Бабикян: Готови сме за избори, имах надежда за ход на Трифонов

По думите му резултатите на изборите може да се повторят
27 апр 2021 10:30,
74
Бабикян: Готови сме за избори, имах надежда за ход на Трифонов
Снимка: БГНЕС

Ние сме готови да се явим на предсрочни избори, моето опасение е, че е огромна вероятността да преповторим същия резултат или да е по-лош.

Това заяви пред БНТ депутатът от парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" Арман Бабикян. Той уточни, че няма предвид коалицията, а резултатите като цяло.

Още по темата

"Част от промяната се случи. Бойко Борисов е министър-председател в оставка и очевидно няма да бъде министър-председател. Но само дотам. Останалата част от промяната очевидно се отлага, защото хората, които получиха най-голямо доверие, не успяват да сглобят кабинет", каза Бабикян.

Ходът на Слави Трифонов не го е изненадал. По-скоро е имал други очаквания - надежда за ход, който изисква щети и жертви - да се поеме управлението на страната поне в кратък регулиран период от време, в който да се свършат ключови неща, базирани върху общо съгласие.

"Може би се опитва да се предпази от риска да бъде натискан от партии, които не харесва. По този начин се опитва да предпази партията си вероятно, може би се опитва да предпази възможността за силна реформа. Може би се надява на по-честни избори", предположи Бабикян.

По думите му вече са заложени огромно количество капани, в които има прекрасна възможност управлението да падне и съответно да пострадат и гражданите на България.

"Колко свенливо кабинетът в оставка на Борисов отказва от доста време да внесе Плана за възстановяване и развитие в Брюксел. Изключителен свян. Има и сбъркана философия, има и много неща, които трябва да се поправят, но Планът трябва да се внесе. Има месеци наред, в които могат да се коригират неща. Да не го внесеш, означава да не искаш парите да влязат. И нямат никакъв свян, когато си назначават шефовете на политическите кабинети. Там свян няма, но да оставиш българите без този финансов пакет, там има страшен свян", коментира още Бабикян.

На въпрос какво ще правят от "Изправи се! Мутри вън!", ако трябва те да направят кабинет, той отговори: "Какво остава да направим - да оформим кабинет на малцинството в малцинството ли?" Според него това е несериозно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат НАбе, много адекватно, гласуваха промени в Избирателния кодекс и дадоха още 100 секции на ДПС. Ти разбираш ли въобще какъв ще е ефекта от тази глупост?
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този виц е писан за новите депутати в парламента:Втурва се една душата в рая и почва бясно да се тъпче с нектар и амброзия. Другите в рая и викат: - ще имаш цяла вечност затова. - вие ще имате, ама някой ще ни реанимират след малко.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При 10 000 лв заплата за депутат Бабикян все още се надява да продължи този парламент.
25
1
 
11
 
! Отговори
Барселона преди 2 години
И как мислиш Баби,дали ще има голяма промяна при новите със старите...ситуацията ще се запази,ако няма дори отлив от трите партии...Издънихте се...
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали го видяхме Бибикянчо. Каква промяна ще прави? Да кара хората да хвърлят яйца ли? За нищо не става. Не му е мястото изобщо там. Да се скрива и да гледа Парламента отвън.
23
20
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
ИМВ поне се държат адекватно, радвам се за тях.
22
3
 
13
 
! Отговори
Ал. преди 2 години
има термин вече... новина "Бабикянка"
21
23
 
6
 
! Отговори
Време е преди 2 години
Харевам Бабикян. Нарича нещата с точните им имена. От такива хора се нуждаем.
20
6
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
Русия се опитва да командва България чрез арменци. Няма да се получи.
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ето този ,заедно с адвоката и сестра Галева са най противни от всички .
18
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабикян дърта арменска бабичка от Ереван. Руски шпионин.
17
5
 
18
 
! Отговори
Офф преди 2 години
***....
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до :-(пак ще останете на улицата и по кофите, вашете партийни ръководители, НЯМА ДА ВИ НАЗНАЧАТ, сега под претекст, че не са във властта, а вие си знеете, че сте аутсайдери и в политиката и в живота
15
3
 
24
 
! Отговори
Клети българи преди 2 години
Тоя с фалшивите сайтове е политик, сестра Галева и тя грачи, Законът Ванко 1 вие ямболски диалект
14
3
 
28
 
! Отговори
Мутрите преди 2 години
хубавото на предсрочни избори е, че Бабикян и Мутрите ЩЕ СА ВЪН от Парламента и няма да тровят повече въздуха
13
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябва отново да се избират тези мутри. Направо ме е СРАМ оттях. Промени ще правят. За себе си да.
12
20
 
7
 
! Отговори
:-) преди 2 години
ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ - НАПРАЗНО ВИЕТЕ, ПОСТЕПЕННО ОТТИЧАТЕ В КАНАЛА. НОВАТА ЦИК ЩЕ ВИ ПРИКЛЮЧИ МАХАЛИЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ-ПЛУТОКРАЦИЯ. ГЛЕДАМ ПО АРМАН БАБИКЯН ТРОЛИТЕ, АМИ ТО С НАЙ-ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ СТЕ ВИЕ САМИТЕ ГОСПОДА *** НА ГЕРБ. МЕГАНАХАЛНИ МЕНТРАЖИИ
11
7
 
11
 
! Отговори
СЛАВИ-ПАТЕРИЧОК-ГЕРБ преди 2 години
СЛАВИ НЕ Е ОПОЗИЦИОНЕН ПОЛИТИК А патерица КОЯТО *** ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, А ГЕРБ ВИНАГИ СА ПЕЧЕЛИЛИ С ПАТЕРИЦА, КОЙ СЕГА ДА ИМ Е ПАТЕРИЦАТА АКО НЕ СЛАВИ, ИЗВОДЪТ Е ОЧЕВИДЕН. Всеки нормален опозиционен политик се съюзява с останалата опозиция за да свали диктатурата, да върне честните и нормални избори и плурализма в политическия живот. САМО ЕДИН ПАТЕРИЧОК МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА НАПРАВИ КАБИНЕТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕРБ, САМО ЕДИН ГЕРБАВ ПАТЕРИЧОК. ТОЙ СИ ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И Е ВРЕДЕН ГМО ПАРТИЕН ПРОДУКТ НА КОЙПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/04/26/slavi-trifonov-s-video-vyv-facebook-ne-e
10
4
 
22
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
Готов си да гледаш парламента отвън. И тогава точно ще отговорите на името си "Мутри вън".
9
4
 
30
 
! Отговори
Доцента преди 2 години
Кралят на фашливите новини говори от трубуната на Народното Събрание!Професионален къжец номер едно на републиката дава акъл от трибуната на най-висшият орган на властта в държавата!Вижте, ама хубаво вижте докъде се докарахме!