Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори

„От г-н Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек“
24 апр 2021 07:45, Елка Василева
233
Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори
Снимка: архив, БГНЕС

Вървим с бърза скорост към предсрочни избори. Ние сме готови за избори. Но от гледна точка на страната нещата не стоят така. Това ще бъде тежка политическа грешка. Това заяви Йордан Цонев от ДПС пред БНТ.

Според него темата "Росенец" е доказателство, че ще има предсрочни избори.

"Появили се тази тема, значи идват избори. Ако ни поканят на разговори, ще седнем да говорим, досега не са ни канили. Ние от 4 години говорим, призоваваме за диалог и казваме, че българският политически живот е в криза, защото няма никакъв диалог между политическите субекти", каза Йордан Цонев.

Още по темата

По думите му понякога след нов избор се сменят противниците и съюзниците и ако погледнем към Европа, това е нормална практика.

Той допълни, че ДПС ще подкрепи тази промяна, без да участва в управлението.

"Трите партии очевидно нямат достатъчно, за да съставят кабинет. Ние казваме, че ще ги подкрепим по определени политики. ГЕРБ е токсична партия, защото всяка партия, която приеме във властта, прегръща я и след това изчезва", коментира Йордан Цонев.

Той коментира отсъствието на Делян Пеевски от листите на ДПС така: "Всички наши структури номинираха Пеевски, но след това господин Пеевски ни уведоми, че неговото лично решение е да не участва в изборите и да не бъде кандидат за депутат. Това е личен избор на господин Пеевски."

"От господин Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек, шоумен, но знам също така, че той последните години не се е чувал и виждал със Слави Трифонов", каза още Йордан Цонев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
1
 
! Отговори
до 197 преди 2 години
До Анонименти осъзнаваш ликакво говориш да пуснеш през територията си чужди войски за да нападна трета страна . Трябва да си ужасно *** и нагъл за да имаш такива искания .Само руснакът има такива качества.
190
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДано в следващия парламент има по-малко политически онанисти като славиту и маямата
189
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонименДПС е дало над 100 000 гласа на партията на Слави, а Слави си е разпродал партията на парчета, ДПС също имат голям процент от партията му,говори се за около 40%В момента се случват странни неща в праламента, всички партии изведнъж се извърнаха срещу ДПС, а не срещу ГЕРБ, явно разбраха,че са прекарвани 25 години от едни и същи.
188
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До историятаРуснаците са воювали на два фронта - на едния фронт са помагали на китайците срещу японците и всичките оръжия са били руски - безплатно,така руснаците са помагали и на американците, а на другия фронт са воювали срещу Хитлер и нацистите.
187
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия окупира и ограбва Иран,именно те искат преврата в Иран - https://webcafe.bg/istoriya/1474533788-zashto-iran-mrazi-sasht-i-zapada.htmlВойната във Виетнам също не е създадена от американците, както си мислят някои,а е по настояване на Франция,която иска да захраби отново своята колония,но други стават жертви на тази война
186
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С две думи България отива на поправителен в нови избори.
185
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До историятаИ още нещо,за да спаси себе си, Англия умишлено насочва войната и Хитлер към нашите източноевропейски държави и те понасят най-големия нацистки терор,справка - Мюнхенското споразумение и недопускането на руски войски през Полша и Румъния,за да се прекрати войната в самото начало,а след войната именно англичаните не искат да има сериозен съд и трибунал за нацистите,тъй като не само кралската английска фамилия са немци,но и други английски лица са били обвързани с немците-нацисти.
184
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До историятаВиж например в Чехия,как англичаните с чужди ръце са убивали нацисти,а след това нацистите са избивали за един убит нацист по хиляда чехословаци ,без да имат вина за нещо и без да са убивали хора,по същия начин англичаните понякога са давали фалшива информация на руснаците и така са били избивани много повече руснаци или руснаци и немци,руския генерал Жуков е бил английски шпионин,но се е отвратил по-късно от действията на англичаните и отказва награда от тях и затова го убиват под
183
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До историятаРуснаците са благодарни на САЩ за помощта и им изплащат години наред помощта, чак до 1970 година, но никой не плаща за жертвите и материалните загуби на СССР(Русия) през ВСВ. А именно СССР дават над 27 милиона жертви в тази война и спасяват евреите и държавите воюващи срещу Хитлер и Япония,докато Англия само е интриганствала и заради това интриганстване умират много невинни хора от всякакви народности.Виж например в Чехия,как са убивали нацисти,а след това нацистите са избивали за
182
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До историятаТова е наполовина вярно, съюзниците на СССР(Русия) - САЩ,Англия, се включват едва в последните 10 месеца на войната срещу Хитлер, когато руските войски са напреднали, войната(ВСВ) започва през 1938 г. и завършва през 1945 година, всъщност дори Англия със своите действия ускорява и разширява войната и я превръща в световна война и има немалка вина за тази война,дори има голяма вина и за доста жертви през ВСВ.Руснаците са благодарни на САЩ и им изплащат години наред помощта,но никой
181
0
 
