Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!

Подозира останалите партии, че целят да няма правителство
Обновена: 20 апр 2021 11:53 | 20 апр 2021 11:53, Камелия Цветанова
291
Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки че вчера беше опериран, премиерът в оставка Бойко Борисов събра част от ГЕРБ, за да представи пред тях състава на кабинета, който ще предложи.

Още по темата

„Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава", каза Борисов.

„Българските избиратели искаха аз да съм премиер. Не се кандидатирах за премиер само за да е мир. Може да сме достойна опозиция. В момента има огромно управляващо мнозинство“, коментира той.

Борисов отсече, че политиците в ГЕРБ са можещи и знаещи.

„Да не говорим за умните и красивите, я вижте на правната комисия какъв е, я покажете малко плочки, малко се разголете, това е новата мода“, обърна се той към съпартийците си.

Той натовари вицето в оставка Томислав Дончев да вземе мандата и да го внесе заедно с депутата Димитър Главчев в НС.

„Голи до кръста, да видят и ние какви имаме“,  пошегува се Борисов.

Премиерът в оставка обаче предупреди, че в политиката страхът се определя от отговорността, която се носи.

„Толкова години я носих сам, от сутрин до вечер, е отдръпнах се“, допълни той.

„Истерични и злобни хора винаги са ме плашили, те се деструктивни, но страхът в политиката не е в това да се скараш, да се сбиеш, да крещиш, това го правят мутрите, отговорните политици поемат отговорност и управляват.
Страхът е на този, който ще избяга от отговорността да направи кабинет, той е страхливец“, отсече Борисов.  

„Аз подозирам, че така ще направят, че да няма правителство, да имат още два месеца да правят провокации, само че българският народ ще го оцени това, те носят вече отговорност за всяко нещо. Какво искат от нас, народът ме избра за депутат, аз не отидох, за да не дразня там“, каза той.  

„Вземете днес мандата и се опитайте с разум да говорите с тези хора, дори да не се съгласят да ни подкрепят, ние сме дължи да го изговорим , защото когато дойдат да ни потърсят по някакви теми, тогава ще им отговорим със същото високомерие“, предупреди премиерът в оставка.

Според него като първа политическа сила е трябвало председателят на НС да бъде излъчена от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-достойния премиер на република България от създаването на Българската държава. Чест и почитания г-н Борисов.
153
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-достойния премиер на република България от създаването на Българската държава. Чест и почитания г-н Борисов.
152
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20 ти априлКазва се Зиг Хайл, ама нали си пишман националист като Боко, прощавам ти :)))
151
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добри идеи предлага Бойко Борисов!Много ми харесват! Аз предлагам сега всички негови министри в оставка да се разголят до кръста за да си покажат плочките!Особено ми е интересен военния министър в оставка Каракачанов какви плочки ще покаже!!! Като е военен министър, трябва поне коремни на лоста да може да прави нали?
150
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сайтчето пак е дало воля на "любовта" си къ Тиквоний - в момента има 3 "новини" с негова снимка и в още 2 се говори за него! А стига, де! Не разбрахте ли, че ще ви го "набримчи с 200"?Я напишете, на кое място (след доскорошното 111то) е класирана Тиквониева България по свобода на медиите? Мм...?Ана не го првите, защото няма как да спомете влажно Тиквоний, а и не върви да му лепнете мут.ра.та!
149
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава", каза Борисов."Защо реда.ктирате казаното от Бай ***? Точните думи на селския бек са:-"Куцук-муцук, ама главата ми е здрава" и "По-бързо, че конците ми кървят".
148
8
 
12
 
! Отговори
като приказка преди 2 години
Все едно чета приказка, как баща на преклонна възраст, който събира синовете си на смъртния одър и им завещава царството си.Ама много пошла приказка. Да се заголят до кръста. Ама горната или долната половина, защото долната е доста окъкана, по-добре да не го правят.
147
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма такова жалко същество като Лойко и всички го видяха що за пацул е
146
24
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен 131: Как кой ? Цели 800 хиляди гласуваха за Бойко. Така,че си заври пръстчето отзад :) Аз не гласувах за него но винаги съм уважавал победителя. Това е ! Простичко е ! Втория има 500 хиляди гласа. Това е ! Това са числата, а когато числата говорят боговете мълчат .... инъче просто показват колко им е багажа :)
145
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Изискания "тон идва от Бойко - то плочки,то войни,то "нежни женски " определения ! А да крещиш "гном" на един нисък човек е безсилна прУстащина !
144
5
 
12
 
! Отговори
Смях! преди 2 години
"това го правят мутрите, отговорните политици поемат отговорност и управляват."- Кога за последно поехте отговорност за вашите действия, г-н.Премиер в оставка?За апартаментгейт ли? За къщи за тъщи? За Росенец? За шкафчетата и патлаците? За къщите в Барселона? За кое по-точно поехте отговорност?
143
2
 
5
 
! Отговори
Студент преди 2 години
Колко им се иска на "стипендиантите", ИТН да се "изписти" и да наруши основното си обещание да не се съюзява по никакъв повод със старите муцуни... Колко им се иска СТ да бъде използван, набързо изтъркан и бързо изхвърлен в забрава...... Колко им се иска, отново да си получават "стипендиите" без да се изпотяват... Нека им се иска, скоро ще стане ясно... И няма да се чака нито 100, нито 400,.... нито повече от седмица....
142
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!-Типичния просташки стил.
141
14
 
7
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Куку, коментаторите, много сте постнички бе! Очаквах повече стръв! А вие кво - повтаряте плоските примитивизми на Тошко Аф! Още не са се показали от дупката (телевизийката) си, а вие вече им л**ете з**ците и им повтаряте мантрите. Ама Герб са първи след три мандата във властта, а къде са Царо, Барекив и т.н? Къде ще е Чалгаря след много кратко време? Аре купувайте му каска, щото яйцата ще са по кухата му нагла мутра и по тези на сценаристите. Ванката - министър на културата!
140
8
 
8
 
! Отговори
20 ти април преди 2 години
Честит празник на всички нормални българи и националисти . Днес на тази Светла дата се е родил най великия човек живял някога на планетата- обеденителя на Европа и света,защитника на България и Европа , човека допринесъл за ЧОВЕШКОТО И ЕВРОПЕЙСКОТО САМОСЪХРАНЕНИЕ ,издигнал думата НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ в идеал философия вяра политика. Защитника на бялата европейска раса ,нейната ЧИСТОТА и расовата хигиена , човека борил се със сатанинския ционизъм и терористичния еврейски болшевизъм ,нашият скъп другар,учител ,пътеводител и приятел -нашият вечен фюрер АДОЛФ ХИТЛЕР ..... ЗИ ХАЙЛ
139
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз нареждам кабинет, далеч по-добър от боковия, но и за моя няма кой да гласуваМинистър председател Минчо Христов, министър на здравеопазването - лекар от Китай, справил се с ковида, министър на правосъдието - асистент на Лаура Кьовеши, и така натаък
138
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Баце. Ако не стане правителство на ГЕРБ, Корнелия да стане министър председател, а Мая - министър на вътрешните работи.
137
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сиднито, Чебурашката и Странджата са един и същ човек!
136
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Троловете на ГЕРБ днес в отпуск ли са или вече напуснаха потъващия кораб?
135
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 139Абе недей да обиждаш ТПП нали е секс бомба у парламенто :)) Нали нашата патица се е била във във войната в Виетнам, объркала е Ханой с Пекин, голема работа е станала :))