Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява

Той се крие зад една дама, смята Десислава Атанасова
27 апр 2021 09:31, Красимир Ангелов
127
Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява
Снимка: БГНЕС

"Мисля че никак не е елегантно спрямо дама да се скриеш зад гърба ѝ. Това, че Трифонов номинира Антоанета Стефанова е чудесно, но е опит за заобикаляне на дадената отговорност", заяви пред Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"На минутата, на секундата тя ще върне мандата. Тоест, "Има такъв народ" и лично, и персонално Трифонов няма никаква идея как се управлява и как се носи отговорност", смята Атанасова.

Още по темата
По думите й когато мандатът бил връчен на ГЕРБ, от партията заявили ясно и отговорно каква ще е структурата на Министерския съвет.

"Всички хора, които сме предложили, са с биографии и имена. Хора, които на следващия ден след избор могат да влязат в кабинетите и да работят", уточни Атанасова.

Според нея Слави Трифонов поставя президента Румен Радев в "странна ситуация" заради изявлението си, че ще върне мандата за съставяне на правителство.

"Животът на парламента към този момент не е съкратен и тук е важно да кажем, че за всякакво законодателство, включително лобистко и противоконституционно, вероятно ще носи вина и отговорност и президентът", смята председателката на ПГ на ГЕРБ.

Атанасова допълни още, че в ГЕРБ очакват коя ще е третата политическа сила, която ще получи мандат. Според нея това може и да не е БСП, а някоя от другите партии.

Относно провалените преговори за съставяне на мандат Атанасова посочи, че са имали намерение да бъдат достатъчно отговорни. Получили обаче арогантно отношение.

"Високомерието, особено в политиката, не е полезно изобщо. Трябва да се намира диалог. Ако сега някой вземе мандат, очаквам поне на разговори да ни покани", добави тя, но уточни, че разговори с БСП няма да се водят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
12
 
! Отговори
daa преди 2 години
Деси,направихте голяма грешка при съставянето на пред. кабинет и сега ще си берете плодовете.Всеки,който следи политиката малко по отблизо е наясно,че винаги сте имали тесни връзки с ДПС,но тък като ВИЕ успяхте да влезете като 1-ва сила през 2009 с анатемосването на ДПС и затова официално сте "врагове".Но 10 г. по късно спокойно можехте да се "прегърнете"официално",вместо с т.нар.патрЕоти,беше ясно че ще се разтурят.ДПС винаги ще ги има и нямаше да сте сами и занапред,защото интереса клати феса
34
1
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
До 22 Тази е от Дулово Силистренско! А не от Разград! Ходил ли си в Дулово? Аз да!-:)
33
1
 
14
 
! Отговори
Ко? Не? преди 2 години
Не знам от къде излезе това "чалгар", но мисля, че всички до един в бенда на Трифонов са с класическо музикално образование.
32
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не умеел да управлява, я да погледнем, човека управлява своя бизнес от 25-30 години и го развива въпреки политиците, а не благодарение на тях, а ти мууцка още щеше да си висиш на кръстовището, ако случайно Баце не те беше забрал с жипката.
31
2
 
14
 
! Отговори
Винету преди 2 години
Нещо не ми се връзва цялата тая работа. Защо само Слави им е в устата?! Нали уж ви е направил огромна услуга, ще имате пълно мнозинство още на следващите избори, абе общо взето все хубави работи. Буци крие нещо и знае нещо, предполагам Слави също, затова върна мандата. Предстои да разберем след 2-3 месеца, но определно няма да е цветущо за ПП ГРОБ. :)))
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2Защото нема такъв народ. Затова сме последни. Факт. Лош матреал. 80% еди какви си. И т.н. И Меркел, и Макрон да докараш това е! Ал Сиси или Пиночет. Това го оправя българина. Вчера някой бе публикувал Буров за българина. За писмата на Батенберг преди въобще да си представя, че това племе ще са му поданици няма да говоря. Поглеждам през прозореца докато работя. Не може ако не мине и отъпка тревните площи. В работен ден с бирите на припек. Локва масло под всяко БМВ , Ауди и Мерцедес.
29
0
 
13
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Тая да вземе да си купи препарати и да трае..Ама много да трае..Ам де акъл у дуловско...Да ме извинят умните хора там!!!
28
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, много чалгар, много нещо в този форум. ГолЕми защитници на Трифонов.
27
0
 
8
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Ще се научи! Както и вие до вчера с начина " проба грешка"!-:) Докато започнахте да крадете яко!-:))
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ГЕРБ знаят как се управлява. Рекет на бизнеса, прокуратурата чисти неудобните, фирми усвояват пари, калинки стават директори, журналистите се сплашват, младите се гонят в чужбина, ако не се кланят на вожда.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деса Поетеса е пиредна гершка нс Баце. С нея нови симпатизанти няма да привлече. Ехидна , нагла, безмозъпна личност.
24
2
 
13
 
! Отговори
Неутрален преди 2 години
Нещо не се сещам Трифонов да се е провалил в негово начинание. 20 години външна продукция на екран е колосално постижение дори в световен мащаб. На пръстите на едната ръка се броят хората, които са го постигали.
23
1
 
18
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Изобщо не харесвам високият певец, но щом така разгневи и напрегна тези хЕмороиди от малкото и голямото Бкп, значи респект за него. Толкова нагли, безгръбначни, без принципни и омазани отвсякъде другари, а само плюят денонощно по всички. Пародия на държава!
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 50 депутата как да управлява.Просто Слави иска да управлява а не да е на власт колкота да е на власт и да върти далавери като другите.
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оди пеша ***
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До даами за там не става
19
1
 
18
 
! Отговори
селянин преди 2 години
С тая голяма уста, отивай да чистиш тоалетните на Лудогорец. Марш в Разград!
18
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми, кой е казвал, че има идея. То само като видиш номинацията му за премиер и ти става ясно. То политиката не е като тъ..по..то му шоу.
17
1
 
20
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
Точно тази ли ще говори за високомерие ?! Вижте добре снимката - показателна е. Помня я още от времето когато бе общински съветник в Русе. Нагла, арогантна и много, ама много умствени дефицити.
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на бойко ясно ли му е ,че колкото повече тая се изказва ,толкоз повече Отвращава хората