ГЕРБ върна мандата на президента Румен Радев

Политическите партии проявиха незрялост, обяви Даниел Митов
Обновена: 23 апр 2021 10:50 | 23 апр 2021 10:36, Красимир Ангелов
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Номинираният от коалицията ГЕРБ-СДС за премиер Даниел Митов върна мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

Още по темата
"Коалиция ГЕРБ-СДС направи честно, открито и прозрачно усилие да проведе разговори с политическите партии за съставяне на кабинет. Бяхме подготвени с екип, с предложение, за съжаление политическите партии арогантно и безотговорно проявиха политическа незрялост и отказаха разговори с нас”, заяви Митов пред държавния глава.

"Затова следваме конституционната процедура, за да връчим отново подадения мандат“, посочи кандидатът за премиер на ГЕРБ.

От своя страна президентът Румен Радев каза, че в близките дни ще обяви кога ще връчи мандат на следващата политическа сила.

"България има нужда от стабилно правителство, посочено от българския парламент на основа на принципи и приоритети. Защото само такова правителство може да излекува България от кризата“, заяви Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
7
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
При нови избори има два варианта.1. Българина да се окаже разумен и мислещ и да не гласува за популисти митри, което ще позволи на политическия възел да се развърже.2. Да се окаже по-глупаФ отколкото го мислим и да гласува отново за мутри и калинките им.
154
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В последните часове от *** "медии" и премиера Борисов тръгна нова опорка - Демократична България увеличила заплатите на депутатите на 10 000 лв. Нищо подобно. Довчера нямаше таван във възнагражденията на депутатите. Вчера поставихме максимален размер (25%) на извънредните депутатски възнаграждения. Досега такъв нямаше и тихо тихо се получаваше една сериозна сума над заплатата.
153
7
 
5
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
"за съжаление политическите партии арогантно и безотговорно проявиха политическа незрялост и отказаха разговори с нас".Айде нема нужда да се правите на обидени. Много добре знаехте, че нямате шанс.Тези мурафети по Му отиват на хитреца самопровъзгласил се за Мъдрец от Банкя.Особено по долни ***.
152
16
 
16
 
! Отговори
До 159ти преди 3 години
Грешиш !При нови избори ГЕРБ взима над 50%А някои от вас няма да влязат в парламента !
151
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С крадци не се преговаря.
150
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В пръднята има метан, т.е. природен газ. Ако се събере всичката българска пръдня и за 1 месец ще можем да напълним Чирен!
149
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aз НЕ гласувах! Нямам право да се оплаквам.Вие гласувалите можете да мрънкате колкото си искате.
148
3
 
3
 
! Отговори
Радев преди 3 години
За БСП +За ДПС -
147
2
 
4
 
! Отговори
Радев преди 3 години
За ДБ +За ИМВ -
146
4
 
9
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Вместо да спорим кой колко ще вземе на избори да се преброим беЗа ГЕРБ +За ИТН -
145
5
 
11
 
! Отговори
The Priest преди 3 години
Мачкай чалгаджиите тези изчадия адови превръщащи с ценностната си ситема децата ни в мутри и евтини kurвета, кубинка в зъбите на чалгаря и сценаристите му, които отровиха цяло поколение с простащината си
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако направите министерство на пръднята, може да стана министър. след време ще изместим министерството на енергетиката, когато успеем да развием пърдящите технологии
143
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз повече няма да си губя времето да ходя да гласувам. Имам си по-важна работа.А и се видя че няма смисъл всички са еднакви, излети по калъп.Нека тия от чужбина си гласуват.
142
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ГЕРБ бързаше да връчи мандат, а за ИТН- в близките дни, най-вероятно след Великден. Когато неговата PR-ка Деса уговори с другия си мъж Слави общия кабинет
141
1
 
12
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До к1Така е, виж Слави, Мая и Христо ги могат нещата - това стратегии, дипломация и най-вече мисъл за хората са в основата на всичките им действия. Адмирирам и вдигането на заплатите им и отказа им от всичко обещано преди това, а най-ми харесва как дават България на ДПС. Това е стратегия. Браво
140
3
 
13
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
При нови избори има два варианта.1. Българина да се окаже разумен и мислещ и да не гласува за популисти, което ще позволи на политическия възел да се развърже.2. Да се окаже по-глупаФ отколкото го мислим и да гласува отново за чалгаджии и кресливи жени в критическата.
139
10
 
3
 
! Отговори
к1 преди 3 години
До Митов и водещите го от ГЕРБ. Уважаеми , политиката е стратегия и тактика , вие не притежавате необходимите познания по тези дисциплини и за това изпадате в смешни ситуации.
138
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай Слави!!Пищенето на гербавите *** е музика за ушите на Българския народ.
137
5
 
15
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До АнонименЕй, приятел, да ти дето си гласувал за Слави, извинявай, но ми е адски любопитно какво очакваш от Слави и хората му да направят за да стане по-добро положението в България? Каква политика да водят и какво според теб ще направят... Чисто любопитство ме гложди.
136
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При нови избори ГЕРБ няма да прескочат 4%!!А, ИТН ще са победители с 25% вот!!Аз гласувах за Слави и пак ще гласувам. Време е да изхвърлим *** ГЕРБ!