Ще отиде ли днес Борисов от болницата в парламента?

Депутатите го задължиха да се яви заради Плана за възстановяване
21 апр 2021 08:01, Елка Василева
115
Ще отиде ли днес Борисов от болницата в парламента?
Снимка: архив, БГНЕС

Ще се събере ли подкрепа за правителството, предложено от ГЕРБ-СДС? Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов заяви, че днес или в четвъртък ще стане ясно какво са постигнали с подкрепата за кабинета, който предлагат от коалицията ГЕРБ-СДС. Министър-председателят в оставка даде да се разбере, че няма да бави процедурата, ако няма подкрепа.

Още по темата

Той би трябвало днес да отиде в Народното събрание, за да бъде изслушан, както го задължиха депутатите, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост.

Днес Борисов трябва да бъде изписан от болницата. БНТ припомня какво каза той: "На тези, които казват, че ме било страх да отида в парламента, още навремето на Станишев му казвах: Спри ги тия Мая и Корнелия, излез ти. Просто истерични жени, такива злобни жени, а те всичките са събраха там - и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия. И още има двама мъже като тях истерични. Да, не мисля, то не допринася нищо на държавата, ако нещо щеше да допринесе, да отида. Но те искат да викат и да направят патаклама в парламента, защото те не искат да четат, не искат да говорят по Плана".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В предишния парламент Борисов не отиваше, за да не унижава парламента си и депутатите си, а в новият парламент не отива, за да не го унижават парламента им и депутатите им.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Калинките на ГЕРБ пеят:Пуст всегда будет Бойко, пуст всегда буду я.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ценко Чоков на носилка отиде в съда, смел човек.
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутренски номера. Все болни, когато трябва.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да умре Бойко и ГЕРБ ,че докато е в болничен съсипва България и го прави най-нахално и никоя телевизия нищо не показва.Само вчера в новините ни информираха за 10 секунди че вдигат газта с 17% на задна дата. Това означава че всичко ще вдигнат. На практика намаляват доходите с 17% . Събудете се хора. Ограбват ни ГЕРБ.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се организираме и да спрем сега всичко което става в момента в България ,а това е че ГЕРБ я съсипват. Газта я вдигат с 17 %. Това означава че 17% от нашите или вашите доходи отиват на кино с тази сделка на ГЕРБ. Всички мини за злато,сребро и всички скъпи полезни изкопаеми са дадени на безумно ниски цени. Това е източване на държавни средства и спиране на постъпления в държавата.ИТН защо не ги спряхте.
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора този Бойко е голям мафиот и безкруполен човек. Имат изградена схема да съсипят държавата като загубят власт. Имам чувството ,че ИТН са част от схемата. Те не спряха и не блокираха действията на Бойко и ГЕРБ. Отново сме излъгани. Веднага да се прави служебно правителство и да се махат ИТН,ГЕРБ и ВМРО.Дано не съм прав за ИТН ,но защо не наложиха монаториум на ГЕРБ.
82
0
 
3
 
! Отговори
Илиана преди 2 години
Не!Няма да отиде.Той е болен.Двамата с Трифонов са болни.Що за цирк?
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подозирам ,че ИТН са проект на Бойко. Защо не спряха Бойко и ГЕРБ ,той ще съсипе економиката за тази седмица две. След това и да го обесим няма да ни помогне. Бойко прави безумни сделки и нанася невероятни последствия за всички нас. Съсипва всичко. Аз Ви писах ,че ГЕРБ и ВМРО са най-анти Българските партии.
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много пари имат ГЕРБ ,във всички медии от сутринта има над 5 статии.Вчера в Днес БГ имаше над 10 статии на Бойко и ГЕРБ.Наистина живеем в диктатура.Надявам се новите и БСП да свършат работа.Обаче като гледам не успяват да спрат Бойко.Само за два дни направи зделки за милиарди. Качи цената на газта с 17%,това е 17% по-скъпо парно,газ,ток,транспорт.Вдигат се цените яко. Бойко на задна дата съсипва България,за да се докопа на власт. Този трябва да се обеси иначе няма ни спасение.
79
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много съм загрижен за здравето на премиера - първо му се наложи по спешност да излезе в отпуск от днес за утре, после пък изненадващо скъса менискус и го оперираха пак по спешност. Много спешни неща му се случват напоследък. Дано скоро и по спешност му се наложи да влезе у ПАНДЕЛАТА
78
14
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Кураж и бързо възстановяване госдподин Борисов ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 72- чух че ще има министър барабанчик във герб приятел на *** какво ще кажеш
76
0
 
7
 
! Отговори
БАтман преди 2 години
Ама как така случайно Боко излиза в отпуска, после пък случайно му се прави операция от изневиделица. НЕ НЕ всичко е слочАЕност!!!!!!!.........
75
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
във фейсбук пише че Тиквата е избягал във Гърция а един доктор пък казва че никаква операция не е правена но им е казано да казват че е опериран и аз се съмнявам защото има снимка във един коридор той се подпира уж но патерицата е откъм здравия крак защо ли
74
2
 
8
 
! Отговори
Не е истина преди 2 години
най-важното нещо в държавата и най-важното нещо за всичките тия така наречени нови лица в парламента и дали ще отиде Бойко в парламента или не.Ей това е.Това съставяне на правителство, мерки относно пандемията икономиката???Никакви такива-важното е Бойко дали ще дойда или не.Егати хората сме си избрали.
73
0
 
2
 
! Отговори
ГРЕШЕН преди 2 години
КОД. ТРИ ПЪТИ НАПИСАХВЕРНИЯТ КОД. ВЕРНИЯТ КОД И ПЛЮСЧЕТА САМО ЗА НАЩИБИБОВИТЕ ХОРА.
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нужда да ходи в парламента.Дончев е упълномощен да им разясни тоя План.Бойко ще си гледа здравето.
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли има хора, които вярват, че Фон Тииквензен ще отиде в Парламента доброволно?
70
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли има хора които вярват в парламента и в полицията.