Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява

Той се крие зад една дама, смята Десислава Атанасова
27 апр 2021 09:31, Красимир Ангелов
127
Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява
Снимка: БГНЕС

"Мисля че никак не е елегантно спрямо дама да се скриеш зад гърба ѝ. Това, че Трифонов номинира Антоанета Стефанова е чудесно, но е опит за заобикаляне на дадената отговорност", заяви пред Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"На минутата, на секундата тя ще върне мандата. Тоест, "Има такъв народ" и лично, и персонално Трифонов няма никаква идея как се управлява и как се носи отговорност", смята Атанасова.

Още по темата
По думите й когато мандатът бил връчен на ГЕРБ, от партията заявили ясно и отговорно каква ще е структурата на Министерския съвет.

"Всички хора, които сме предложили, са с биографии и имена. Хора, които на следващия ден след избор могат да влязат в кабинетите и да работят", уточни Атанасова.

Според нея Слави Трифонов поставя президента Румен Радев в "странна ситуация" заради изявлението си, че ще върне мандата за съставяне на правителство.

"Животът на парламента към този момент не е съкратен и тук е важно да кажем, че за всякакво законодателство, включително лобистко и противоконституционно, вероятно ще носи вина и отговорност и президентът", смята председателката на ПГ на ГЕРБ.

Атанасова допълни още, че в ГЕРБ очакват коя ще е третата политическа сила, която ще получи мандат. Според нея това може и да не е БСП, а някоя от другите партии.

Относно провалените преговори за съставяне на мандат Атанасова посочи, че са имали намерение да бъдат достатъчно отговорни. Получили обаче арогантно отношение.

"Високомерието, особено в политиката, не е полезно изобщо. Трябва да се намира диалог. Ако сега някой вземе мандат, очаквам поне на разговори да ни покани", добави тя, но уточни, че разговори с БСП няма да се водят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази калинка що не се скрие?
14
1
 
15
 
! Отговори
даам преди 2 години
Такива Милфове като тая са вървежни само в Порнхъб....
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таласъми ООД от гробището ли е изпълзяла тая бледата луна прилича на восъчна фигура.
12
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е кога е управлявал Дългия, че стигнахте до това заключение, точно обратното, ако погледнете развитието на бизнеса на Слави ще видите, че не само умее да управлява, а и умее да подбира качествен екип, но най-важното е че държи на хората, с които работи, не ги хвърля на бунището като Баце
11
3
 
23
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Слави може и да няма идея как се управлява, но и вие - герП, нямате !!!Само за строежи бълнувате, сякаш сте строители, но ако с това си изкарвахте хляна, гладни щяхте да умрете !!! Щото е много лесно с държавни пари !!!Само за крадене ви бива, гербаджии !!!
10
0
 
10
 
! Отговори
Twin Peaks преди 2 години
Даааа...........совите не са това което са!
9
2
 
24
 
! Отговори
МАРШ преди 2 години
Точно вие знаете....12 годиниПърви по смъртностПърви по безработицаПърви по ниски доходи Да наистина ни направихте първи по всичко...МАРШ и не си показвай носа повече че ми се повръ.ща.
8
4
 
31
 
! Отговори
селянин преди 2 години
Змия долна, не мога да ти гледам наглата физиономия. Нестига, че грозна, а ми и нахална.
7
5
 
29
 
! Отговори
Шибириби преди 2 години
Тази женица е много алчна и простовата. Верно ли това е шефката на ПГ на партията? Резил!.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мисля че никак не е елегантно спрямо дама да се скриеш зад гърба ѝ."Това не попречи на Тиквата да се скрие зад Къдравата Сю.
5
5
 
25
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Вие от Гроб нали сте цвете за мирисане...
4
6
 
31
 
! Отговори
Митко 21 см преди 2 години
Деса я знам от едно време. За магазинерка акъл няма, ама нали от богат комунистически род, наредиха я и нея на хранилката. Иначе само заради това, че на тази посредствена женица и дават да говори ще гласувам отново за ИТН
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и ти нямаше идея как се управлява когато Тиквата те намери на онзи баир да "заработваш" край пътя. И сега нямаш никаква идея.
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А гербавите като имат идея, що сме последни по всичко и най-корумпирани. Да ви сеера в устата гербава ромска.
1
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти като имаш идея що сме последни в ЕС ?