Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
652
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оЩЕ РЕФЕРЕНДУМЪТ НА СЛАВИ С ОЛИГАРХОУДОБНИТЕ СИ ВЪПРОСИ, КАКТО И СТЕНД БАЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МУ СТАРТ, ТОЧНО КОГАТО ГЕРБ ОСТАНА БАШ БЕЗ ПАТЕРИЦИ ЯСНО ПОКАЗВАТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ 20 ПРОЦЕНТА МИСЛЕЩИ ЧИЙ Е СЛАВИ. ВИЖ ОСТАНАЛИТЕ 80 ПРОЦЕНТА ДЕ БИ ЛИ СИ МУ +ВЕРАТ И НЯМАТ СПАСЕНИЕ+
651
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, хубаво си помисли какво ще правиш и съобщи на хората програмата на партията ти, за да ни стане ясно. За да искаш пълно мнозинство, което няма как да се случи в България, трябва да излезеш и да запознаеш гражданите си с идеите на партията ти. Стана ни ясно само, че си на статуквото и това е. Искаш промяна, но каква промяна. Обясни. Криенето не ти помага в нищо. Оправяй се и действай по въпроса. Хората очакват обяснения и решения как ще оправиш България. Трябват действия, а не приказки.
650
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изключителен наглец с безогледно его! Безсрамник!
649
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля без еврейска пропаганда и прочит на българската история. Обявяването на патриоти за фашисти е наистина доста кашерно мероприятие, но и още повече настройва хората срещу кривоносото племе. Само да посоча на въпросните с липсващи краекожия, че София е бомбардирана не от германски самолети, нито германци са избили интелигенцията в лагери, нито германци са разстрелвали с морска артилерия Балчик и Варна. Интересно е защо не кажете колко членове на т.нар. съд са евреи
648
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съюзът на българските национални легиони (СБНЛ; до 1935 г. Съюз на младежките национални легиони) е ултранационалистическа профашистка и пронацистка организация в България, активна през 1932 1944 година и определяна като най-мощното фашистко движение в българската история.[1] Сред видните нейни лидери и дейци са ген. Христо Луков, ген. Никола Жеков, Илия Минев, Дянко Марков, Христо Статев и др.Организацията изповядва идеология близка до фашизма, включваща създаване на тоталитарен еднопартиен режим, премахване на пазарната икономика и пълен контрол на държавата върху стопанския и общест
647
0
 
0
 
! Отговори
СЪДЕН"НЕВИНЕН&q преди 2 години
Малко преди преврата от 9 септември, 1944 г. Кантарджиев, като част от прогермански настроена група около проф. Цанков влизат в контакти с германското разузнаване в София, където се планира опит за преврат. Кантарджиев се свързва с ген. Кочо Стоянов, който е командващ на 5-а армия в Скопие.[1] Целта е да се организира военен преврат, който да върне страната в орбитата на Германия, като свали новото правителство на Константин Муравиев и направи Александър Цанков премиер.[2] След провала на заговора на 6 септември генерал-майор Стоянов е поставен под домашен арест.[3] Същевременно по заповед от
646
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подсъдими по делата на Шести състав на Народния съд са лица, провеждали прохитлеристка печатна и устна пропаганда в средствата за масова информация (печат, радио, кино), в литературата, в учебните заведения, читалищата и библиотеките; сътрудници на създадените в страната държавна цензура и пропаганден апарат под формата на различни сдружения и дирекции, както и активисти на националистически и профашистки организации в България като Родна защита, Организацията на българската младеж Бранник, Всебългарски съюз Отец Паисий, Съюз на българските национални легиони и пр.[1]
645
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шести състав на Народния съд в София е проведен с цел да осъди 102 журналисти, публицисти, писатели, карикатуристи, коментатори по радиото, редактори и директори на вестници и други средства за масова информация, директори и сътрудници на пропагандни институции, ръководители и активисти на националистически организации, които са според обвинението са извършвали пропаганда в полза на фашистка Италия и хитлеристка Германия.[1]
644
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛАВИ НЕ Е ОПОЗИЦИОНЕН ПОЛИТИК А патерица КОЯТО *** ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, А ГЕРБ ВИНАГИ СА ПЕЧЕЛИЛИ С ПАТЕРИЦА, КОЙ СЕГА ДА ИМ Е ПАТЕРИЦАТА АКО НЕ СЛАВИ, ИЗВОДЪТ Е ОЧЕВИДЕН. Всеки нормален опозиционен политик се съюзява с останалата опозиция за да свали диктатурата, да върне честните и нормални избори и плурализма в политическия живот. САМО ЕДИН ПАТЕРИЧОК МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА НАПРАВИ КАБИНЕТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕРБ, САМО ЕДИН ГЕРБАВ ПАТЕРИЧОК. ТОЙ СИ ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И Е ВРЕДЕН ГМО ПАРТИЕН ПРОДУКТ НА КОЙ
643
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лесно е само да критикуваш. Дадоха ти да управляваш, а ти не искаш. Ако има нови избори и резултите са подобни, какво правим тогава? Пак ли няма да искаме да управляваме, че нямаме мнозинство? Няма как да имаш 240 депутати. Забрави.
642
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САРАЙСКИТЕ КУКЛОВОДИ НЕИСТОВО ИСКАТ ХЕМ ДА ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВО, ХЕМ ДА СИ ЗАПАЗЯТ ХАРИЗМАТА НА ФАЛШИВАТА СИ ОПОЗИЦИЯ, КОЯТО НАЗНАЧИХА САМИ НА СЕБЕ СИ. ТОВА Е КРАТКОТО ОБЯСНЕНИЕ НА СИТУАЦИЯТА, ТЕ СИ ИСКАТ И СВОЕТО ДЕТЕНЦЕ ГЕРБ ДА ОСТАНЕ ЖИВО И ЗДРАВО С ВСИЧКИТЕ ИМ БОРДОВЕ... ЗАМИСЪЛЪТ Е СЛАВНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И ДПС ДА ВЛАСТВА ЕДНОЛИЧНО КАТО КУКЛА НА КОНЦИ НА САРАИТЕ И БАНКЯ. ЕХ КАКЪВ КЕФ ИМ БИСКОРО ДЕСНИТЕ ЩЕ ВИДЯТ ХРИСТО ИВАНОВ КАКЪВ Е - ВНЕДРЕН ПАТЕРИЧОК СРЕД ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ НА МОДЕЛА КОЙ.
641
1
 
