Борисов финтира депутатите, те готвят комисии

Заседанието отново ще бъде в старата сграда на НС
Обновена: 16 апр 2021 07:34 | 16 апр 2021 07:10, Александър Попов
231
Борисов финтира депутатите, те готвят комисии
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Бойко Борисов няма да бъде изслушан от депутатите, както бе поискано вчера на първото заседание на 45-ия парламент. Вчера той обяви, че излиза в отпуск от днес, а в кабинета ще го замества Томислав Дончев.

"Имам да си свърша много работа и в партията, а и да подготвим добро правителство. Това отнема време, а не искам да нося две дини под една мишница. Искам да си свършим работата качествено", обясни мотивите си Борисов.

Още утре в Народното събрание ще бъде депозиран "Планът за възстановяване и устойчивост", така че народните представители да имат възможност да решат дали да го приемат. Борисов отправи сериозни критики към новите опоненти на ГЕРБ в Народното събрание.

Още по темата
"Истински съжалявам, че още първия ден има излъгани очаквания, защото се говореше много усилено за искане на мажоритарен вот. Даже беше наречено, че отказът от мажоритарен вот е като държавен преврат. Ако паметта не ме лъже. Затова ние ще внесем доклад за мажоритарни избори и ако искат, да ги приемат", заяви Борисов.

От днес той ще работи изцяло в централата на ГЕРБ и пожела успех на новия парламент.

 
Народните представители днес ще се заемат със съставянето на три ключови комисии - правна, финансова и здравна.
 
По предложение на лидера на парламентарната група "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова ще се гласува и съставянето на комисия, която да следи как са похарчени средствата за справяне с кизата от COVID-19.
 
По време на председателски съвет вчера беше взето решение депутатите отново да се съберат в старата сграда на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 171В боколандия викаха ли Орешарски когато КТБ я фалира баба борисова в комбина с шиши?Значи като е да се я питат какво ново КТБ е забъркала баба било разпит, а като е да се хвали по телевизора било ПР. Ей лош парламент, ще разпитва баба борисова за неща дето тя от старческа деменция ги е забравила. Да питат младите, ето баба праща младо момче да я замести. Той да отговаря къде са гащите на баба борисова. Тя е стара и вече забравя.
144
6
 
8
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 171Ако наричаш възстановяването на парламентарната република "другарски съд" значи си много увреден умствено.Не другарски, а народен съд беше сформирания от ГЕРБ наказателен специализиран съд с цел разправа с политическите опоненти, който сега за ужас на другарите Борисов и Гешев ще бъде разформирован!А последователя на Вишински, другаря Гешев, ще бъде съден от истински, а не другарски съд и новоизбрания главен прокурор ще се отчита пред върховната власт - Парламента!
143
2
 
6
 
! Отговори
до 131 преди 3 години
имаш нещо против годините на хората в НС . Ми Бай Дън да не е на 47, хаха май на 77. Признак на лошо възпитание и култура на пиведение е да делиш по признак години. На цяря хвалипръцковците юпита ги видяхме ....800 дни, мерси
142
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в коя парламентарна република се устройва такъв политически другарски съд?
141
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба борисова като се пенсионира по старост, но толкова обича да се вижда в телевизора какво ще прави? Предаване гозбите със свинска мас на баба борисова? Ще пътува с каруца из България в предаването: Да обиколим България с баба борисова? Или понеже е добра в продаването на картофи ще направи предаване за продажба на зеленчуци по различни тържища? Как мислите, какво предаване ще направи баба борисова, за да я дават пак по телевизията?
140
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто Борисов е избран от мнозинството българи. Няма как загубилите изборите да държат сметка на победилите в изборите!
139
5
 
13
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
Това е парламентарна република, не Боколандия.Гербери, осъзнайте се...
138
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатурата на протестърите започна. Днес привикват като едно време в милицията, а утре ще започнат да пращат в Белене.
137
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди години Борисов искаше да качи Даниел Митов на един кораб в Черно море и да го прати да се бие с руснаците защото много говорил.Днес го предлага за министър-председател.
136
4
 
8
 
! Отговори
681 преди 3 години
А Гешев кога ще излезе в отпуска?
135
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей лош парламент, да вика клетата стара женица борисова да качва толкова стъпала, че и стол не са предвидили, да може баба да седне на трибуната докато срича личното си мнение. Ей грам уважение няма този парламент към старите баби от герб. Още не са се заклели и вече искат баба да върви пеша. Ужас, баба колена няма от старческите и болести, те стълби да качвала, права да стояла. Те знаят ли на колко лета е баба борисова? Поне и дайте 5 дена да се намаже с крем здраве, че да и се оправят ставите.
134
4
 
2
 
! Отговори
.. преди 3 години
Споко народе! МАФИЯТА е ненаказуема по родните закони, още повече БАш мафиотот...
133
7
 
13
 
! Отговори
Това е преди 3 години
Боко показа отношението си към Парламента за пореден път.Той се мисли за избран от Бога и за недосегаем явно.
132
5
 
13
 
! Отговори
до голЕм преди 3 години
ето това му поведение и отношение на Боко - нагло, безцеремонно и надуто отврати хората от него и партията му. На какъв се прави? Когато хората в една институция като Парламент искат нечие изслушване, той е ДЛЪЖЕН да се съобрази с това. Ай, сиктер. На какъв се прави?
131
2
 
6
 
! Отговори
Отпуска? преди 3 години
Като е в отпуска, това би трябвало да означава, че повече няма да публикува видеа във фейсбук? Севда ся ко ши праи?
130
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба борисова я хвана старческата деменция и яхнала верния вол Свинетка баба борисова ще си спомня за младините когато държава и беше дала джипка да си бръмка. Горката борисова, старост не радост са казали хората. Ето извикаха я в парламента, на има няма 5 крачки и тя вече започна да се оправдава, че баба е стара и колената не я държат. Някои от парламента да предложи на баба борисова да я закара с джипката до трибуната, че баба е стара и няма как да качи стъпалата.
129
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чака го дъъълг отпуск в ЦСЗ.Ако не вдигне аероплана като Черепа.
128
6
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Tиквуна следва да бъде разнищен. Трябва да даде обяснение за похарчените милиарди, дадени за няколко км магистрали, ремонти. стадиони в села с 10 човека и т.н. Той раздаваше милиони с лека ръка на държавния апарат, който гербаджиите изградиха с висока криминална енергия. Идва Видовден! България е набутана със страшни дългове, които ше се изплащат от внуците ви, българи! А Боковите милионери - в затвора!
127
5
 
11
 
! Отговори
до 131 преди 3 години
пропускаш нещо много важно - "Бабето Мика" има 100 пъти повече акъл и хъс от бате ти Боко.
126
6
 
10
 
! Отговори
Другари от ГЕРБ преди 3 години
Много ви е мълчалив лидера.?