата, ще унищожи България само за месец, ако му дадат властта!
51
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 51 Да не си спяща руска клетка. И да се прави на патриот. Ей бой ще ядете ако сте в България а мислите и слушате руската номенклатура.
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този хамелеон беше хвърлен от бащицата на вълците, после явно му помогна да се спаси и сега е длъжен да прави, каквото му кажат. Класическа мутренска схема. Срам и позор, че толкова време търпяхме тези подлеци
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 50. Служих ти + за текста. Така обичам. България е в НАТО 30 ГОДИНИ . В ЕС 16 години.Връщане в Азия няма да стане
48
1
 
13
 
! Отговори
SS преди 3 години
на тоа на снимката (да не казвам къв е) не е зле да му треснат някое и друго дело за национално предателство... има доста неща, за които да отговаря. Ама, разбира се, хамеркнано-евърските му приятели ще го измъкнат
47
5
 
18
 
! Отговори
Срутището ГЕРБ преди 3 години
Какво доживяхме! ГЕРБ да предложат правителство, а да не предложат за премиер Бойко Борисов. Смях в залата.
46
3
 
19
 
! Отговори
Нещастник преди 3 години
Ей тоз ще направи следното без да пита никой, ядрени ракети срещу Русия, американски ядрени реактори, още бази, 100 г договори за всички златни концесии, развъждане и овластяване на ромите и прогонване на всички етнически българи. Като през цялото време ще антируски санкции, да ще ни набута и в ИК
45
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
напълно съгласен с 1234 преди мен !!