Слави Трифонов мълчи за властта, пусна пост за Априлското въстание

"Българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си"
227
Слави Трифонов мълчи за властта, пусна пост за Априлското въстание
Снимка: Dnes.bg, архив

Лидерът на ИТН Слави Трифонов продължава да не коментира темата с властта, въпреки всички очаквания за
съставяне на правителство сега са насочени именно към втората политическа сила.

Той е под карантина заради коронарируса, но отбеляза Априлското въстание в социалната мрежа Facebook.  

"Днес се навършват 145 години от Априлското въстание. Априлското въстание е абсолютното доказателство, че българинът е способен да се бори за свободата с цената на живота си",  написа Слави Трифонов.

Към поста си е добавил видео с песента "Петко Льо, Капитанине".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
2
 
! Отговори
НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ преди 2 години
ЖЪЛТИ ПОЖЪЛТЕЛИ- ЧЕРНИЯТ ДРОБ НЕ ТЪРПИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА НА БЕЛО И АЛКОХОЛ- ДРУЗИЯ СПРЕТЕ НЕМЕДЛЕНО БЕЛОТО И АЛКОХОЛА!
167
0
 
2
 
! Отговори
Ужасена преди 2 години
И преди 1878 година българите са били свободни.
166
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
а да на Слави му е през успешният,излезе,сподели какво мисли,с него които иска,не съм гласувал за него,правителство...можем и без това,ще ги осъдим на следващите избори..живеем в ЕС...в глобален свят...не сме толкова евтини...последните избори не можахте да ги купите.гебр.следващите пък мисията ще е невъзможна г-а управляващи..основният играч са...Народа ни бре...ама ние си имаме ценности..мечти..визия как искаме да живеем..децата ни..вие бедни имате само пари и офшорни...а и господари чужди
165
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Олеееле, този е много страшен!:(Образец на типично мутренска визия, да не кажа за манталитет. Вижте кого вкарахте в парламента пак, това ли ви е промяната?!
164
3
 
4
 
! Отговори
Патил преди 2 години
Като се сетя за Слави и Жипката вече ми лисва...Баси ...
163
2
 
6
 
! Отговори
Г-н Трифонов, преди 2 години
Човек, който е свикнал аудиторията му да е на две ракии пред телевизора.Не гледам телевизия от 5 години.Вас избягвам изобщо да ви гледам.За мен вие сте символ на опадъчната българска култура.Разумът е отличителното качество на homo sapiens.Агресивната посредственост, с която облъчвате народа от СМРАДвизорите доведе до абсолютна деградация на нацията като ценностна система, способност за мислене, креативност и гражданска отговорност.ВИЕ СТЕ РЕСТАВРАТОР НА КОМУНИСТОЧЕСКАТА ДЕМАГОГИЯ!
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е лузер? Това е човек , който живее в миналото и говори неясни неща за бъдещето, а за настоящето нищо, защото то е все по мизерно.
161
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са лозунги от 19 век. Преди всичко ви е сбъркана ценностната система.Да, през 19 век човешкият живот не е струвал много:Революции,Войни,Робство.В 21 век кре-тен смо-тан,НАЙ-ГОЛЯМАТА ЦЕННОСТ Е ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ.Да се размахва идеология в 21 век е обидно за разумния човек.Не е безразлично дали ще умрат 200000 българи от КОВИД, това са 3% от населението, ако държавата продължи да го раздава като КОВИД- парти.СРАМ МЕ Е, ЧЕ ТОВА ЛИЦЕ Е СРЕД ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА НА БЪЛГАРИЯ!
160
8
 
1
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Вижте деца Бойкофилчета! Това че сте ми кликнали 4 МИНУСА.Не променят нщата!-:) Знам прекрасно,че освен дедо си Борисов,вие в краткият си политически животец ,и в политиката на България,друг не знаете! Така както аз на времето,освен Тодор Живков 1 вият секретар на ЦК на БКП .Друг Не знах!-:( Но днес имам възможност да избирам ,помнейки събитията И ТОГАВА! Аз видях 2 те страни на монетата." Социализъм" и " демокрация"!Мислите ли че не ги разграничавам 31 г по късно?? ГРЕШИТЕ!-:((
159
0
 
0
 
! Отговори
абе преди 2 години
абе то е нужно само да не крадът политиците да дават добър личен пример да бъдат независими от посолства на САЩ или Русия примерно и народът също да е отговорен що вменяват постоянно възстания революции избрани са от тоя народ с надеждата че ще лъжат и крадът по-малко и ще управляват по добре нее чак толкова трудно щом толупа пожарникар се справи някакси цели 3мандата
158
1
 
2
 
! Отговори
Вирус преди 2 години
"Абе десет години се нагледахме на един Дебел Празнодумец,време е за нещо ново!"------Ами нали новото дойде. Ся ко ке прайм с новото ?!
157
0
 
5
 
! Отговори
Вирус преди 2 години
От древността до ДНЕС, практиката в политическата реторика е демонстрирала, че мълчи онзи, който няма какво да каже.
156
12
 
3
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Слави действа много тактично мисля! -:))) Той последен ще се смее и тържествува! По време на протестите си траеше нали? Макар че,ако беше излязъл тогава,с Борисов диктатора,отдавна да сме приключили вече! Но той си траеше нали? Мълчанието е злато!ОПипва почвата и ще се обади споко!-:) Гледа сеира на един човек като др Борисов бившето борче и мутра! Как ви се пени днес и иска и иска ВЛАСТТА ОТКРИТО!! -:((( НАГЛОСТ НАЛИ?Ами събудете се вече!-:)))Тепърва всичко ПРЕДСТОИ! БЪРЗА САМО ГЕРБ!-:))))
155
1
 
4
 
! Отговори
h преди 2 години
туй ново го търсите от 2000 г. и го чакайте още. ще дойде.
154
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе десет години се нагледахме на един Дебел Празнодумец,време е за нещо ново!
153
1
 
2
 
! Отговори
МАНГЪРА преди 2 години
викайте марешки и да излизат на протест срещу старите мутри
152
0
 
6
 
! Отговори
за ПОПА ОТ РАЗГРАД.. преди 2 години
ВСЕ Е НАМУСЕН , ЩОТО ИМА МАЯСЪЛ И ВСЕ ГО БОЛИ ЦВАЙТЕРА...И КРАКА И ЦВАЙТЕРА , ЧАЛГАРО СИ ПОВРЕДИ КАТО ПАДНА ПИЯН В БАНЯТА ....!А, СЕГА , НЕ МОЖЕ И ФЕРАРИТО ДА СИ КАРА....НАПРАВО МУ СЕ МРЕ!!!
151
1
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
АМАН , БЕ ....ПАК ЛИ ЩЕ ИМА "ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ"...ХА,ХА,ХААААААААААТИЯ ВЕЧЕ СЕ БОЯДИСВАТ , КАТО КИТАЙСКИТЕ "ХУНВЕЙБИНИ"...!!!
150
1
 
10
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
Абе що постоянно е намусен и намръщен...
149
3
 
6
 
! Отговори
му-ха-ха преди 2 години
Oт 5 април е с положителен тест Уж-е 14 дни не минаха ли-или някой прави ибирателите си на маймуни!