От БСП: Без субсидия партиите отиват в ръцете на олигарсите

За да се случело добро за България, трябвало да бъде отстранена ГЕРБ
16 апр 2021 09:55, Елка Василева
72
От БСП: Без субсидия партиите отиват в ръцете на олигарсите

С нас от втората партия, която се очаква да получи мандат, не са водени преговори засега, ние продължаваме да отстояваме това, което сме заявили в предизборните си обещания. Съюз с ГЕРБ няма да правим. Това заяви Христо Проданов - заместник-председател на парламентарната група на "БСП за България", пред БНТ.

Според Проданов с премахването на партийната субсидия партиите биват бутани в ръцете на олигарсите.

Още по темата

БСП доказа, че не влиза в задкулисни договорки, допълни Проданов.

Според него левицата ще даде подкрепата си по отделни политики, които са отстоявали и в предишното Народно събрание.

За да се случи нещо добро за България, трябва да бъде отстранена ГЕРБ, каза Проданов.

Левицата ще реши на Национален съвет и в партийните структури дали да подкрепи Румен Радев за втори мандат, но Проданов изрази лично мнение, че на 99% това ще бъде предложението на БСП за президентските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62 Партиите по света и най-вече в ЕС са без субсидии именно заради това , че се поддържат от големи компании за да прокарват политика удобна за тях. Не случайно в Брюксел в непосредствена близост в супер луксозни сгради се намират офисите на големите лобисти. И то най-законно! Та ние вървим по техен път, но наивниците вярват ли вярват ... на Слави.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как партиите по Света могат без субсидии, само нашето БСП не може?
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Oт БКП=БСП се пръкнаха всички олигарси.Нали партията майка след порения и преврат на 10 ноември им раздаде парите на народа в едни куфарчета та да станат капиталисти.Няма да им изброявам имената,цял народ ги знае.
56
1
 
6
 
! Отговори
БЕСПАРКО преди 3 години
като му гледам тъжната физиономия ми иде да си хвърля обувките на бoклука и на кутията да напиша ДАРЕНИЯ ЗА БСП.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не че сега не са в ръцете на олигарсите, ама има нещо вярно.
54
1
 
4
 
! Отговори
амчи преди 3 години
ни сти ли вий улигарсити ?
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички олигарси в България са комунисти и отрочетата им. Вижте кои са собствениците на Курортните ни комлекси - Арабаджиеви ,Диневи, Златеви и все на юг ... всички са с червена нишка.
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
че сега да не е различно, само се смучат оюе пари от бюджета да може послушните и роднините им да са на лебец наредени.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
togava i casino oligarsite da gi hraniat i paziat, da si plastat za policia, mitnichari, doktori, daskali, pojarnikari, askeri, sadii, medii, prokurori, sportisti...inak she ima boy...box...kato vi gledam kak sa v boksa bg hazartni, alkoholni, hotelierski, koncesionerski oligarsi bossove...;-)))
50
1
 
5
 
! Отговори
До КУРнито.... преди 3 години
Сега да ви питам що ще прайте с Учиндолецот !
49
1
 
4
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Анонимен 51: И какво значи "олигарси" и кои са те в БСП? Имаше един - Георги Гергов (собственик на ЦУМ), и той получи от Бойко 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това (и още си стои така). Сега е изключен от БСП. Кои са другите и какво притежават, можеш ли да кажеш? Или само пишеш по опорна точка.
48
2
 
9
 
! Отговори
ШУМКАР преди 3 години
И АКО МОЖЕ ЕДНА ТЕНЕКИЯ СИРЕНЕ И МАЛКО ЛЯБ ЧЕ МИ ОМРЪЗНА САМО МЕСО. АЙРЕ БСП СМЕЛО НАПРЕД ПРОПАСТА Е ПРЕД НАС НАПРЕД ДРУГАРЕЕЕЕ.
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то в БСП май повече олигарси от ГЕРП (не съм точен), но явно се иска да има партийни олигарси! Аз така го разбирам! За какво са им субсидии, ако народа или по-голямата част от народа се доволни от политиката! Те няма да гласуват за други, защо?
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо вие от бсп имате притеснения? Нали сте бсп- честни и неподкупни? Нали вие няма да отидете никога в ръцете на олигарсите? Какво ви интересуват другите партии? Да му мислят те! Да си носят отговорността!
45
2
 
5
 
! Отговори
Това е преди 3 години
Така. Нека се провери колко е издръжката на НС и е редно след като са народни избраници, не би трябвало да получават заплати и да използват това за собствения си бизнес.
44
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Субсидиите за партиите трябва да се увеличат, а не да се намаляват популистки. Всяка партия се нуждае от средства и ако не са от субсидии, олигарсите ще си купуват партии. В момента средства имат само тези, които откраднаха стотици милиарди през последните 12 години. Това са азбучни правила и не е лошо да се поназнайват.
43
1
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Тия па ***!? То па като че ли сега не са...
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те сега на би да са в ръцете на народа?
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, то и вие трябва да бъдете отстранение заедно с ГЕРБ и ДПС, но... Видяхте се в по-изгодна позиция и веднага надигнахте глави
40
0
 
6
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Не може всяка партия влязла в парламента, а дори и тези дето не са да получават милиони. Нали основната идея е да се сложат доказани хора, които да взимат решения, а не да са на заплатка и далаверка. Партиите нали си имат членове, да им се сложи някакъв членски внос по-голям и да си ги издържат.