ГЕРБ върна мандата на президента Румен Радев

Политическите партии проявиха незрялост, обяви Даниел Митов
Обновена: 23 апр 2021 10:50 | 23 апр 2021 10:36, Красимир Ангелов
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »

Номинираният от коалицията ГЕРБ-СДС за премиер Даниел Митов върна мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев.

Още по темата
"Коалиция ГЕРБ-СДС направи честно, открито и прозрачно усилие да проведе разговори с политическите партии за съставяне на кабинет. Бяхме подготвени с екип, с предложение, за съжаление политическите партии арогантно и безотговорно проявиха политическа незрялост и отказаха разговори с нас”, заяви Митов пред държавния глава.

"Затова следваме конституционната процедура, за да връчим отново подадения мандат“, посочи кандидатът за премиер на ГЕРБ.

От своя страна президентът Румен Радев каза, че в близките дни ще обяви кога ще връчи мандат на следващата политическа сила.

"България има нужда от стабилно правителство, посочено от българския парламент на основа на принципи и приоритети. Защото само такова правителство може да излекува България от кризата“, заяви Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
3
 
3
 
! Отговори
Ахххх преди 2 години
Аххх колко е щастлив Радев, с нетърпение чака в засада с неговата платена партийка на Изправи се, Мутри мрън, със служебен кабинет итн ...Като гледам колко пари се изляха по протести, по билбордове, реклами, купен вот от мрънкащите, като гледам как простолюдието чалгари гласува за Славчо, как турците се подкрепят и вместо 10% сега имат 20% заради втората им партия в лицето на Да България, ... добро не ни чака ...
194
4
 
3
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Я, зеления Чорап заговори за принципи и отговорност! И си скри юмручето, нали вече новите мутри са вътре ! Не можа да познае подкрепата към Мая или Христо, и сега наставлява, размахва пръстче, приканва към сериозност - кого? Карикатурите от 7/8, т.е.втората политическа сила? Дето ще оправи държавата, ще я извади от кризата? Компетентно и разумно? Смях в залата! Скоро: плач в сценария!
193
3
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
"арогантно и безотговорно проявиха политическа незрялост " - точно петоколонниците на козяк са нагли и арогантни, както винаги са били.ПП. Сега могат да налазят троловете им от маалите.
192
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
слепия българин не знае на коя партия да вярва.вчера - юпита, днес - мутри, утре - чалгари.Всеки го лъже и няма оправия.
191
11
 
9
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Браво,че този цирк от страна на ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ!!!-:))) И мисля също.Че ИТН Ще състави правителство! и ТО ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕНО ДОСТАТЪЧНО!-:) Просто партията ГЕРБ нещо много "бързаше " да знае всичко и веднага!-:),не престана да говори и насажда недоверие към българските граждани съвсем целенасочено и спедкулативно! " Тошето" или " Тошко" както го наричат привържениците на ГЕРБ.До този момент,се държи съвсем нормално и адекватно!-:) Промяната настъпва! Бавно но сигурно! -:)))
190
9
 
6
 
! Отговори
Баш Бандита преди 2 години
Да върне и всичко откраднато, след което право в затвора - да го правят Булка с Букет!
189
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво го дъвкаха три дена тоя мандат, като беше ясно, че никой няма да им пристане? Това не са прости тутките от патриотичния блок, които Хаджигенов сполучливо натече "наци-партии". Митов и Деса Танева щели да ми бъдат новите лица, ай, моля ти се!
188
6
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Никой не мрази ГЕРБ.------Как да не ги мразя бе, ти луд ли си?Това е котилото на най-гнъсния подвид на Хомо Сапиенс...
187
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде пак едни стотици милиони за безмисленни избори
186
1
 
3
 
! Отговори
Партиец преди 2 години
Мyди ВЪН!Това е главният ни лозунг!Няма само от БКП-тата да хвърлят лозунги!
185
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е затънал в собствените си фантазии. Никой не мрази ГЕРБ. Хората мразят шайкат която се върти около Бойко. А те за съжаление се олицетворяват с ГЕРБ. Мисля че скоро хората на ГЕРБ ще разберат кой ги дърпа към дъното. Хората от ГЕРБ са наши сънародници и съсвем не са лоши хора. Просто са там за да си запазят привелегиите или да оцеляват. Ако шайката на Бойко я няма вероятно нещата ще а са коренно различни. За съжаление нарцисите погубват всичко около себе си когато усетят че загиват
184
3
 
5
 
! Отговори
Тролски пазар преди 2 години
До АнонименДемутризация на България трябва,вкл. и за тpоловете на мутритеНемаш грижи.То,междувпрочем "троловете на мутрите" са същите тези *** на НДСВ.. които преди са били троловете на СДС... които преди това са били бодри пионерчета и са веели знаменца на 9 -то Септемврийските манифестации докато пеят руски революционни песньовки до прегракване.Сега , на последвалата демутризация , троловете масово ще се преквалифицират на чалга -тролчета... Мутри вън тролчета.Хляб трябва да се яде.
183
15
 
9
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Чакалите на Бойко из целия фейс с различни профили ръсят лъжа след лъжа .
182
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демутризация на България трябва, вкл. и за тpоловете на мутрите.
181
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ загуби изборите и антиГЕРБ партиите са мнозинство в парламента.165 депутати на антимутренските партии и 75 депутати на мутрите.
180
2
 
6
 
! Отговори
206 преди 2 години
Не бързай,че.аман от хубави дни за българската демокрация!!!
179
11
 
5
 
! Отговори
L. преди 2 години
Най-сетне една добра новина.
178
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един хубав ден за българската демокрация....
177
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберунгелите се уплашиха и избягаха от отговорност. Те могат само да крадат!
176
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами за кеф си е, че мутрите не успяха пак да се намърдат във властта и пак да крадат.