Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата

Той коментира случващото се във Facebook
Обновена: 28 апр 2021 14:16 | 28 апр 2021 14:15, Нели Христова
466
Слави: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо трябваше да върнем мандата
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов направи коментар на днешните събития. По думите му, днес от ГЕРБ, БСП и ДПС са показали защо "Има такъв народ" е трябвало да върне мандата.

Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: “Има такъв народ” върна мандата за съставяне на правителство. И второ: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо “Има такъв народ” трябваше да върне мандата" - написа Трифонов във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
1
 
26
 
! Отговори
Монката преди 2 години
Ама той и за клоун не става!!!много е т ъп!!!то трябва реплики да се учат...охоо.той таман се научи да чете гладко ISQту вие клоун
269
2
 
6
 
! Отговори
Заушката! аха! ясно! преди 2 години
Тедошакъ има ли малка възглавничка на черепа дека Слатриоф да си слага филята с мас и чашътъ с ушаф дорде дошукъ му мълзе безплодната ялова и стерилна пяна.Кажете на общественни места да не мляска, култура все пак.
268
1
 
28
 
! Отговори
Ганю пулев преди 2 години
Какво искате бря!!!избрахте си неграмотни и необразовани мутрочалгари които не са работили полезна работа цял живот и очаквате нещо .нищо очаквайте си ГОДО-ако го знаете кой е
267
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стари неща копуъъъм.Чалга, налъми, бакъъъър копуъмКрай Плевен, верни на класическата музика запалиха плакат 7/8 под звуците на Одата на Радостта!
266
3
 
23
 
! Отговори
Монката преди 2 години
Фигуранта да наложи вето на всички дивотии на това НЕнародно събрание
265
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учиндолеца е само жалък клоун.Марионетка на мутрите.
264
1
 
23
 
! Отговори
Тхт преди 2 години
Славчо маме, ела си на село чадо.те и тука не те искат хората според резултатите от изборите, ама с тошко ще ви уредя като разсилни в кметството, че то стаж за пенсия ще ви трябва
263
3
 
17
 
! Отговори
ИСКАМЕ БСП НА ВЛАСТ преди 2 години
ЩЕ ГЛЕДАМЕ С ИНТЕРЕС , КАК ЩЕ СЕ УСЕ РЕ И КОРНЕЛА , КАТО ЧАЛГАРО...!ЩЕ ЧАКАМЕ НОВОТО ШОУ...ХА,ХА,ХААААААА
262
2
 
25
 
! Отговори
1 преди 2 години
професоре учиндолски,ти беше върнал мандата,като стана този цирк в парламента,сега не се пши на умник,какъвто не си.
261
1
 
30
 
! Отговори
ТОЧНО ТАКА , СЛАВИ.. преди 2 години
А, ТИ ДОКАЗА НА ЦЕЛАТА НАЦИЯ КАКЪВ КА *** СИ...!НИКОГА НЯМА ДА ИМАШ 200-ДЕПУТАТИ В НС!ТИ НЕ СИ ТОДОР ЖИВКОВ... И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ!
260
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме БСП да се връща на власт!Като Слави не иска ,да сложат БСП и заедно с БСП да управляват!
259
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вземи Мая и Татяна в шоуто си че малко скучно е там а Ванката да те замести в парламента той е по смел от теб
258
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави не може да бяга, защото е куц и кръста го боли от ковида.Четири здрави момчета го носят като оня викинг без крака от едноименния сериал. Те го слагат и вдигат от цукалото.
257
1
 
23
 
! Отговори
Ганю пулев преди 2 години
Който иска търси начин(герб),който не иска търси причина(славуца с итн)
256
1
 
28
 
! Отговори
Не бъди преди 2 години
До Анонимен 262Можеш ли да мислиш? Защо Слави не бърза с мажоритарното гласуване въпреки референдума, защо първото, което прави е да увеличи секциите в Турция, защо иска 100% машинно, поискано от Божков? Защото е зависим от Доган и Божков. Затова го набутаха в парламента, като употребиха влиянието му сред чалга феновете. От поведението му личи, че върши всичко зорлем, но не може много да мърда, венчал се е. Няма безплатен обяд. Не е сложно, разсъждавай върху тези неща и не бъди наивен, мисли!
255
6
 
13
 
! Отговори
Умоляваме ви преди 2 години
Слави не ставаш. Бойко не става, а това че ти си срещу него, съвсем не значи, че ставаш. Болен си, некомпетентен, и не си за политик. Като си почнал да мълчиш и да се самовглъбяваш, отиди в манастир, вземи и Бойко. Махнете се и двамата. Завинаги!
254
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаква ни "Планетата на маймуните".Хората в клетки, маймуните на власт и свобода, под формата на чалгари; олигарси, излезли от затвора, завърнали се от Дубай.
253
1
 
10
 
! Отговори
Говедар преди 2 години
Хайде славуцо не бягай поемай отговорност .
252
2
 
20
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Никога не съм вярвала, че тия ибрици от дай България, ще прегърнат исляма, и ще се съешат със Импексовите БСПеерасти и чалгомутрите. В компанията която съм, половината ми приятели гласуваха за тях другата за Герб и малко за ВМРО. Сега за тях няма да има и един глас от нас. Защото ако гласуваш за Ристю и Гно-*** получаваш Старата Мома Дончева, Манолова и Купона...
251
0
 
14
 
! Отговори
дядо Шишарко преди 2 години
Ко не, мчи то е ясно бря, така му нареди Черепа бря. Откъдя на къдя Чалгаря ша хвърля мандата бря. Ся Кавуня, ша даде мандата на Краднелия бря, и с ония рунгел Румен Гечев, дет ми гепи парите за старини, пак ша на ограбят бря. Я ша опъна ушите на унуките, повеке да не хвърлят за Чалгаря, щото няма топки бря. Я тайно от бабата, ша пусна за Маямата, че кват е шавлива, ша ми изрони мамула бря.