Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
17 апр 2021 12:42,
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
5
 
8
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Делянчо, млад си, добре изглеждаш, образование имаш, бягай от тези ненаяли се хищници, защото такива като теб, наивни и млади, ще го отнесат. Занимавай се с нещо смислено и достойно, вади си парите с честен труд, а не чрез подгъзуване и зависимости. Да, политиката е зависимост, и правиш неща, които в повечето случа и и ти не харесваш, но ги правиш, даже имитираш убеденост в правотата им. Спасявай се момче, докато можеш!
139
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо нервен ми се струва Делянчо. Сякаш нещо вътрешно го гложди.
138
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ВЪЗМЕЗДИЕ ,ДОБРЕВ,за вси4ки злини и кражби ,които направи бандитска пар-ГЕРБ!!
137
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз философ отде се пръкна
136
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добрев един съвет бягай докато не си опрал пешкира ти
135
2
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
това момче колко килограма е може ли млад човек да се отпусне така
134
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демек делянчо вика:е, краднахме малко... много, ама защо искате ревизия, това е реваншизъм...
133
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това Безочливо с-во Защо не е в Затвора ? глей му мутрата недодялана ,*** и то добило самочуствие от тъпкани чекмеджета и си вярва ,че е недосегаем !
132
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък чакам тежки ефективни присъди за всички гербави престъпници, които са бъркали в кацата!
131
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До по долнияКаква разлика има между елена и мая? И двете са лъжливи, и двете работят във вреда на България, и двете са противни "труженички", и двете са отхвърлени, незадоволени и злобни. Факт е, че има съдебно решение, с което е осъдена една лъжкиня...
130
10
 
6
 
! Отговори
Кой е народът? преди 3 години
Бре джанъм,!Всеки говори и се кълне от името на този народ!Които не мислят като вас какво са, кучета,котки ли?Щом и баба Мика е народа,ега ти и народа!
129
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новата власт трябвало да улови всички.Хора, Протестърите се готвят да избият стотици хиляди българи по фалшиви обвинения!Ако не се организираме сега, утре ще бъде ееме късно!Долу протестърската диктатура!
128
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам от Мутри вън-вътре и ИТН да изпълняват обещанията си: да имам двойно по-голяма заплата, да бъда уважаван в ЕС, да бъдат осъдени всички олигарси, политици и мафиоти/от всички настоящи и минали партии/, да се справят с пандемията, да решат проблема с демографската криза, да увеличат детските добавки и облекчения за българските майки, да направят пенсиите на хората с увреждания поне равни на помощите за ония майки... Но, явно ще има да си чакам...
127
4
 
8
 
! Отговори
Бай ви Тодор Живков преди 3 години
Доволни ли сте българи какъв вожд ви доведох Бойко Методиев - Бай Тошо 2. Хахахахахах. Поздрави за човека народа от Банкя от човека от народа от Правец! Ахахахахах. Приземяване, приземяване, приземяване и после Работа, работа, работа. А Томислав Дончев ви го глася за нов Милко Балев. Хахахаха
126
2
 
7
 
! Отговори
E, преди 3 години
като че ли боли, нали така ?
125
2
 
8
 
! Отговори
+ преди 3 години
Поустаря Добрев доста...за 2-3 годиники ..все пак не е лесно да с на цевта ....
124
2
 
11
 
! Отговори
този ревльо преди 3 години
защо пак го изкараха от нафталина!?
123
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 114Мая Галева - УЖ юристката много иска да отмени осъдетелната си присъда. Вместо това да вземе да си плати сумата, за която я осъди Д. Добрев за КЛЕВЕТА. Но, се съмнявам, това Ляпацало не знае какво е чест, достойнство, морал и истина. Съжалявам вторият и мъж и първото му семейство, не вярвам да е очаквал какъв срам ще бере, само защото не си държа оная работа в гащите. Ще перефразирам: "Чекам те Душо, като изгладнееш, а това е задължително при новоизбраните, какви песни ще пееш."
122
3
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Новата Власт трябва да улови и хване всички тези делян Добревци -ТЕ са милионери които никога не са напускали схемите и Властта! Трябва да им се вземе всичко откраднато! Да станат икономически така -КАКТО СА БИЛИ В ПЪРВИЯТ СИ ДЕН КАТО ДЕПУТАТИ!
121
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя зайко байко го извадиха на тезгяха.