Тошко Йорданов: Бе ясно, че кабинет няма да правим

Всичко за мажоритарния вот лъсна, заяви той
28 апр 2021 10:10, Нели Христова
241
Тошко Йорданов: Бе ясно, че кабинет няма да правим
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Ние ясно сме заявявали, винаги, многократно, че безпринципни коалици няма да правим и спазваме нещата, които сме обещали. Затова, естествено, върнахме мандата", заяви кандидатът за премиер на "Има такъв народ" Антоанета Стефанова на излизане от президентството.

Още по темата

Втората партия веднага върна мандата за съставяне на правителство.

"Нека си припомним някои неща. Още в началото, преди изборите, ние заявихме, че няма да правим коалиции с партии на статуквото. Това е факт. В момента ние нямаме необходимия брой депутати за съставяне на правителство и това е очевидно. Така че беше ясно, че ние правителство няма да правим. От тук нататък е близко до здравия разум, че този парламент няма да изкара повече от един месец, което означава, че в този един месец трябва да се направи всичко необходимо, а това е да има нормален изборен закон за предсрочните избори. Мажоритарни избори за един месец не може да се направят, но всички лъжи, които бяха изречени, че "Има такъв народ" се отказва от мажоритарните избори, вчера лъснаха, защото вчера в правната комисия единствените, които предложиха да има мажоритарен вот, беше партия "Има такъв народ" и всички гласуваха против, включително представителите на ГЕРБ, които до онзи ден знаете какви циркове разиграваха в пленарна зала", каза председателят на парламентарната група Тошко Йорданов пред журналистите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
11
 
! Отговори
питанка преди 2 години
Какво е това БЕ на тошко африкански в изречението което произнесе? Глагол ли се зове и ако е глагол му липсва сричката ШЕ- и става БЕШЕ? Или е някакво блеене което е от някой от диалектите в България?
171
2
 
13
 
! Отговори
дедо от село преди 2 години
До Гола вода Ами тези хора, които гласуваха за славчо и него подобните не виждаха ли що за проскубани шебеци са? Че за да управляват зад тези палячовци и кючекчии не стоят сериозни и достойни хора ,които да управляват цяла държава а не да се кълчат по сватби и партита. Дядо Славейков казва/ Не ме слушай какво приказвам,а ме гледай какво правя!Е като ги гледаме през годините какво приказват и накрая какво направиха идете и пак ги набутайте тези тъпънари пак в Парламента!
170
1
 
13
 
! Отговори
ЧалгарБудалаАфрика преди 2 години
Моят гологлав ментор каза , че не става.Връщаме се към шоуто с призив към чалгопитеците да плюват по всичко смислено.
169
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименББ смаза всички партии, всички партии покрай него изгоряха една след друга, както чухте на записа той иска да управлява сам с Пеевски,а може би след време да изхвърли и Пеевски и да притежава сам България,човека е болен диктактор за власт и пари,той е социопат!
168
4
 
2
 
! Отговори
цитат от Божков преди 2 години
....След което Парламентът да се разпусне и да се проведат предсрочни избори, които да бъдат честни Това ще е тест за партиите в Парламента - колко отговорни са пред хората, дали гласа си за тях и доколко спазват предизборните си обещания.</html>
167
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гола водаПърво. Водата като естество не е гола. Водата има памет. "Водата е най мощното лекарство на света - горещата водa." - ДЪНОВВторо. До всички глупави немислещи индивиди в тази държава! Борисов е най добрия управляващ от всички там. Ако има промяна. И такава трябва да има. То трябват нови хора лица но такива няма!!!
166
14
 
2
 
! Отговори
цитат от Божков преди 2 години
Интригантът Борисов разбра, че правителство няма да има. Затова предизвиква останалите партии към бързо връщане на мандата. Това ще му позволи да запази бухалките си, да продължи да управлява в сянка и да манипулира изборите отново.Може би е добре да се създаде временен кабинет, предложен от президента. За 2 или 3 месеца да се променят и приемат няколко стратегически важни закона, които да отстранят разсейките на хунтата, плъзнали в цялото общество. След което Парламентът да се разпусне и да се проведат предсрочни избори, които да бъдат честни. Това ще е тест за партиите в Парла
165
2
 
