Време било Слави Трифонов да разбере, че политиката не е шоу

Идвали избори и статуквото щяло да се върне
59
Време било Слави Трифонов да разбере, че политиката не е шоу
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Статуквото е напът да се възпроизведе и то с активното участие на партия „Има такъв народ”, смята депутатът от БСП Атанас Зафиров.

Още по темата


„ Предсрочните парламентарни са неизбежни и това няма да демонтира ГЕРБ”, посочи той пред Нова телевизия.

„Трифонов трябва да разбере, че политиката не е като шоуто. Не разбирам за какви зависимости говори той, защото никой не е поставял условия”, казва депутатът от БСП.

Според него част от предложените промени в Изборния кодекс обслужват ДПС.

„Вижда се, че една партия ще бъде най-облагодетелствана от тези промени и това е ДПС. Най-важното е да списъците да бъдат изчистени от „мъртвите души”, смята Зафиров.

"Кампанията трябва да бъде по-добра. От "Има такъв народ" казват, че всички са маскари, но не дават решения", добави той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
Vako преди 2 години
Че по голямо шоу от политиката има ли ??????хахахахахахахахаахахааххахатова заглавие да не е виц на деня ?????
43
0
 
6
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
СЛАВИ ЧАЛГАРО, Е КАТО ТАТО , БЕ...МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА , САМО ПРИ 240-ДЕПУТАТИ ОТ И.Т.Н.!/...Една Партия---ЕДИН НАРОД.../АБСОЛЮТЕН , КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СИНДРОМ.
42
2
 
2
 
! Отговори
Хахах преди 2 години
*** те бсп - то много компетентентни бе, що ли загубиха толкоз проценти на изборите?
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави им го каза в прав текст: ......предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни алчни и доказано компрометирани"
40
3
 
8
 
! Отговори
Някой си там. преди 2 години
А хорта в досегашната политическа ситема трява, да раберат че гражданите на Бълагия емигрираха защо ли?
39
2
 
22
 
! Отговори
Оки преди 2 години
Славчо сам си прогнозира, че може ИТН да бъдат ВТОРИ!!! ТОВА НЕ ЗНАЧИ 51% И САМИ ДА УПРАВЛЯВАТ. Славчо може да прави само шум и врява, НЕКАДЪРНО МУ БЕШЕ дори И ШОУТО.
38
0
 
21
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
А Славчо какво е очаквал - да вземе 51% ли????????? Той въобще не е разговарял с НИКОЯ друга партия!!! Едно е да плюеш като камила, сънсем друго да си потентен политик!!!
37
1
 
19
 
! Отговори
999 преди 2 години
Има ли още някой да не е разбрал, че вкарахте АСВОКАТИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ ПРЕХОДА В ПАРЛАМЕНТА И Е ДОСТА ВЕРОЯТНО ТОЧНО НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ ДА ВИ БЪДЕ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ!!!
36
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мазнюгите се опитаха да пързулнат Дългия, е не им се получи.
35
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До ГРАЖДАНИНСлавчо сам си го набута, кой още не е разбрал че най му допада да е "говорящата ютия", а не политик.
34
5
 
15
 
! Отговори
Безименен гражданин преди 2 години
БСП трябва да вземе третия мандат и да управлява обаче Корнелия е голям проблем в момента проблем, ще съсипе всичко и пак 20 години опозиция за червените. Жалка тъжна история!
33
3
 
19
 
! Отговори
СЛАВИ ЧАЛГАРО... преди 2 години
В ТАНДЕМ С ЛЮБОВНИЦАТА И АГЕНТА НА ЧЕРЕПА В И.Т.Н.....АН.СТЕФАНОВА!ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е:"ДАЛИ ЧЕРЕПА ЩЕ ПРАЩА ОЩЕ ПАРИ ОТ ДУБАЙ, ЗА НОВИТЕ ИЗБОРИ" !ПИТАЙТЕ ЧАЛГАРО...ЗА ДА ЗНАЕМЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ,БЕ...!!!!!!!!КОТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ...ЗА НАС У МАААЛАТА Е "ЖЕТВА"....
32
9
 
7
 
! Отговори
до аз преди 2 години
Повтаряш думичките на боко и сие,но няма да е зле да си припомним някои неща:Не бяха ли БСП едниствените,които остро се противопоставиха за създаването на т.нар.специализирана прокуратура,за която бяха сигурни ще бъде БУХАЛКАТА на властта,живи свидетели сме че е така; Не бяха ли БСП ЕДИНСТВЕНИТЕ,които се протипоставиха на НАЧИНА на съставяне на състава на КПКОНПИ,че е НЕВЪЗМОЖНО,едни хора да се назначат от управляващите и да се очаква тези хора да проверяват далаверите на управляващите....
31
17
 
11
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 2 години
Крайно време е да разберете, че НЯМА КАК ДА МУ ГО НАБУТАТЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ. НОМЕРА НА ВИ МИНА"
30
24
 
6
 
! Отговори
Камен преди 2 години
Славчо Трифонов си свърши работата която му възложи Бойко - да подлъже лековерните *** и да разпокъса гласовете на недоволните от управлението на ГЕРБ. Така няма да има кой да се изправи реално против Тиквата и айде пак нови избори и ББ се връща на бял кон с бели дрехи, един вид Виждате ли че не можете без мене. ИТН, Мутри вън и ДБ са си същите като БСП и ДПС, те са техен продукт. Истината е, че тоя път наистина без БСП не може, за да оцелее България, иначе сме просто турска военна база.
29
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бокича каза, че политиката е игра, защо според комунистчето да не е шоу :)) Славчо правилно си мълчеше, сега герберастите и другите пиявици се възмущават, нема да има леб за тех :))
28
1
 
18
 
! Отговори
мунчо преди 2 години
гласувайте пак за ялови самовлюбени далече от реалността и проблемите на хората славеи с черни очила посред зима на сянка /като вампирясали/. проблема е, че нормални няма да ви се предложат на никои избори, защото всичките са поставени лица. Доганя пак ще води парада. територията си искат обратно.
27
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП са статуквото и обръчите от фирми, върнаха концесиите за да не може нормалните хора да се възползват от концесиите Няма как един нормален човек да бръкне и да извади някорко милиона за концесия освен ако 30 год не е бил статукво. ПодвеДоха и ИТН със тяхното грачене. Туй ли наричат политика обслужване на олигархични модели.
26
11
 
13
 
! Отговори
Shingen Takeda преди 2 години
Новоизлюпените кръжоци по интереси, нарекли себе си партии на протеста трябва да разберат и дълбоко осъзнаят, че въпреки всички проблеми в този момент без БСП няма как да се конструира адекватно управление на държавата. Това е изходът от парламентарната и политическата криза в България днес.
25
28
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БСП ПИЩИГЕРБ ПИЩИЗНАЧИ СЛАВИ Е ВЗЕЛ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ ДА ВЪРНЕ МАНДАТА !