Хаджигенов: Водим разговори с всички, искаме да има правителство

Нови избори излизат скъпо, смята той
22 апр 2021 10:43,
79
Хаджигенов: Водим разговори с всички, искаме да има правителство
Снимка: БГНЕС

Водим неофициални разговори с всички. Ние сме с нагласата да има правителство. Това коментира пред Нова тв депутатът от "Изправи се! Мутри вън!" Николай Хаджигенов.

"Ние сме избрани да свършим определена работа в Народното събрание, което означава и да съставим правителство в някакъв вид. Видяхте първите изследвания – над 60% от българите очакват да бъде съставено правителство именно от трите опозиционни партии", каза Хаджигенов.

Ако от "Има такъв народ" върнат мандата и се стигне до третия мандат, Хаджигенов смята, че дори и тогава трябва да се положат максимални усилия, за да има правителство, дори и то да съществува само до края на годината.

"Избори през 2-3 месеца изискват невероятен човешки ресурс, финансов да не говорим. Това е огромен ресурс. Скептичен съм също, че в тази ситуация на хората им се ходи на избори", коментира депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво така трябва
47
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
не тупкаите топката губите време всички заедно срещу герб иначе отиваме на новиизбори и вие си оставате пред шадравана да си викате на воля
46
0
 
7
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТОВА ДА ПЯМПАШ НЕ Е КАТО ДА ОПРАВЛЯВАШ - ЗА ТОВА ТРЯБВА МОЗЪК !!!!!!!!!!!!
45
0
 
6
 
! Отговори
Вирус преди 2 години
Е, как така всички искат да има правителство, а НЕ могат да го сглобят.Тея май ни взеха за канарчета.
44
1
 
16
 
! Отговори
реалност преди 2 години
ами ако има следващи избори ти овчарче няма да си в парламента ! нито мая общата , нито тошко , нито плажуващият ицко . за това и не ви се иска да има нови избори .
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тая държава само се пилее ценно време...
42
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това "адвокатче"излъчва много лукавост,лицемерие и отвращение,с всички сили се бори да запази яйцата от 17 ст.,както беше се постнал във Фб от бюфета,да изклинчи няколко заплатки,да се опита да прокара лобистки закони заедно с Мая Общата,защото трябва да се отчита за парите,които му бяха платени лятото,а за народа въобще не го е грижа,трябва да се плащат таксите на синовете му в Лондон,Това е "Промяната"Народе.Честито!!!
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тоя има ли семейство...щот ориентация му малко ме съмнява,не че имам нещо против ,но все пак сме православни ...!"Тоя въпрос след консултация с кокошките на село ли го измисли? Голяма мъдрост, няма що. Говориш колкото да не заспиш ли или си на повечко ракия? А ти семейство имаш ли?
40
2
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
Как кой?Все ще се намери някой.Сидеров обяви по телевизията,че имал сведения ,че цената на глас на места ударила 300лв.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белата златка поне захлеби ,а ти и 4%-овата ти компания скоро изхвърчате от парламента.Не сте научили основните правила от чичо си Волен.П.п.Ако стана престъпник,не ща тоя да ми адвокатства!
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Всички други ще ги чакаме да се учат и ще стигнем до под дъното."Казваш с научените как да ни докарат до дъното е по-добре че пропадаме, отколкото с нененаучени. Гениален си!!! Гордея се, че има такива дълбокомислени гении като теб сред българите!!! Това докато си чоплеше носа ли го измисли или докато си бъркаше в ухото?
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скъпо било да има нови избори. Ами демокрацията е скъпо удоволствие. Така че искаш, не искаш, ще се плаща и на избори ще се ходи, колкото и когато трябва!
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партиите на протеста няма да управляват.Да не са луди. Сега има сериозни вътрешни и международни проблеми. Те не умеят да работят тази работа. Искат само да крякат и пищят като опозиция. Така е по-лесно.Единствено ГЕРБ може веднага да заработи.Всички други ще ги чакаме да се учат и ще стигнем до под дъното.
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя има ли семейство...щот ориентация му малко ме съмнява,не че имам нещо против ,но все пак сме православни ...!------Що, Боко Ид ьота има ли семейство?
34
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"маймуни с 4% искат да управляват?! сериозно?"Предпочиташ маймуни с повече проценти ли? Гениален си. Как успя да го измислиш това толкова дълбокомъдрено? Сигурно си някой Нобелов лауреат? В твоето село за най-умен ли минаваш?
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигенов не внушава авторитет и загриженост за съдбата на България.Напротив, усещането е за разрушение и разпад.Ще минат поне 2 месеца без управление. В този момент това е фатално за страната.Предложеният министерски съвет от ГЕРБ-СДС е от съвестни и доказали се експерти. Вместо да го приемат те се занимават с ненужни за момента промени.
32
1
 
5
 
! Отговори
SWAN преди 2 години
Цирка с воденето на разговори между колегите от ДеСе скоро ще приключи, и разбира се , че ще има правителство! Как иначе ще се *** гоите с постоянно променящи се закони и вдигащи се данъци...
31
11
 
1
 
! Отговори
СПОКО преди 2 години
ТРИФОНОВ ДЪРЖИ АС ПИКА ПОД МИШНИЦА
30
4
 
13
 
! Отговори
цв преди 2 години
ами искате правителство,защото при нови избори сте аут отвсякъде
29
4
 
8
 
! Отговори
1989 преди 2 години
Тоя има ли семейство...щот ориентация му малко ме съмнява,не че имам нещо против ,но все пак сме православни ...!