Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
17 апр 2021 12:42,
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
4
 
3
 
! Отговори
Каунак преди 3 години
*** плаща ли и от кога ако плаща данък че има наемател кпй взе парите от саниранеето *** лъжлив ТОВА ЪРЯБВА ОСНОВНО ДА СЕ ПРОВЕРИ ОТ НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ
159
4
 
8
 
! Отговори
Бесен Котарак преди 3 години
Тоя мазен и миризлив плъх пак ли изпълзя отнякъде! Не го ща!! Мирише отвратително!! Гнус ме е!!
158
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** трябва да е в затвора, А не да му цитирате бръмбарите в главата Алоооо, Джурналята, това ли ви е нивото ...
157
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добрев, я ни обясни защо за половин година опукахте валутния резерв наполовина?Само затова сте за затвора!
156
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати снимката!Да не е това Мата Хари бе?На излизане от спалнята на тoлyпa?
155
3
 
9
 
! Отговори
Тодар от Правец преди 3 години
Април е, време е за един исторически пленум.Нов курс на Партията, курс не към лично обогатяване, а - към все по-пълно задоволяване на потребностите на Народа!Западно и източно ориентирани комсомолци в единен строй в служба на всички българи. Дерзайте и се обединете в общ фронт срещу сатанистите!
154
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КЪВ РЕВАНШИЗЪМ БЕ ВЪРНЕТЕ ВЕДНАГА 30 МИЛЯРДА ДЕТО ОТКРАДНАХТЕ
153
3
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Тези нагли крадци от ,,гепи,,трябва да са в затвора само вечер.През деня на кариерата да чукат камъни,за да компенсират откраднатите пари за магистралите.
152
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лустрация за всички служили в ДС. Затвор за ГЕРБ и ВМРО. Ако не сте виновни сега няма да ревете като бебета.Внимавайте Бойко ,Каракачанов и Захариева да не изчезнат някъде.
151
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той реваншизмът ще е 4 години. Дано народът умее да си издържа семействата с това и да ги храни с оригинални фрази.
150
6
 
14
 
! Отговори
Силвия преди 3 години
Не НС а народа почва да ви търси реваншизъм Когато опитваш да осъдиш престъпник това не е напукТова е СПРАВЕДЛИВОСТ и ВЪЗМЕЗДИЕ
149
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не НС а народа почва да ви търси реваншизъм Когато опитваш да осъдиш престъпник това ме е напукТова е СПРАВЕДЛИВОСТ и ВЪЗМЕЗДИЕ
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се обърне внимание на 2ри и 3 ти ешалон, там се случват зулумите...или може би всички го знаят това и няма много много да се напъват да проверяват там...
147
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възмездие! Възмездие а не ревашнизъм ви чака всичките комунисти от ГЕРБ!Парламентарната република се завръща, диктатурата си отива!
146
14
 
7
 
! Отговори
За Радев... преди 3 години
Бацето играе утбол с внуците си през полагащата му се отпуска.Хайде ревете, че тренира в събота и неделя.Злобата ви е голяма по болшевишки,но едва ли ще ви се отвори парашутчето другари от БСП.
145
2
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Бебешкото лице трябваше да е в затвора а не да дава акъл.Милиони открадна с родата си в Хасково
144
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв реваншизъм,аз заради това гласувах за тях.Ако сега не се вкара в затвора някой от мафиотите от ГЕРБ и ВМРО,тогава няма смисъл да се живее в България.Това ще означава,че всичко е измама.
143
0
 
10
 
! Отговори
sas преди 3 години
тези лицемери забравиха ли 2009 и техните обещания за ревизия на тройната коалици. Е нищо не направиха, но действаха по същия начин
142
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако съдействаш на разследването можеш да си намалиш присъдата.
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алу...къда са милиардите за една година ,къде ваксините ?