Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява

Той се крие зад една дама, смята Десислава Атанасова
27 апр 2021 09:31, Красимир Ангелов
127
Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява
Снимка: БГНЕС

"Мисля че никак не е елегантно спрямо дама да се скриеш зад гърба ѝ. Това, че Трифонов номинира Антоанета Стефанова е чудесно, но е опит за заобикаляне на дадената отговорност", заяви пред Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"На минутата, на секундата тя ще върне мандата. Тоест, "Има такъв народ" и лично, и персонално Трифонов няма никаква идея как се управлява и как се носи отговорност", смята Атанасова.

Още по темата
По думите й когато мандатът бил връчен на ГЕРБ, от партията заявили ясно и отговорно каква ще е структурата на Министерския съвет.

"Всички хора, които сме предложили, са с биографии и имена. Хора, които на следващия ден след избор могат да влязат в кабинетите и да работят", уточни Атанасова.

Според нея Слави Трифонов поставя президента Румен Радев в "странна ситуация" заради изявлението си, че ще върне мандата за съставяне на правителство.

"Животът на парламента към този момент не е съкратен и тук е важно да кажем, че за всякакво законодателство, включително лобистко и противоконституционно, вероятно ще носи вина и отговорност и президентът", смята председателката на ПГ на ГЕРБ.

Атанасова допълни още, че в ГЕРБ очакват коя ще е третата политическа сила, която ще получи мандат. Според нея това може и да не е БСП, а някоя от другите партии.

Относно провалените преговори за съставяне на мандат Атанасова посочи, че са имали намерение да бъдат достатъчно отговорни. Получили обаче арогантно отношение.

"Високомерието, особено в политиката, не е полезно изобщо. Трябва да се намира диалог. Ако сега някой вземе мандат, очаквам поне на разговори да ни покани", добави тя, но уточни, че разговори с БСП няма да се водят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави няма идея какво прави правителството.Той влиза в политиката с идеята да сменя системата.Това се върши най-лесно, като започнеш ти да управляваш. Ще решава сам. А той избяга и дава смешни оправдания.Голямо разочарование е ИТН.
94
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Повечето бг политици имат кофти деградирали физиономии .Не е случайно.
93
2
 
7
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Деса,само едно прави както трябва,то се харесва на Боко,затова той изхвърли от погледа си няколко значими дами,на които Деса само може да им полива да си мият ръцете.Живеем в държавата на абсурдите. Държава най бедна на Балканите и в Европа. Дебелокожие е,да искаш отново да яхнеш народа си,който "спусна" в дъното на огромната яма на бедността.Дано Господ ни помогне и след три месеца, да се отървем от простотията,наглостта и големите кражби.
92
2
 
2
 
! Отговори
До 94 преди 2 години
Добре си описал партиите на т.нар протест!
91
4
 
8
 
! Отговори
Играта свърши преди 2 години
Искам Бойко да се провали като политик и да бъде обвиняем в съдът .Не не го мразя , защото не съм го обичал за да го намразя.Просто много искам да видя колко от тези *** които така го хвалят и му правят мили очи в момента когато Бойко го щракнат с белезниците те ще побягнат и ще го предадат ПЪРВИ ! Даниел Митов ,Антон Тодоров , Яне Янев ,Деница Сачева,Тома Биков и много други са писали и говорели против Ти/ква// та ,сега са при него. Едни ли/ за/ чи на за/дни/ .ци
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ще ми е любопитно да чуя мнението на Тошко Африкански за тази...
89
9
 
17
 
! Отговори
curious преди 2 години
Тая агро-тетка е образец на това какво представлява герб като цяло: нагли, брутално безочливи, примитивни и самододоволни елементарни плазмодии. Самоподбират се по подобие и ако не някой не притежава няколко от изброените черти просто не се котира в тяхната "политическа партия" Да повърнеш от тях ! България никога не е била толкова пропаднала, както през последните години на това долнопробно "управление". Тея в близко бъдеще с усилията на хора, като Слави трява просто да бъдат ЗАЛИЧЕНИ!
88
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия настина ли си мислеха, че Слави ще се коалира със старите измамници, напук на своите избиратели?
87
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да връщаме модела Борисов. То се видя че друг просто няма.Никой не ще да управлява освен самопожертвователния Хаджигенов.
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото пък РазБойко пожарникаря има идея как се управлява. Научил се е само как се краде. Но има време и Слави ще се научи да краде.
85
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛАВИ НЕ Е ОПОЗИЦИОНЕН ПОЛИТИК А патерица КОЯТО *** ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, А ГЕРБ ВИНАГИ СА ПЕЧЕЛИЛИ С ПАТЕРИЦА, КОЙ СЕГА ДА ИМ Е ПАТЕРИЦАТА АКО НЕ СЛАВИ, ИЗВОДЪТ Е ОЧЕВИДЕН. Всеки нормален опозиционен политик се съюзява с останалата опозиция за да свали диктатурата, да върне честните и нормални избори и плурализма в политическия живот. САМО ЕДИН ПАТЕРИЧОК МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДА НАПРАВИ КАБИНЕТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕРБ, САМО ЕДИН ГЕРБАВ ПАТЕРИЧОК. ТОЙ СИ ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И Е ВРЕДЕН ГМО ПАРТИЕН ПРОДУКТ НА КОЙПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/04/26/slavi-trifonov-s-video-vyv-facebook-ne-e
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 79" ... 30 години плащал ... " с парите на мултигруп?
83
2
 
7
 
! Отговори
ВИНКЕЛА преди 2 години
Само си представете, какъв ТРИГЛАВ ЗМЕЙ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ АКО СЕ СЪБЕРАТ 3 в 1: Десислава Атанасова, Корнелия Нинова и Мая Манолова?
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая па ПДуловскаП като че ли има. Щатен плювалник на герп.
81
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко скрий я тази чапла и ако имаш бещо да казваш срещу Дулгия излез като мъжкар и го каже а не чрез тая ТДП
80
3
 
17
 
! Отговори
haha преди 2 години
А тя Деси минета щото знае как се управлява
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом хората им могат да работят само при едно споменаване за работа като им кажат,стават,сядат и започват да работят заради какво тогава ходиха да търсят мнозинство с преговори по групи в парламента,заради него ли да ги подкрепи за назначение и писане на нови закони,като че ли не знаят първоначално и нямат идея що да правят и с носене на отговорност за която излиза,че всеки класирал се в 6-та си има представа за отговорността,която носи без да се заиграва за да управлява в разправии с тълкования
78
3
 
6
 
! Отговори
Има идея Чалгата,бе. преди 2 години
С 240-ДУПЕТАТА ....КАТО ПРИ ТАТО!"ЕДНА ПАРТИЯ--ЕДИН НАРОД"....ама що не му се получава ...НЕ ЗНАМ!СИГУРНО МУ Е МИНАЛО ВРЕМЕТО.....ХА,ХА,ХАААААААААА
77
4
 
22
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
Абе, защо тази елементарна женица МИ Е ТОЛКОВА ПРОТИВНА???
76
2
 
19
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
Е да де , ''вие'' сте ''най-добрите'' , КРАДЦИ !Защо ли никой българин не е гласувал за Борисов ,.... в столицата ?Не се ли замисляте , САМОХВАЛЦИ !