Депутатите се отказаха да изслушват Борисов

Премиерът в оставка беше опериран и се очаква днес да бъде изписан
53
Депутатите се отказаха да изслушват Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Отпадна първата точка от дневния ред на парламента. Тя беше за изслушване на премиера в оставка Бойко Борисов за Плана за устойчивост и развитие.

Той обаче беше опериран по спешност и се очаква днес да бъде изписан от болница. Така че първата точка за днес остана изслушването на министъра на финансите в оставка Кирил Ананrев за бюджета.

Още по темата
В началото на заседанието лидерът на БСП Корнелия Нинова настоя законите, които е внесла левицата, да бъдат разгледани от депутатите.
 
"Законите, които сме внесли са спешни и са ориентирани към мерки за хората, младите семейства и възрастните, настояваме ако трябва и извънредни заседания да направят комисиите и да обсъдят нашите предложения, ако искате ги отхвърлете, но да се гледат", призова тя.
 
Председателят на НС Ива Митова й отговори, че устни предложения не могат да се правят по този начин, така че е нужно да ги внесе писмено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
13
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 3 години
Ха-ха, Боко пак ги изпъкнала. Факир.
17
6
 
21
 
! Отговори
А, КЪДЕ Е СЛАВИ , БЕ преди 3 години
ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ.....ИЛИ ВСЕ ОЩЕ , ЩЕ МУ СГЛОБЯВАТ "ПРОТЕСТЪРСКАТА БИОГРАФИЯ " ..ХА,ХА,ХААААААААААААААА...."ДОКАТО Е В КАРАНТИНА"!?КОРНИ КАЗА ---ЧЕ ЧАЛГАРА ИЗОБЩО НЕ Е БИЛ НА ПРОТЕСТИТЕ, БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА...КРУШОВИЦАТА , ПОНЕ СЕ ЯВИ ВЕДНАЖ...ВМЕСТО НА БУЗЛУДЖА!!!
16
1
 
16
 
! Отговори
депутат преди 3 години
ТЕ МАЙ СЕ ОТКАЗАХА И ОТ ВЛАСТТА, не знам за какво се явяват на избори и когато имат мнозинство продължават да искат оставката на Баце, а той отдавна я подаде, даже не правят и консултации помежду си, а пък и хората на Костоооф, който с една синя лентичка на челото свали правителството на БСП, сега да седнат да управляват ЗАЕДНО
15
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майчето да вземе сега да оплюе някой друг, примерно да се яви Слави.
14
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АМА КЪДЕ Е БОКО НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДА ГО ПУСНАТ ЗА ИЗДИРВАНЕ БЕГЛЕЦА
13
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 3 години
До Анонимен 7 Ти чуваш ли се какво говориш? Призоваваш към публични екзекуции?
12
26
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
След като чу че трябва да ходи в народният Съд-ТОй се начупи целия -болничен директно с отпуска и оставка -какъв страхлив човек? какво толкова се страхува???
11
25
 
29
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
За Бъглария е нормално престъпниците да се разбояват баш като почнат да разследват или съдят !!!Та и тОлупът не прави изключение ...
10
32
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селският бабаит е на върха на щастието си, че е измамил балъците и не са го занесли в Парламента. Горкият, как не му присадиха малко мозък в тази болница, изтървал е...
9
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората премахват Ковид болници след като почти цялото население е имунизирано с Пфайзер,ние още обсъждаме Б.Борисов.Е ама тука има антиваксъри,античипове и прочее разбирачи!Ей *** народ е българския,инат и недообразован!Такива ни и пишман депутатите!
8
8
 
30
 
! Отговори
Накрая преди 3 години
Разбраха че няма да ги огрее!
7
35
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма какво да го слушате този диктатор, направо го екзекутирайте, като Чаушеску.
6
17
 
16
 
! Отговори
негласуващ преди 3 години
Абе не разбрахте ли че няма оттърване от тоя Бойко!Прос,куц,сляп ама пак с неговата ръка дърпат конците(чуждите и нашите задкулисни господари) а Парламата е само театър и парлама за простолюдието!
5
26
 
35
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
След тази операция Баце е замислил такава за хемороиди, колоноскопия, смяна на пола. Чакайте го към 2025 да дойде в парламента
4
7
 
17
 
! Отговори
Митова преди 3 години
Язък че толкова се скланя на Славчу, Митова я поряза..
3
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама то и ние отдавна сме се отказали да го изслушваме, ама чат пат се налага по 5-6 пъти на ден по телевизията. За сайтове като този да не говорим колко статии публикуват за НЕГО.
2
3
 
24
 
! Отговори
1253 преди 3 години
Нинова като чи ле нарочно не се съборзява с правилата. Не е възможно за толкова години да не знае кое как се внася и как се правят предложения. Добре е за нея и БСП тонът да бъде усокоен.
1
6
 
35
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Всичко било спешно.Те не могат правителство да направят,обаче за два-три месеца дето остава живот на това народно събрание трябвало спешно да правят закони.