От БСП: Нежеланието за съставяне на кабинет ще върне Борисов "на бял кон"

Партията на Трифонов да поеме отговорност и да направи кабинет, каза той
21 апр 2021 14:37, Ния Христова
64
Политически пъзели, мълчание и връчване на мандати. Ще има ли предсрочни избори?
 
"Нашата позицията е ясна и последователна - това не са нови лица, всяко има своето политическо минало". Това каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от левицата Филип Попов.
 
Той изтъкна, че българският народ e определил ГЕРБ за първа сила, но те са в тотална изолация.
 
"Втората политическа сила на Слави Трифонов е тази, която следва да направи кабинет и да поеме отговорност в условията на криза, пандемия", подчерта народният представител.
 
Попов смята, че нежеланието за съставяне на правителство ще върне Борисов "на бял кон".
 
"На самия протест не видях нито един от партията на Слави Трифонов. Ние сме против статуквото, защото това означава ГЕРБ да остане на власт", допълни той.
 
"Категорично заявихме, че бихме подкрепили управление на Слави при определени политики, но не на всяка цена", подчерта Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как само го натири Славенцету, да състави правителство! Ниновица направо му заповяда и заплаши с токсини и бели коне!Само да състави правителство, хиените и чакалите, заедно с мутрите ще му направят мечка, ще му нареждат какво да прави, той само ще изпълнява, а те ще правят ревизии. От христо ще се чуват само стонове от типа "съ-ъ-дебна ре-е-форма", но без последствия.Добре замислено, нали!
42
0
 
9
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
То и на Нинова много и се ще да язди ,ако ще и крастава кобила да е ,но парашута не и се отваря.
41
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами създайте, бе! БСП + ДПС, от години сте коалиция, + Мутри в Парламента, там са предимно кадри на БСП и съставяте кабинет, управлявате, поемате отговорност и т.н. Ама ви е шубе....удобно е да се лае безспир, да се правят фалшиви новини, да се разпространяват фотомонтажи, да се търкаляш по жълтите павета... Или правите кабинет, след като не приемате кабинет на ГЕРБ-СДС, или ние ще изметем всички вас от НС. стига лъжи, време е за работа.
40
1
 
18
 
! Отговори
Ха,ха,ха,ха.... преди 3 години
АМИ ИМАТЕ 165-ГЛАСА В НС БЕ...ХАХАХАААДА ВИ ДОКАРАМЕ ЛИ И СВЕТИЯ СИНОД ЗА ПРАВИТЕЛСТВО?????ТЪКМО ДА ВИ ОПЕЕ...АКО ПАК НЕ НАПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО!!!
39
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, но нито Слави, нито ДБ искат вашата подкрепа и тази на ДПС и ГЕРБ.Защото ще запопнете с интригите и изнудванията.Ще реквтирате и ще вкарвате вотове на недоверие.Нови избори. По високи проценти на Слави, ДБ и Мутри вън и само те да сформират правителство.ДПС, ГЕРБ и ДПС вън от мнозинството.
38
1
 
32
 
! Отговори
Ами,да.... преди 3 години
БЕЛИЯ КОН Е ЗА БОРИСОВ.КАТАФАЛКАТА Е ЗА НЕКАДЪРНИТЕ 165-ГЛАСАМНОЗИНСТВО...ХАХАХААА
37
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, некадърници на работа!ОБЕЩАХТЕ МИ ДА ИМАМ ЕВРОПЕЙСКА ЗАПЛАТА!!!
36
0
 
27
 
! Отговори
Ха,ха,ха,.... преди 3 години
АМИ ИМАТЕ МНОЗИНСТВО ОТ 165 ГЛАСА В ПАРЛАМЕНТА ХАХАХАААААЙДЕ ВПРЕГАЙТЕ СЕ НА РАБОТА!!!АМАН ОТ ПРИКАЗКИ И НАДУВКИ....!!!!!
35
0
 
19
 
! Отговори
Еха преди 3 години
20- тина дена го плюят, ни вопъл ни стон, устата сгрешила сама промълвила ............? Чакаме Слави да промълви, но той гледа сеир, докъде ще стигне борбата за власт!
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителство трябва да има защото:Трябва да се актуализира бюджета за 2021Да се приеме Планът за възстановяване Да се промени изборното законодателствоДа се спрат назначенията в администрациятаДа се озапти енергийния регулаторДа се спрат безумните концесииДа се подготвят президентските избориДа се приеме бюджет за 2022 г.След приемането на тези важни решения може да се тръгне към предсрочни избори!
33
20
 
2
 
! Отговори
Пенсия преди 3 години
Да се открие набирателна сметка за всенародно събиране необходимата сума за закупуване на бял кон за завръщането на Борисов. Няма значение състоянието на коня - може и да е бил от катафалка.
32
10
 
3
 
! Отговори
Ще преди 3 години
Ще има правителство бай Манхайм . Ще бъде взета под наем площ далече от вас грозните ,където децата на българите ще растат в мир и красота . А вие ще живеете със вашата карма и вашето семе отделно .
31
1
 
24
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
Тиа немат пари да ходят на други избори ахахаха
30
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 38А според теб понеже не харесваш Герб , значи трвбяа да оставим Манолова, Дончева, Некви сценаристи и какви ли не .... да се учат да управляват? Точно сега в най тежката криза от 2008 на сам ? Сигурно си луд Както виждаш Герб спечели изборите така че по тоху. Твоята партия е след него. Има още по малко право да управлява.
29
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такъв клозееm зависят от скрити договорки. Дългия мълчи като пираня щото може и Доган да му реди кабинета. Продал си е партията на части още преди време. Сега е глътнал бастуна.ДПС залагат на куц кон да управляват в сянка както междувременно правят от 30 и кусур години.
28
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 35ДюДю, тая мантра - първи организирани избори можеш да си я върнеш в отверствията. ГРОБ се беше бетонирал от 11 години напълно. Това дали официално са организирали или не, не е имало никакво значение. За това предсрочните избори са свързани със законодателни и структурни реформи разбиващи този бетон. Относно статуквото, ГРОБ, БСП и ДПС са ДС изтъсачета. За другите връзката не е така директна. Та, тълпа павиани да издигнем, ще е по-добре. Време те е да се маиньаш.
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И я да питам с кого по-точно ще се коалира Слави?Със всички, без ГЕРБ и ДПС. ИТН е втора политическа сила в парламента.
26
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 35Значи според теб и понеже всички останали са "такива" и от това статукво, трябва да власта да е в ръцете на ГЕРБ мутрите,така ли?
25
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 26Напълно естествено е да мразиш законно избраният Български Президент Румен Радев, понеже си ***! И други политически субекти го мразеха, но те след изборите потънаха като в канализацията! През есента Румен Радев пак ще бъде избран за Президент на България!
24
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП мрънка за коалиция по жалост и плаши със "страшния" ГРОБ. При един хубав изборен кодекс, видео наблюдение и електронизация в едно с реформа на МВР и прокуратурата, на едни предсрочни и ЧЕСТРНИ избори, ГРОБ ще се изпари. Никакви бели коне, жребци или линии. БСП са статукво, не могат да предложат нищо, умират и се смаляват със смъртта на избирателите си. Всички от тях са за затвор.