Борисов призна: Утре сигурно ме изписват, но 5 операции са много

Манолова, Нинова, Татяна Дончева били истерични жени
187
Борисов призна: Утре сигурно ме изписват, но 5 операции са много
Снимка: МС

Примерът в оставка Бойко Борисов, който вчера беше опериран по спешност, след като получи травма при игра на футбол, съобщи, че сигурно утре ще бъде изписан от болницата.

Още по темата

„5 операции са много, доста е болезнено“, призна той.

На критиките на политическите си опоненти, които твърдят, че го е срах да отиде в сряда в парламента, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост той отговори така: „Още на времето му казах на Станишев - стига с тия Маи и Корнелии, излез ти, те са истерични жени“.

„А те всички се събраха сега и Мая, и Корнелия, и Дончева, и Капон, те са истерични. Те искат да направят патаклама в парламента, те не искат да четат“, отсече Борисов.

По думите му той е лидер не защото е силен физически, а защото е мъдър.

„Дълги години съм тренирал карете и не случайно, защото това изисква култура на двубой, като излезеш и се поклониш на партньора. Когато „Барселона“ отиде в Мадрид за мач с Реал, отборът се подрежда в шпалир. Това са големи спортсмени и то най- добрите, те правят така“, коментира премиерът в оставка.

Той призна още, че с Любен Дилов-син се виждали по един път в месеца, за да си говорят по интелектуални теми.

„И той ми казва, ако знаят колко си умен. Те и за „Винету“ говориха, но те не знаят, че са две книги“, добави лидерът на ГЕРБ.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ прочел две книги новина двете книги в ефин том ли бяха или в три
136
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Него го оперираха уж спешно друг път а останалите дето чакат за операции за тях грижа ли го е
135
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига се оплаква виж се на какво си заприличал няма да е лошо да отслабнеш толуп такъв.
134
9
 
8
 
! Отговори
Батьо преди 3 години
Брато, "Винету" са 3 (три) книги (или тома, за да бъдем точни)! За всичко останало обаче ББ си е 100% прав. Всички видяхме как навремето даде на Мая сладка службица и критиката от нейна страна секна. Няма как Мая, Корнелия и пр. да вършат полезна работа. Само празни приказки.
133
6
 
10
 
! Отговори
Мутра преди 3 години
Вижте на това дете на комунистите дали не си изпцапало дупето с жълто защото освен един пъзлю нен нищо направо зеро убеден съм че българите са народ с робско мислянеЩОМ Е ПОЗВОЛИЛ НА НЕГРАМОТНИЦИ ДА НИ НАЛАГАТ 12 ГОДИНИ ПЪЛНО РОБСТВО
132
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любен дилов значи си е подгитвял мястото одавна, така да се разбира. Макар не едва ли ще е по-лош министър на туризма от сегашния орел с ориз.
131
3
 
6
 
! Отговори
Моника преди 3 години
Като герой от "Под прикритие". Когато човек има опоненти е така, кресливи или истерични... Ако всички се съгласяват и изпълняват вече не е демократично управление, а едно друго.... Нищо лично, просто осанката е специфична, не за политик, а за едни други времена. Но този тип мъжественост се харесва на високопоставените дами в ЕС и когато си и послушен, просто идеален.
130
4
 
0
 
! Отговори
баце преди 3 години
***. Това да не ти е турски сериал.
129
1
 
1
 
! Отговори
А и преди 3 години
Никой не ме крали но това в сьда аз доколкото знамДействат други закони в днешно времеИска им се на разни хора да самоуправстват и праораздавателстват но всяко нещо си има граници
128
3
 
3
 
! Отговори
Ние преди 3 години
Не сме храна не сме
127
4
 
11
 
! Отговори
Ахахахаах преди 3 години
..., но те не знаят, че са две книги АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА
126
3
 
4
 
! Отговори
Крумови закони преди 3 години
ВТОРАТА РАЗПОРЕДБА визира така нареченото лично укривателство и кражбите не се позволява никому да набавя храна на крадеца и този, който се осмели да направи това, веднага да му се конфискува имота, а на крадеца да се пречупят пищялките.
125
1
 
1
 
! Отговори
Каквото преди 3 години
И да искаш няма да го получиш от мен ТочкаА обижда само този който си мисли че може да засегне някогоВ лучая както и да ме обиждаш не можеш да ме засегнеш защото ти знам задните мисли
124
7
 
15
 
! Отговори
ФНЦ преди 3 години
НАРЦИС БЕЗ ДОСТОЙНСТВО
123
5
 
5
 
! Отговори
На България бившия,. преди 3 години
..все повече говори, с грацията на един успял и много богат човек.
122
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е с операция на коляното, а с операция на мозика е сивият кардинал- жената свързваща Славчо и Радев. Слави не само загуби ума /не, че го е имал/ и дума, но Ковида му спря дишането. Как ще пее славеят Славчо?
121
4
 
7
 
! Отговори
izh преди 3 години
Веселя се на злобата на неграмотните тролчета, особено сега когато почнаха да проумяват каква им беше отредената роля в гюрултията. Не им се ще да си признаят, че са ги прекарали нискотарифно, а за поглеждане истината в очите нямат нито кураж, нито интелект. Е някои западащи медии се надяват да не бъдат изключени от схемата, все пак вложили са време , енергия и интелект според собствените си мерки ,ама знае ли се?
120
5
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Колеги моля, без волни съчетания. Всичко необходимо ви е изпратено на вайбърите. Има готови текстове и мантри. В тази и останалите статии искам активност, все едно война е започнала. Приоритети са учиндолеца и Ристо Иванов.
119
9
 
14
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Слави се на-ра от страх. Той искаше да се гаври от НС, но вместо това стана 2-ри и сега е в необрано лозе. Кой в ЕС ще му даде милиарди да разпределя? ***! То има едни хора дето се мислят за Наполеони, ама са в едно друго заведение, не в НС. Всяка жаба да си знае гьола е казал народът. Стой си в гьола Славчо иначе ще станеш за смях и трябва да се молиш на Дубайския беглец да те приюти.
118
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След посрещането на Бай Ставри в затвора, пак ще трябват операции - на халката.