Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
612
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обещаха мажоритарна система и не я направиха! Обещаха общ избирателен район чужбина с 6 депутата и се отметнаха, трябвало да са 13, ама не точно сега, сега ще хвърлят по 500 турски гласа в малки градчета с 200 избиратели и изведнъж в северозапада дето 1 турчин и 1 джамия няма, ще се окаже че са избрали ДПСари! Ей за това дойде Слави, да подари България на ДПС и на арабите в Дубай! И някои хора се лъжеха по чалга патриотизма му, изпят като ходжа! А за Божковата принцеса Тони да говорим ли?
611
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 113Ние не сме пияните и *** от протестите. На тебе ли да вярваме, или на преките предавания от НС? Ясно видяхме и проследихме гласуването за 25% добавка към заплатите на депутатите уж за изпълнение на специални задачи... Нещо повече видяхме и чухме предложенията, които бързат да приемат, за отваряне неограничен брой избирателни секции в Турция, за връщане на Живковата конституция за контрол на политиците над прокуратура, следствие и съд??? Лъжец си ти, *** чалгарсо-десарски
610
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скечът на Слави и Август в НС преди 30г.,където двете дами в червени дрехи казаха:"Време е да напуснем магистралите, хотелите и мотелите и да влезем в НС, където ни е мястотоКрайно време е да има две професионалистки като нас с Августа в бг парламент.Хайде, дарлинг, разкажи ни..." и Август казва: "Когато ни изберете ние ще стоим пред парламента и ще чакаме двете най-големи групи, и ще ги обсипваме с цветя" Скечът продължава като артистите говорят на фона на кадри в НС. Това видео е пророческо.
609
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен Слави намекна, че ще подкрепи следващия който получи мандат а това няма кой друг да е освен Корнелия.
608
2
 
11
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
Последната грижа сме им ние хората на нашите партии. Всички си гледат интересите. Много жалко. Всички са едни и същи. Лъжци и само приказват. Велики са на приказки, а на действия ги няма никакви.
607
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Власт не на всяка цена. Спечели ме за следващите избори.
606
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименабе не знам за дългия и тез 10 хил., ама знам едни хора в администрацията, назначини на всевъзможни службици и лапат по 15-16 заплати и си раздават допълнителни хилядарки бонуси. Но не са 50, нито 100 това са хиляди послушни търтеи в администрацията, верни гласоподаватели на гроб.
605
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 709Ти не ни мисли, скоро дори ти ще плачеш за Борисов, защото както са я подкарали умно-красивите ще правят избори до дупка, а ти ще останеш безработен и гладен наивник.
604
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо не са си гласували никакви заплати. Спрете да лъжете. Второ те не са на рекет от бизнеса като демократите от геп.
603
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 699кап. Смит. - виж каквиса в парламента, как се държат и как освен за своите облаги не мислят за нищо друго. До сега да са се обединили и обсъдили и гласували плана за евросредствата, който трябва да се даде до 30-ти. Това трябва да е основния и общ интерес на всички партии в момента, ако мислят за България де. Ама те такива мисли нямат, доказват го всеки следващ ден.
602
1
 
8
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Анонимен 679Винаги ми е било смешно, как при една ВиК авария, един човек работи с лопата в една дупка, а десет с цигара и кафе в ръце наобиколили дупката дават акъл, как и накъде да завърти лопатата. Та Слави не иска да върти лопатата, а да дава акъл докато пие кафе!
601
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЮдаТи защо мислиш, че всички сме били съгласни с протестите? Никой нормален човек не приемаше мръсотията, тормоза, бесилките, ковчезите, боклучарника и простащините ви. Ама, ви лъжеха, и вие вярвахте, че старите мутраци и мутракеси + чалгарите и ДС агентите ще "оправят"държавата. Как се чувстваш сега, като вместо предизборни обещания гореизброените си вдигнаха заплатите, и гласуваха турчулята да ни оправят??? Затова в бъдеще мисли, и не вярвай на лъжци, крадци и чалгари.
600
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата Гербава тролска гмеж е активирана,газ пикае,след пълното шкартиране на вожда ви на следващите избори какъв ще е ходът? Най вероятно масови самоубийства!
599
1
 
8
 
! Отговори
Срам преди 2 години
До Анонимен 701Какви сили набира той е развалина!
598
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виж ко ся нов "Ивайло", не сме в края на деветдесетте и няма да получиш пълното мнозинство което имаше Иван Костов. Сега си направо цунгг-цванг и шах с берлика. Пък с новите избори в парламента от твоята партия ще влезе само Тошко.
597
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя какви игри си играе? От 15 г в държавата не е имало пълно мнозинство само на 1 партия? Ще ни разиграват като клоуни ли? А и с момичето на Божков, дето я предложи за премиер вече е от ясен, по-ясен! Сега пък щели да правят промяна на закона дето гласуваха за изборите! Нямало да има 1 общ район чужбина, а пак ще ни разхвърлят турските гласове в малките градчета, но пък остава правото на Турция да отвори 100 секции ако иска. Демек ДПС от Турция и Божков от Дубай ще ни арабизират законово!
596
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Слави не знам вече какво може да се каже. Каквото сам си направи човек и най-големия душманин не може да му направи. Но той така е избрал да живее и всяко негово действие или бездействие през последните 32г. го доказва. Защото Слави Трифонов изобщо не е ново лице. Той от 32г. е в политиката. Имаше години когато всяка вечер зомбираше хората от тв.екран докато не залезе в кабеларката си. Сега продължава да потъва и на новите избори ще е опозицията, която иска с 12 депутата.Иска да съска от НС.
595
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чебурашка И го навика както чорбаджия навиква аргатите си. - -----Прав си почва да прилича на боко
594
3
 
9
 
! Отговори
Питайте Слави, бе... преди 2 години
ЧЕРЕПА ШЕ ДАВА ЛИ ПАРИ ЗА НОВИТЕ ИЗБОРИ...?АКО ЧАЛГАРО ПАК СЕ СКРИЕ И НЕ ОТГОВОРИ ПИТАЙТЕ ФИГУРАНТА ИЛИ....АН.СТЕФАНОВА-АГЕНТА НА ЧЕРЕПЧЕТО....
593
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дали ви се ще или не - тепърва славчо набира сили. Радвам се, че все още има хора, които могат да мислят самостоятелно. Борбата срещу окопалите се от десетилетия във властта комунисти, техни роднини и послушковци ( това включва и бсп и комсомол.. ъъ гроп, дпс и т.н.) няма да е лесна, но не е невъзможна.