Време било Слави Трифонов да разбере, че политиката не е шоу

Идвали избори и статуквото щяло да се върне
59
Време било Слави Трифонов да разбере, че политиката не е шоу
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Статуквото е напът да се възпроизведе и то с активното участие на партия „Има такъв народ”, смята депутатът от БСП Атанас Зафиров.

Още по темата


„ Предсрочните парламентарни са неизбежни и това няма да демонтира ГЕРБ”, посочи той пред Нова телевизия.

„Трифонов трябва да разбере, че политиката не е като шоуто. Не разбирам за какви зависимости говори той, защото никой не е поставял условия”, казва депутатът от БСП.

Според него част от предложените промени в Изборния кодекс обслужват ДПС.

„Вижда се, че една партия ще бъде най-облагодетелствана от тези промени и това е ДПС. Най-важното е да списъците да бъдат изчистени от „мъртвите души”, смята Зафиров.

"Кампанията трябва да бъде по-добра. От "Има такъв народ" казват, че всички са маскари, но не дават решения", добави той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен до 21 преди 2 години
Забрави да добавиш най мутренската партия ГЕРБ.
23
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма смисъл да се занимаваме и да обсъждаме т.нар. партия на Чалгара. Това реално не е партия, просто хората гласуваха против ГЕРБ и като нямаше никой по-удобен за целта... Бързо става ясно, че около Слави няма никой, няма капацитет и желание да прави правителство, той е добър в това да вика единствено "долу" на всички. Един озлобен, обсебен от мании човек,който не може да търпи никой около себе си. Реално наистина той ще върне ГЕРБ на власт, а на следващи избори неговите % ще са наполовина
22
3
 
18
 
! Отговори
Хо,хо,хо,ооо... преди 2 години
В АНТРАКТИТЕ НА НОВИТЕ ПИЕСКИ И ШОУ.....ЩЕ ВИ ЗАБАВЛЯВА МАЯМАТА ПО ГОЛО ДУПЕ....С МНОООГОТО МЕРАЦИ!!@ШОУ-то ПРОДЪЛЖАВА....
21
0
 
23
 
! Отговори
к1 преди 2 години
Напротив , политиката в България си е чисто шоу и то трето разрядно. То не бяха създаване на едносезонни политически проекти(пример , Яни Янев, Бареков , Жорж Ганчев и други знайни и незнайни субекти) , то не бяха безпринципни коалиции, то не беше фалшива опозиция и закани. На края продуцентите на шоуто от бившата БКП ще го закрият заедно с държавата.
20
4
 
13
 
! Отговори
Сеирджия преди 2 години
Най ме е яд, че скоро този цирк сега в НС приключва. Утре чакам поредният епизод с нетърпение, но шоуто върви към края си. Надеждата ми е, ако Мая вземе мандата да го удължи малко. Също така, другата ми надежда е следващият път да няма толкова циркаджии, но знам, че ще минимум толкова смешно.
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички тези партии от прехода и муцуни от прехода са статуквото, включително БСП и Слави. Докато не ги махнете всичките, няма да имате модерна и прогресивна европейска държава. Ще си седите в мутренските времена на миналия век.
18
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е политичарите да разберат, че между политика и демокрация има разлика и саттуквото ще трябва да си ходи. Ако искаме и овчар ще турим за премиер, ако искаме и световен шампион по шах.
17
6
 
31
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Слави Трифонов не прави шоу. Той просто се подиграва,надменничи,унижава. А и не би било зле тоя тип да понаучи малко на български език да говори. Стилът му е стил на джуревец на някакъв битак.
16
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви мъртви души? Може ли да гласуваш без лична карта??? В списъците са и българите в чужбина. Отново празни приказки, целящи внушения за порочност на избори.
15
12
 
7
 
! Отговори
СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ! преди 2 години
И следващите избори няма да се отличават от чалгарските избори, докато простотията, насадена и грижливо отгледана от комунизма, е повсеместна. Истинските избори за България ще се състоят, когато враговете на България, ЕС и НАТО бъдат поставени извън закона, а това време не е далече, защото Световната война е скоро.
14
0
 
23
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
До 1. И как точно го би този шут на всички, че нещо не ми е ясно? А ти ще разбереш колко струва, когато на следващите избори избирателите му дадат 5%.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В политиката, политиците не ги съдят, ако си гласувал доброволно (без заплаха) за тях.Да мърмориш недоволно ,че нещо не е направено както трябва,не означава че ти можеш да го направиш по добре.
12
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СлаФчо, вече е аут от политиката...Завинаги.
11
8
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
От дълбоката опозиция се изказаха отново. Вие уважаеми БСП вече дори не помните какво е политика. Единственото което правите от 10 години насам (от както сте неадекватна опозиция) е да правите шоу. Не чух и не видях едно адекватно предложение от Вас за последните 10 години. Като опозиция сте ДЛЪЖНИ да сте алтернатива и коректив на оправляващите, а вие доказахте че не сте способни дори да сте елементарна контра на политиката на разБойко. Какво очаквахте да се случи?
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да го разбере като той освен от шоу, от друго не разбира.
9
1
 
23
 
! Отговори
Елементарния преди 2 години
На Слави обещанието беше мажоритарен вот.Отметна се.Я ми кажи на какво от неговата политика дето е представил му вярваш?Я Ами че той не представи нищо.Та на кои по-точно липсващи негови думи вярваш?
8
1
 
26
 
! Отговори
Хо,хо,що бе... преди 2 години
ТОВА ПОЛИТ-ШОУ НА ЧАЛГАРО БЕШЕ НАЙ-ДОБ РОТО....!КЪДЕ ДРУГАДЕ ЩЕ ВИДИШ КАК ПОЛИТИК СЕ НАС ИРА ТАКА ПУБЛИЧНО.....НЕКА ПРОДЪЛЖАВА ....ЗАЩО НЕ....ХАХАХАААА
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
брейй тези бесепари обидени. То сладка рабита, някой друг да яхне коня и когат ти изнася с него когато не да извъртиш опашка и да лапкаш депутатските парички.
6
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП + ГЕРБ + ДПС = Вечна дружба!
5
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е Корнелия Нинова да разбере, че мястото и не е в политиката, а в някоя бакалия.