12
 
! Отговори
izh преди 2 години
ИТН Има Такива Неудачници като партийка се трансформира в ИТТ Има Такива Тарикатчета. До тука слушаха по богатите и реализираха обещаните бонуси. От тук нататък на сянка ще чакат главницата от сделката Гласове-Пари, макар че който се е хванал с комунистите все е бил изработен /справка Симеончо, тъй си остана с бонусите и надеждите/ Сега ще видим има ли някой доблест да си признае или ще си траят за да не им се смеят в добавка
164
1
 
24
 
! Отговори
До Тошко и Слави преди 2 години
Скрийте се, страхливци! Имайте малко срам! Показахте пълно неуважение към хората, които ви гласуваха доверие. Колкото до другите, от години са превключили на други канали и не гледат вашето чалга-шоу.
163
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОГЛЕДНЕТЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КАПАЦИТЕТ НА ПАРТИЯТА,КОЯТО ИСКА ДА НИ УПРАВЛЯВА---------
162
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно ли,че за вас са гласували турци,случайно ли Тошко Африкански също е ***?Избирателния закон ,който искате и с повече секции в чужбина,също е в полза на Турция.
161
1
 
19
 
! Отговори
Гола вода преди 2 години
Ако това е екипът на Слави, направо връщате Бойко на бял кон. Жалко за хората, които ви повярваха. НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ. ТОВА Е!Въздух под налягане сте! Слави уж прави кастинг да издирва млади способни хора. Къде са? Всичко е една голяма ЛЪЖА. Тошко е за изхвърляне, както и фъфлещата председателка на НС.
160
1
 
6
 
! Отговори
Как Сийка преди 2 години
Един от новите народни изедници най-сетне да си признае,че няма какво да правят в Парламента ! Всички новаци са политически неграмотни и повече алчни от досегашните!Вие сте срам и позор за народното ни събрание! Кавгаджии и компроматаджии ! Не се надявайте повече на нашата подкрепа !!!
159
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такъв невзрачен човек ,ако това е бъдещото.....
158
1
 
13
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Правителство няма да има.Тоя малкия, рунтавия ще ходи посланик в ЦАР - централна Африканска Република.
157
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Една полезна работа свърши Антоанета Стефанова-посреса поне малко Тошката преди визитата към президента.Че тази косица гребен не вижда горката.
156
1
 
18
 
! Отговори
Бедни духом преди 2 години
Като ги гледам всички Чалгари начело със Славчо тартора им не мога да не се сетя за разказа на Алеко Константинов "Пази боже сляпо да прогледа"Такова скудоумие, такава наглост не се е виждало!Да се махат и българския народ да постанина бунището на забравата тези ***!
155
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Абе,за какво тогава се на бута в парламента,***???Ако един войник не иска да е генерал някой ден-спукана му е работа.Вие решихте да сте там само заради депутатските заплати ли?Без друго вашата жалка "телевизия" какви печалби би могла да генерира,та седнахте на държавната софра.Аматьори!!!
154
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В траул са Има Такъв Клозеm сле опита да погребат България. Ппотести до дупка. Това НС е провалено заради чалгамутротурботрупове. Скоро идва поправителен изпит по парламентаризъм. Новото ОФ иска машино гласуване, за да хакнат вота на народа. Ще има големи бунтове през лятото. На президента трябва незабавен импийчмънт. Радев вкара държавата в задънена улица заради интересите на Бобокови, Черепа, Цв. Василев, Стайков и другите олигарси.
153
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека и пръст на баба ми.Пееше една песен Музикант къща не храни,ходи с *** съдрани.*** народ наивен и не зрял сме.Кой нормален човек би сложил Чалгарите да управляват.Те тях си не са в състояние да управят та държавата.След изборите беше показан вота в чужбина и един от коментарите беше.Успокоих се ,сиво вещество от България не е изтекло.Страхливите чалгари си знаят силата и проява на някакав разум беше да си плюят на петите и да бягат.Дали ли ще има които да им се вържат на бунтарските измисли