Митов за отказа на ДБ: Проявяват политическа незрялост

Сега в момента могат да отидат да преговарят с БСП и с ДПС, посочи той
Обновена: 21 апр 2021 13:54 | 21 апр 2021 13:38, Камелия Цветанова
303
Митов за отказа на ДБ: Проявяват политическа незрялост
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Демократична България отказа поканата за разговор за подкрепа на правителството на ГЕРБ-СДС. Партията с най-голяма ПГ, която вчера получи мандата от президента, потърси първо подкрепата на ДБ, тъй като в нейния състав влиза ДСБ, която е част от ЕНП.

Още по темата
"Уважаема г-жо Атанасова, В отговор на Вашата покана за консултации във връзка с връчения проучвателен мандат за съставяне на Министерски съвет на ПГ ГЕРБ-СДС бих искал да Ви уведомя, че нашите предизборни ангажименти и каузата на Демократична България за дълбоки реформи в правосъдието и борба със системната корупция, изключва възможността да се отзовем на Вашето предложение. ГЕРБ продължава да бъде основен носител на порочния управленски модел “Борисов” и опитите за лансиране на фасаден състав на Министерския съвет от подставени лица по никакъв начин не променя този факт", написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ДБ Христо Иванов.

Според номинирания за премиер на правителство на ГЕРБ Даниел Митов обаче отказът от разговор с нас от страна на "Демократична България" е проява на политическа незрялост.

"Не можем да си обясним защо се отказват подобни разговори", призна той.

"Не зная как изведнъж "Демократична България" стигнаха до извода, че могат да дадат абсолютно безусловна подкрепата на групата на "Има такъв народ" след като до вчера се отнасяха към тях по съвсем различен начин. Така или иначе това са фактите. Сега в момента могат да отидат да преговарят с БСП, с ДПС. Сами влизат в ситуация, която не е в тяхна полза", коментира Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
5
 
17
 
! Отговори
Неанонимен преди 2 години
Само внимание с ИТН, Тошко африкански дебне с големия сатър да реже части от тела.
147
6
 
15
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Няма такъв народ няма такава недъгава недоносена партийка.
146
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христо Иванов се държи най-адекватно и държавнически спрямо всички останали политици в момента.
145
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 168ЗНАЧИ ТИ ПРЕДПОЧИТАШ бошков-ИЗНАСИЛВАЧ,УБИЕЦ И РЕКЕТЬОР ,С 11 ОБВИНЕНИЯ ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ???????ЧУДНО ЛИЦЕ ЗА ПРЕД ЕВРОПА!!!ТОВА ГРАНИЧИ С ЛУ.ДО.СТТА!!!
144
14
 
9
 
! Отговори
До 174-Браво преди 2 години
Хайде по сериозно ако обичаш,нали не вярваш,че след всичко сътворено от Тиквун той може да оцелее във власта?На местна почва мразен от всички защото е окупирал цялата Икономическа и Политическа власт,и за Капак на всичко засегна интересите на САЩ с участието си в "Балкански"поток,нещо което Големият"брат"не прощава!!
143
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяна в изборния закон...повече българи в чужбина да могат да гласуват.Служебно правителство, което да назначи яки провврки за плащане на гласове.И нови избори.Тогава ще висим колко са процвнтите на герб и дпс без циг...ия вот и автобусите.
142
5
 
6
 
! Отговори
До 174 преди 2 години
Ти, верно ли? ХахаИмало и такива, които вярват на герб и мутрата.
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егати и англеците!Не разбирали!
140
15
 
16
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Днес се видя къде е експертизата! Ананиев направо ги разби в парламента и трябваше като на дъбили да им обяснява едно и също по два пъти. Герб заслужава адмирации, защото с такива нови кадри като Митов, Ананиев, Биков, Дилов и още, те успешно обновяват партията, вкарвайки свежест и нова идейност. Браво, такава партия има бъдеще. Вижте ги колко интелигентно, находчиво, умно и професионално се отнасят с предизвикателствата! Ако патриотите не се обединят, на следващите избори ще гласувам за Герб.
139
8
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Ако митов не знае защо ДБ отказват преговори с тях, да ходи в лудницата, там му е мястото !!!
138
10
 
4
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 2 години
ГЕРБ няма смисъл да спасяват потъващия си Титаник .Да върнат мандата по-скоро , и да има нови Избори за Народно Събрание .Нещата ще се подредят без Борисов .Искам да успокоя хората назначени като активисти на ГЕРБ в Полицията , Армията и Държавната Администрация - който е Невинен за Корупция , ще се прибере при Семейството си .
137
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,Митов умно момче си,защо ти трябваше таралеж в гащите,след като знаеше че няма никакъв шанс лице от ГЕРБ или пък лансиран като теб от същите,няма как да състави правителство!Нужно ли ти беше в политическата кариера която те очаква за в бъдеще да заложиш на куц кон и да си лепнеш такова петно?
136
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега прочетох раследван еДаниел Митов беше обвинен заедно с бившия си заместник Христо Ангеличин заради сключено със земеделското министерство споразумение за купуване на самолетни билети.
135
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаше ли раследване срещу - митов преди време за някакви билети
134
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се гласувалите за ИТН са осъзнали грешката си и видяха какъв мишок е Слави, и пренасочат гласовете си за Васил Божков.Само той може да набие канчето на дерибея Борисов и да отнеме всички откраднати пари от бандата ГЕРБ.Според мен капацитета на математика е много по голям от обикновен пожарникар.
133
6
 
7
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Митов, имаш (с днес) още шест дена да приказваш, а след това ще трябва да върнеш мандата и пак ще си господин Никой. Поредната гербаджийска калинка.А Анти-ГЕРБ партиите трябва вече да започнат да си говорят лице в лице, а не през медиите.
132
6
 
9
 
! Отговори
пффф преди 2 години
Айде бе. Тия гербави номера няма вече как да хванат дикиш. Хората не са чак толкова късопаметни, колкото ви се иска.
131
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов, измитай се!
130
3
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
не мога да намеря в биографията на д митов кои са родителите му дядо мутова че е ходил по разни ам фондации не е добре за него връщаите мандатада не се губи време
129
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой няма да подкрепи престъпниците от ГЕРБ, които крадяха и безчинстваха цял мандат!