5
 
! Отговори
еййййй преди 2 години
Мента,страшен си ,бе ! Как позна ,че отиваме към нови избори ,а ?
180
2
 
3
 
! Отговори
жаль преди 2 години
Слави просто остана безработен.
179
4
 
1
 
! Отговори
историята преди 2 години
САЩ имат решаващо значение със своето участие във ВСВ. Те хранят, обличат и снабдяват съветската армия която не би могла да устои на вермахта.Те правят това докато в същото време воюват в Далечния Исток. Битката при Тарава е решаващата която обръща хода на войната.Но неграмотни русопати дори не знаят къде е Тарава.
178
2
 
5
 
! Отговори
До "ракетчик&qu преди 2 години
Русия била откраднала ракетите от Германия. Той и Хитлер мислеше, че Русия е слаба и изостанала, ама съветската армия влеза победоносно в Берлин. ФАЩ имат 5 % принос във Втората световна война.
177
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 188Какво е шоу по телевизията няма никакво значение за мен и теб! КОЙ иска да го гледа!Какво забъркаха в парламента ще го СЪРБАМЕ всички! НЯМА ИСАМ ,НЯМА НЕДЕЙ!НАСАДИХА НИ НА ПАЧИ ЯЙЦА! С ПАЧИ МОЗЪК СТИГНАХМЕ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ! СЕГА ДПС СИ ЗАРАБОТИ ПРАВОТО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА СЕДНАТ НА МАСАТА ИЛИ НАПРАВО ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ МИЛИАРДИ ОТ ЕС!БАЛАМИТЕ ЩЕ ИЗЧЪГЪРТАТ ГЕРБ И ЩЕ ПОДАД НА ДПС НОЖ ЗА РЯЗАНЕ НА БАНИЦА!
176
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
По голяма смешка от това,че учиндолският славей е успял,няма.Може за масщабите на Бг е постигнал нещо,но шоуто му отдавна изживя себе си,затова и го махнаха от bTV.Уж е шоу,а това чудо стои винаги намръщено-нацупен,чете от листче,никаква оригиналност и динамика.Скучна и кисела работа!
175
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС ИЗГУБИХА 300Х ГЛАСА! ИТН СПЕЧЕЛИХА С 300Х.ГЛАСА!Отказаха се от МАЖОРИТАРЕН ВОТ, НО ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ПО ПОЩАТА И С БЕЗБРОЙ СЕКЦИИ! ЧЕСТИТО НА ДПС! СЕГА светна ли ви кой КОГО! Сами се сещате как на ПРИЛАСТИХА,,И РИТТАХА ДА СЕ ТЪРКАЛЯМЕ ПО НАНАДОЛНИЩЕТО ,ПОНЕЖЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, Ини се подиграват КОЛКО СМЕ наивни ***
174
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Почти в прав текст казва,че слуховете за това,че ИТН е проект на Пеевски,не са безпочвени.ДПС са като фурнайджийска лопата,подстройват се под всеки.Как може да даваш подкрепа на някого,в случая на ИНТ,без да знаеш какво предлагат,каква им програмата,какви са целите и намеренията???
173
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шкембе войводите!ха ха ха!УМНИТЕ МЪЖЕ! СЕГА КАКВО СТАВА? ГЕРБ ТОКСИЧНИ! ТЕЗИ СА ВИ МЕХЛЕМ ЗА КЕЛАВИТЕ КРАТУНИ!НАСКАЧАХТЕ ЛИ СЕ?ЛУДА РАБОТА И ЖЕНИ В КРИТИЧЕСКА ВЪЗПАСТ С ТОПЛИ И СТУДЕНИ ВЪЛНИ И ПРИСТЪП НА НЕРВНИ КРИДИ?Връщам ви назад преди векове:трима братя делят царството, единият воюва с османците, другите ГЛЕДАТ И не помагат,,НАКРАЯ РАЗДЕЛЕНАТА ДЪРЖАВА Е ПРЕВЗЕТА! КОЙ НЕ СЕ УЧИ ОТ ИСТОРИЯТА ПОВТАРЯ ГРЕШКИНА ПРЕДЦИТЕ! В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е ЖЕРТВА НА БЕСОВЕ ОБСЕБИЛИ СЪЗНАНИЕТО НИ!БОЖЕ ПОМОГНИ!
172
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
един от вечните депутати,в трудовата му книжка пише-професионален депутат