Ще отиде ли днес Борисов от болницата в парламента?

Депутатите го задължиха да се яви заради Плана за възстановяване
21 апр 2021 08:01, Елка Василева
115
Ще отиде ли днес Борисов от болницата в парламента?
Снимка: архив, БГНЕС

Ще се събере ли подкрепа за правителството, предложено от ГЕРБ-СДС? Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов заяви, че днес или в четвъртък ще стане ясно какво са постигнали с подкрепата за кабинета, който предлагат от коалицията ГЕРБ-СДС. Министър-председателят в оставка даде да се разбере, че няма да бави процедурата, ако няма подкрепа.

Още по темата

Той би трябвало днес да отиде в Народното събрание, за да бъде изслушан, както го задължиха депутатите, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост.

Днес Борисов трябва да бъде изписан от болницата. БНТ припомня какво каза той: "На тези, които казват, че ме било страх да отида в парламента, още навремето на Станишев му казвах: Спри ги тия Мая и Корнелия, излез ти. Просто истерични жени, такива злобни жени, а те всичките са събраха там - и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия. И още има двама мъже като тях истерични. Да, не мисля, то не допринася нищо на държавата, ако нещо щеше да допринесе, да отида. Но те искат да викат и да направят патаклама в парламента, защото те не искат да четат, не искат да говорят по Плана".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.