6
 
! Отговори
ХР ИВАНОВДПСПАТЕРИЦА преди 2 години
БСП /без Гергов и сие/, Демократична България /без Христо Иванов и сие/ и Изправи се, Мутри вън искат да разградят Модела Борисов. Само че моделът си има 75 гербави депутати, 30 от ДПС, вече има нула от БСП, има си 30 от ИТН /другите 20 не знаят че са употребени от тази Пеевска партия/, има си Христо Иванов направил Росенец със сценарий на Доган да се покаже по шорти, И СЕГАААА... ДАМИ И ГОСПОДА МОДЕЛЪТ КОЙ ЩЕ СИ ИМА ПРЕМИЕР - ХРИСТО ИВАНОВ И ЩЕ Е КАБИНЕТА ПЕЕВСКИ НОМЕЕР 5! ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ!!!!
640
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давайте да връщаме модела Борисов , то се видя че друг модел просто няма. Никой не ще да управлява освен самопожертвователния Хаджигенов. Никой не се кани да разгражда модела, просто искат да го възседнат. И като не могат - отказват да управляват.
639
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този виц е писан за новите депутати в парламента:Втурва се една душата в рая и почва бясно да се тъпче с нектар и амброзия. Другите в рая и викат: - ще имаш цяла вечност затова. - вие ще имате, ама някой ще ни реанимират след малко.
638
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Васил Божков не успя да стане депутат и да получи имунитет за да се върне в България. Слави му дава втори шанс.
637
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според моите изчисления някои ще има мнозивство след между 10 до 15 години.До тогава няма смисъл да се правят избори понеже резултата е ясен.
636
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз само едно не разбирам. Нали според Слави вируса го нямаше/не е страшен и мерки ни не трябваха. Сега влезе в парламента и изведнъж - Болен от ковид, трябва да си седи у дома, не излиза, не говори с хората, ще праща куриери за мандата и т.н.Нещо като му дойде до Д-то и обръща веднага мнението. Дано не е така и за другите неща, че в политиката си има постоянен натиск.
635
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Божков не можа да стане депутат и да получи имунитет за да се върне в България. Слави му дава възможност да опита пак.
634
1
 
14
 
! Отговори
СЛАВИ Е ПРАВ ,БЕ... преди 2 години
175-ДЕПУТАТА СА МАЛКО , КАТО "МНОЗИНСТВО"...ЧАЛГАРО ИСКА ДА Е КАТО ТАТО..."ЕДИН НАРОД--ЕДНА ПАРТИЯ"....С 240-ДЕПУТАТА!АМА , ЩО ТАКА .. НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА --НЕ ЗНАМ...ХА,ХА,ХААААААА
633
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов обра протестният вот на последните избори най вече с намерението си да не влиза в договорки с крадците от ГЕРБ и изгладнелите хиени от БСП, ами спази си обещанието за което най вероятно ще увеличи своите гласоподаватели!Какво би се случило с него ако се беше прегърнал с някой от тях или пък евентуално с ДПС?До пет месеца нови избори и той в трета глуха!