Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата

Той коментира случващото се във Facebook
Обновена: 28 апр 2021 14:16 | 28 апр 2021 14:15, Нели Христова
466
Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов направи коментар на днешните събития. По думите му, днес от ГЕРБ, БСП и ДПС са показали защо "Има такъв народ" е трябвало да върне мандата.

Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: “Има такъв народ” върна мандата за съставяне на правителство. И второ: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо “Има такъв народ” трябваше да върне мандата" - написа Трифонов във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
4
 
20
 
! Отговори
Лъжи лъжи и пак лъжи преди 2 години
Падна още една лъжа плещена по медии, фейсбуци и жълти павета от една година.Че 70 % от обществото искали промяна.Е, явно не е така !Просто метежниците се оказаха едни нагли лъжци, манипулатори и страхливци !Това е истината !
289
1
 
15
 
! Отговори
До311 преди 2 години
Тези хора са тук, за да донесат ада съа себе си. Не да те спасяват.
288
11
 
4
 
! Отговори
до С. Трифонов преди 2 години
Все още има шанс за спасение. Говорете си с ДБ за кабинет на малцинството, с подкрепата на ГЕРБ, за ограничен период от време (до края на тази година). Подпишете документ за изпълнение на програма. Намерете път да бъде възложен мандат от Президента на ДБ. Излъчете правителство. Има ли предимство и реализация такова решение, решавате вие!Приказките за зависимости са елементаризми за посредствени.Прагматик Ви пожелава здрав разум, честност и успех напред!
287
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много нагли са депутатите ти целият свят им крив
286
5
 
28
 
! Отговори
Славка преди 2 години
Май е ханъма на Доган.
285
2
 
15
 
! Отговори
Тая Стефанова преди 2 години
Си гледа кариерата. Тя в бгто няма да стъпи, освен ако не е за много пари. Така е, защото е умна. Сладва разсъждение по темата къде му е акъла на българина, който живее на тази територия.
284
8
 
31
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Не шоумен, а шут си ти,Трифонов!Дотам я докарахте за 5 дни,че станахте за смях и гаври,които ти бяха коронния номер.Не става ясно защо умен човек като Стефанова, се изцапа с вас?Защото от ВМРО можеше да сложат и на нейната глава кадънско фередже , солидарно с феса на Тошко, син Юрданов...Тогава Ти ли, фейсбучна мишко, щеше да понесеш вината за такъв резил?
283
4
 
18
 
! Отговори
Тошко преди 2 години
Има фес.
282
6
 
16
 
! Отговори
Славуцка преди 2 години
Най - добре да не се беше раждал, пак прогони децата. Там ли ти беше мястото...
281
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
егати и индивида! нито има излъчване, нито харизма, нито интелект за премиер! пред борисов прилича на *****!
280
3
 
21
 
! Отговори
Гъдьо преди 2 години
Вървете на майната си ВСИЧКИ !! АКО сте забравили и не си спомняте ЯНУАРСКИТЕ СЪБИТИЯ от 1997 ...ЩЕ ВИ ГИ ПРИПОМНИМ ЯКАТААА !! Вашата мама КРАДЛИВА..заплатчица по 10 бона ще ми вземат?? И Решетников разединителят няма да ви спаси...
279
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже Мангъров се смее на Слави Трифонов, че неговите маймуни в парламента носят маски и че Слави трифонов се разболял от ковид.Стана забавно шоу от тези лаещи кучета и крякащи маймуни.
278
2
 
17
 
! Отговори
Невена преди 2 години
Само като чета коментарите отдолу, .... тръпки ме побиват, ... прав беше баце някога .... лош матрИял ... може би си заслужава мъчителите ... :-(
277
2
 
22
 
! Отговори
Facebook... преди 2 години
Ал'йоууу...сценарист'ит'ее....подайте някоя по умна реплика на Славун-Трифун ,че се излага кат КИФЛАаа...на юбилеен концерт на Слави Трифонов.
276
22
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БРАВО НА СЛАВИ!!!ПОКАЗА НА ВСИЧКИ ЩО ЗА СТОКА СА ГЕРБ, БСП И ДПС!!!!!-------------------ПО ВСИЧКИ НОВИНИ Е КАК БСП, ГЕРБ И ДПС СА ЗАЕДНО!!!!
275
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Цялата работа е, че Божков получи много гласове в чужбина и тази промяна в изборния кодекс беше толкова важна защото при по ниска избирателна активност на следващите избори Божков ще е депутат и партията му може да влезе в парламента.
274
3
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Излъга хората по най долния начин - можеше да пратиш Ванката да вземе и върне мандата веднага
273
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се окаже, че заушката е виновна да няма деца, то как ще обясни защо няма внучета.Ето бати Борко има две момчета родени от дъщеря му.Славиту има 7/8! затова винаги с ГЕРБ и Борисов!
272
2
 
27
 
! Отговори
Нмк преди 2 години
Защо не предложи за премиер ванката?момчето се развива добре, отдавна задмина работодателя си по интелект
271
2
 
34
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
И как по- точно ГЕРБ, БСП и ДПС принудиха г-н Светослав Трифонов да върне мандата. Защо не каже в прав текст, ясно и без недомлъвки, причината за неговото недоволство? Избирателите показаха какво искат. Дори Мая Манолова не се оплаква от резултатите. Много тъжна картинка и само президента е доволен.