Борисов финтира депутатите, те готвят комисии

Заседанието отново ще бъде в старата сграда на НС
Обновена: 16 апр 2021 07:34 | 16 апр 2021 07:10, Александър Попов
231
Борисов финтира депутатите, те готвят комисии
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Бойко Борисов няма да бъде изслушан от депутатите, както бе поискано вчера на първото заседание на 45-ия парламент. Вчера той обяви, че излиза в отпуск от днес, а в кабинета ще го замества Томислав Дончев.

"Имам да си свърша много работа и в партията, а и да подготвим добро правителство. Това отнема време, а не искам да нося две дини под една мишница. Искам да си свършим работата качествено", обясни мотивите си Борисов.

Още утре в Народното събрание ще бъде депозиран "Планът за възстановяване и устойчивост", така че народните представители да имат възможност да решат дали да го приемат. Борисов отправи сериозни критики към новите опоненти на ГЕРБ в Народното събрание.

Още по темата
"Истински съжалявам, че още първия ден има излъгани очаквания, защото се говореше много усилено за искане на мажоритарен вот. Даже беше наречено, че отказът от мажоритарен вот е като държавен преврат. Ако паметта не ме лъже. Затова ние ще внесем доклад за мажоритарни избори и ако искат, да ги приемат", заяви Борисов.

От днес той ще работи изцяло в централата на ГЕРБ и пожела успех на новия парламент.

 
Народните представители днес ще се заемат със съставянето на три ключови комисии - правна, финансова и здравна.
 
По предложение на лидера на парламентарната група "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова ще се гласува и съставянето на комисия, която да следи как са похарчени средствата за справяне с кизата от COVID-19.
 
По време на председателски съвет вчера беше взето решение депутатите отново да се съберат в старата сграда на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че защо трябва да го вкарват в затвора? Има ли доказателства, има ли улики, има ли нещо? Това че ти си живееш в историята....Що не питаш за Р.Овч или Петков ....
104
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактБабето Мика и тези дето след нея седнаха на трибуната са пример колко са зле нещата.Това били бъдещето , това ли са младите и новите лица.80 годишната баба Мика70 годишната Татяна Дончева60 годишните Атанасов, Мановола , НиноваНапред към светлото бъдеще, докато гологлавия чалгар ви се смее, че десницата и левицата са го хванали за дед.... и не го пускат
103
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До голЕм,отзад ли си го сложи,пак ,любимата ти тиква.
102
2
 
7
 
! Отговори
das преди 3 години
дали сериозно си мислите , че ще вкарат в затвора Борисов сериозно ли някой си го мисли не мога да повярвам ........ всичко е един популизъм само да са в парламента и нищо няма да се промени нито с ГЕРБ нито без тях..... само говорене и нищо......
101
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато си лалат за ББ, са внесли:Законопроект за промяна на конституцият,Законопроект за семейните помощи за деца,2бр Законопроект за промяна на изборния кодекс,За политическите партии, за социалното осигуряване и т.н.Някой да е чул че ще променят конституцията и какво точно искат да променят в горните социални и данъчни закони?Вие си мислете че идва промяна за статуквото, но явно ще е крясъци в зала и прокарани под масата закони.
100
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като нареди 10-те дежурни картофа, г-жа борисова се върна на нивата за да си реди тиквичките. И сега какво ще правят картофите от герб като я няма борисова да им казва къде са раздадени и на кого трябва да пристанат? Че те картофчетата ще зациклят като я няма вождката да им казва какво да правят. Герб никога не са можели да кажат каквото и да е без вождовицата да им каже. Все пак раздава депутатки като дъвки. Колко дъвки турбо струва да си купиш депутатка от ГЕРБ?
99
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-114,всичките са по-умни от простата ти тиква,на него само Мата Хари може да му държи сметка.
98
2
 
6
 
! Отговори
до 117 преди 3 години
ако това ти носи душевен мир след шута от властта ок. Характеризирай си хората кайто ти е угодно на душата. Не е възпитано да ехидничеш за бокен човек. Как искаш ,да дойде Трифонов в скафандър в залата ли.
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ НА 8 АВГУСТ 2021 ОСТАВАТ 113 ДНИ. НЕ НИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО.
96
6
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
брейййй,голям финтьор,излезе тиквата,той мисли,че хората,не му знаеха стъпката,че от страх,никога няма да се яви пред Народното Събрание.
95
4
 
8
 
! Отговори
Quo vadish преди 3 години
До гербистУважение към партията? А, бе вие партийците сте си все същите чугунени глави, без значение към БКП или ГЕРБ, култа към личността ви е в кръвта, няма оправяне......
94
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Царя ги смачка на изборите после дойде Борисов и той ги смачка и 12г след Борисов идва Станислав Трифонов и 15% а въпреки това се имат за победители
93
4
 
11
 
! Отговори
И ся: преди 3 години
Буци: "Отивам на почивка малко, че не съм излизал от 4 години"И заминава за ЮАР и повече никога не го виждаме или чуваме.
92
5
 
8
 
! Отговори
работа имал? преди 3 години
много работен тоя бре, досега работеше само джипка, сега се е загрижил за партийката:))която скоро ще приключи курса, след него:))
91
8
 
16
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Дори бабето дето едвам ходи се изгаври с Боци от трибуната вчере - това е щото даже тя е по-голям мъж от него.
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова слаба опозиция... единия шеф на нова партия го няма, старата партия си лала пак партийните написани текстове, другия шеф на нова партия живее в измислен свят .... и някъде там една неспяла бесепарка шеф на нова формация коткодяка с оня гаден глас. Напрво сбирщина и трагедия. Браво голяма опозиция :)
89
3
 
13
 
! Отговори
Адвокат Бабикян преди 3 години
Буци да не забега по Дубай при Шиши?Дръжте го под око.
88
6
 
6
 
! Отговори
Да, експертизата на преди 3 години
Борисов е от психиатрията.
87
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви нови са тези , че ще му искат сметка.Корнела Техноимпексова от 30 години граби и с г... сиСестра Галева лиИли пък може би новия зам председател генерал Атанасофф от ДеСеА забравих другарката Татяна Дончева, адвоката на другарите
86
6
 
5
 
! Отговори
Въпроска ? преди 3 години
Що тъй , на кого ни оставяш , Генерале ... Пак жените от Герб на амбразурата в защита на своя вожд . Жалко , тъжно и....комично. Шикалкавене без край ! Водачът на следващата партия Слави тръгна по пътя на приятеля си Бойко - криене и измъкване в моменти , в които трябва да подкрепи и защити правата и доверието на хората, които му повярваха и гласуваха за партийката му .