БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов

ИТН хвърлят държавата в хаос, се чете в позиция на ИБ на столетницата
Обновена: 26 апр 2021 18:12 | 26 апр 2021 17:30, Красимир Ангелов
251
БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП излезе с официална позиция след проведеното днес заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
"С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради модела Борисов. От партията "Има такъв народ" хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ", се чете в позицията на социалистите.

Според тях отказът “да подкрепят мораториума даде възможност Борисов да се окопае във властта”.

"Връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с осигуряване на средства за здраве, икономика и социални мерки. Действията му блокират приемане на Плана за възстановяване и устойчивост.
 
Целят единствено промени в Изборния кодекс за овладяване на ЦИК и увеличаване на секциите в чужбина, с което помагат на ДПС", смятат от ИБ на БСП.

"Промяната се оказа подмяна. Задкулисието се прероди в нов образ", завършва позицията на ръководството на БСП.

Как реагираха депутатите, след като Трифонов обяви, че ще върне мандата, вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.
149
3
 
8
 
! Отговори
доста хора преди 2 години
Може да гласуват за Демократична България на нови избори.Вместо за СлавТраф. Не може да не предложи правителство?Нали още преди 3 години търсеше хора, правеше събеседвания някакви. Не намери ли хора там с капацитет. Мойте уважения към Стефанова, световен шампион по шах не е шега, но икономика в Свищов (може и задочно) е смешно. Като не го подкрепят в парламента гер бспйе дйепйесе тогава щеше да хвърли мандата и да каже: Ето системните партии ни спъват, давайте да ги махаме на нови избор
148
4
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 150: Какъв комунизъм търсиш пък ти? Комунизъм в България отдавна няма, комунисти могат да се намерят сигурно само в някои пенсионерски клубове. Виж пишман-борци срещу комунизма все се намират - особено преди избори.Какво е казал Бисмарк - най-много се лъже преди война, по-време на избори и след лов.
147
0
 
18
 
! Отговори
До 153 преди 2 години
Слави не е говорил,за да обещае нещо !Той имаше 6 изричения във ФБ до вчера бе !Слави мълча като каракуда и преди изборите,и след тях ,тоя вика квото бил обещал го спазил...ХахахахахаЕ кво е обещал ? Да не се коалира с никой ! Еми то е същото да кажеш ,че ако има възможност ще ви направя МРЗ 1500лв.Ама все няма такава възможност .Спазвам обещанията !
146
17
 
2
 
! Отговори
До153 преди 2 години
Точно това ги и побърква тия крадци от ГЕРБ и БСП знаейки каква баница има да делят а той е човекът ФАКТОР!
145
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко също е от комунистите.
144
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С чалгар на една маса не сядай: ще ти изяде и хляба, и сиренето и накрая - десерта. Млади хора, на следващите избору не гледайте като на чалга, а като голяма отговорност. Така ще защитите родителите си и дядоците и бабите. Управляващите за 11 години доста се напечелиха.
143
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСПето ше гризне дръвцето на следващите избори
142
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко, което е обещал Слави досега го изпълнява. Ама няма кой да чете.
141
2
 
16
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Л,уд чалгар умора нема,саамо се поти!!Гледам,че първата част от упражнението избори не е наляла грам мозък в чалгарите,крадци на ДДС,тук в сайта,а може би и целодържавно!!Нищо настъпвайте същата мотика и чакайте да се управите?!
140
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-важно е да се разгради модела на комунистите. позитанковците така и не проумяват, че времето им отдавна е минало. Комунизмът няма почва у нас.
139
6
 
12
 
! Отговори
Дори и преди 2 години
Бай Чалга, се усети и не иска заедо с червената комунистическа терористична мафия-олигархия нарекла се БСП и нейните производни-аватари Мая Манолова и Христо Бойкикев
138
3
 
17
 
! Отговори
питам се преди 2 години
До Е права е Нинова - Слави е по алчен от всички останали ку-ви в парламента чалгаджия и циркаджия се доказа ,че може да излъже ТОЗИ НАРОД .Чудя се на хората как му повярваха на този оплезен жабок.Направи референдум ,предлагат му управление ,мълчи ,мучи ,и се чуди как да се измъкне.Царя ни оправя 800 дни ,а този се крие като плъх .Тези които много го харесват да си сложат по една обица и брънка на носа за спомен.
137
1
 
13
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
До Виготура: Разбрахме какво няма да прави Слави. Не разбрахме какво ще прави. Ти какво разбра. Избори до дупка?
136
7
 
9
 
! Отговори
Жалка история преди 2 години
Славчо имаше шанса да стане Лидер, но с поведението си доказа, че е по-скоро Мишка. Най-вероятно мутрите на Тиквун са го погнали и той се е уплашил. Не е случайно, че Шиши яде бой в Дубай, а Славчо "се разболя от Ковид" точно след като разбра, че има висок резултат. Милиарди са заложени и мутрафоните се избиват като ***.
135
9
 
3
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 2 години
НОВИЯТ СЕЗОН НА КОМЕДИЙНИЯ СЕРИАЛ "БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ ЗАПОЧНА ПРИ НЕБИВАЛ УСПЕХ.БАЛКАНИТЕ И ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ ТРЕСАТ ОТ СМЯХ ПРЕЗ СЪЛЗИ.ГЛСУВАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ СИ СКУБЯТ КОСИТЕ И СЕ ПИТАТ :А ЩО РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА".СЕРИАЛЪТ ИМА УСПЕХ И ЗАД ОКЕАНА.НОВИЯТ ГОСПОДАР НА БЕЛИ ДОМ СПОДЕЛИ ЧЕ ЩОМ БЪЛГАРИЯ ЕДИН ПОЛИЦАЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ 3 ПЪТИ ПРЕМИЕР А ЕДИН ШОУМЕН НИ ВЕДНЪЖ ЗНАЧИ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ В ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА. .
134
1
 
9
 
! Отговори
До 138 преди 2 години
След като е патерица-Трифонов защо не се Взеха с Вожда?Кой гарантира на Борисов по голям процент на следващите избори а и на Трифонов също?
133
0
 
6
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
До Ди122: Обяснявам ти като за м'алоУмен: Всъщност Слави не може да направи правителство без подкрепата на БСП, ДПС или ГЕРБ. Не с ГЕРБ и ДПС е разбираемо - фактически бяха в коалиция (макар че ДПС нямаше министри). Но БСП беше единствената опозиция в 44-тото НС. С тях също не иска (били системна партия).И какво следва: Нови избори, при който най-вероятно резултатът ще се повтори, или ще е още по-зле ако влезе една от патериците на Бойко. А по-нататък? На хората ще им писне и - пак Бойко.
132
4
 
3
 
! Отговори
до 113 преди 2 години
Ти сега ли разбра че са комбина. И то така нагласена, че бспйету да са опозицийка, а боко да *** и се разширява. Винаги когато е имало шанс бспйету да спечели, тя се изтъпанчваше и казваше някоя глупост, та герб да спечели. Те са бкп1 и бкп2 а дпс са бкп3. Но тяхната свърши вече. Заминават и 3 те нанбоклука.
131
10
 
7
 
! Отговори
:) преди 2 години
Славуцка се самоуби ритуално, за да може ГЕРБ + ДПС да се завърнат на бял кон (което въпреки тази жертва няма да се случи). Хората мразят ГЕРБ и ще ги махнат пак. За хората не е важно кой ще е на власт, а да бъде изгонен Тулупа от Банкя.